tirsdag 30. juni 2009

1 ÅR PÅ NORSKE INTERIØRBLOGGER-TREKNING

Heisan! ja her harliksom ikke bloggingen fått første prioritering etter som vi har et fantastisk fint og varmt sommervær her for tiden.Så her er det Båt og strandliv hver dag,så sommern nytes for fulle drag!Hærlig,hærlig...Her et glimt ifra en tur vi hadde med båten,sist helg.
Takk til alle dere som ville delta på min 1års jubileums trekning.Nå ikveld har jeg trukket vinnerne,og de som vant er : A-MORA http://amorato.blogspot.com. Til dere som enda ikke har vært på besøk inne hos denne fantastiske bloggen,ta en titt inn hos henne.Etter som det jo er 1års jubileum så måtte jeg bare trekke to ekstra og disse ble http://frulunasdrommefabrikk.blogspot.com og http://jannekathrinesblogg.blogspot.com. også to fantastiske blogger.Grattis til dere!
<

6 kommentarer:

alexxis sa...

jah kan si det sånn at vi koser oss masse på sjøn jah..sa du hærlig..det er livet ass:)

Sissel sa...

Ja, været er jo helt fenomenalt deilig for tiden :)Jeg vil også ha båt..

janne - kathrine sa...

Næmen, næmen - her har jeg vært helt fraværende på bloggen min i lang tid nå og så har jeg altså vunnet en premie uten å være klar over det før nå. Du verden så hyggelig :-)

janne - kathrine sa...

Glemte denne:
jannekathrine.andersen@netcom.no

Ønsker deg en riktig god natt!

Besta sa...

Nydelig og være på havet. Gratulere med 1 år på bloggen. Ha fortsatt en fin sommer.

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Så gøy :) Har ikke sjekket bloggen min på mange dager og dette var jo en koselig overraskelse :) Kan ikke du sende meg en mail på fru.luna@gmail.com? Så kan jeg maile deg adr min.

God sommer! Klem Linda