tirsdag 29. desember 2009

JUL I STUA
Så masse pakker var det under treet vårt ,nesten så at juletreet forsvant bak alle pakkene.Vi var jo seks voksne og ett barn som brukte over tre timer før alt var åpnet.Og barnebarnet lille Olav var så spent og ble så glad for alt han fikk.Morro å se forventningen ,iver og gleden hos han!Og her er det dekket til middag i stua.der det stod Pinnekjøtt og Kålstappe m/tilbehør på menyen.Dette har vært tradisjons julekveldmat her i mange år.Og en trivelig og fin julekveld er nå atter over og vi koser oss videre i Romjulen!

4 kommentarer:

HVIT PERLE sa...

Kjempefine bilder:)
Såå fint du har pynta og dekket bord:)

Ønsker deg fortsatt ei fin romjul

Klem Nina

alexxis sa...

koselig og fin julekveld<3

Miss Mette sa...

Hei Sissel :o)
Tusen takk for koselig hilsen, det varmer :o) har vært stille fra meg også, formen går litt opp og ned. Har dessverre ikke vært så aktiv på bloggfronten… Håper du selv har det bare fint. Skjønner godt at du savner Daisy, man blir fort knyttet til disse nydelige og herlige firbente…

Så nydelig dekket julebord du har og pinnekjøtt og kålstappe med tilbehør, det er bare utrolig nydelig godt… Gratulerer så mye med ny pc :o) jeg fikk også det, men en mini-pc som jeg lettere kan ta med meg… Nydelige bilder du viser av et julepyntet hjem. Liker veldig godt sølv og hvitt med litt rødt, nydelig!!! Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en romjul, så titter jeg innom igjen ganske snart.

Stor juleklem fra Mette

LYKKEBO sa...

Koselig du har pyntet:) Det var det en god del gaver ja!!

Fortsatt fin romjul:)
Klem