onsdag 31. mars 2010

SKAPET FØR-ETTER MED LITT NYTT STÆSJINGS

Ikke til å komme forbi at det blir enkelte møbler og annet i interiøret som blir lagt ut flere ganger på bloggen,men da selvsagt i forskjellige sammenhenger.Dette er jo en INTERIØR blogg og prøver så godt jeg kan og holde meg innenfor nettopp det emnet.Har jo vist seg at rett som deter har man NYE besøk på bloggen,og da er det som regel de siste innleggene som blir sett på.Og noe av det som jeg selv har stor interesse av å titte etter på andres blogger er jo FØR-ETTER bilder av oppussingsprosjekter.Har et nytt på gang nå,som jeg håper kan bli gjort ferdig i løpet av Påsken,så det skal bli spennende å se åssen det blir.Kan si så mye at Utgangspunktet er et Gammelt skap,og denne gang skal det Spraylakkeres.Første gang Jeg skal prøve CROME spray på et skap!Så gjenstår det å se resultatet!
Har fått litt nytt stæsj på skapet mitt og måtte bare vise det FØR-ETTER.
ØNSKER DERE ALLE EI STRÅLENDE FIN PÅSKE!

5 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Flott skap! Helt utrolig hva litt (eller mye...) hvitmaling kan gjøre...:O))
Blir spennende og se kromskapet, det er en ny vri:o))

Klem Line

alexxis sa...

det der skape har jeg sakt før..det ble drit bra:))
gleder meg til og se det andre:)

Lykkehjemmet sa...

Ja det ble en stoooor forandring:)
Så mye flottere og så bra alle tingene kom frem:)
God påske klem fra meg
Mona

Bette sa...

Heisann!
Takk for kommentaren på bloggen min:)
Jeg har enda ikke kjøpt Panton-stolene, men skal bestille de ganske snart. Her i Bergen får du tak i de flere steder, men jeg kommer til å bestille de fra utlandet. Da sparer jeg litt penger;o)

God påske!
-Bette-

Anonym sa...

hva slags maling brukte du på skapet? jeg har en brunsort hylleseksjon som jeg tenker på å male hvit, men aner ikke hva slags maling jeg skal bruke. Tror jeg kunne tenke meg noe med litt glans i..