tirsdag 13. juli 2010

DAGEN IDAG......X z Y...

Her er det  ny SORT VinDusLampe...

Dekorative BOkstaver     X z  Y
Mine hærlige ENGLEputer....

Idag er det definitivt en såkalt Hutte..Tu...DAG ,igjen! Og alle vet vel hva den består av...REGN..regn og atter regn..Så da er det bare å gjøre det beste ut av dagen og Kose seg innendørs!
Har fått vasket og shinet opp litt på stua,noe som det iallefall ikke brukes tid på når det er FinVærsdager,de er det så få av her at de brukest da på best måte,Utendørs!
Så her har det blitt gjort GardinSkifte på SkyveDøren til Balkongen..Fått opp mine FavorittPanellengder,de SORTE /Hvite...Så var jeg så uheldig å knuse min FavorittVinduslampe ,og da ble denne Pendelen her en god erstattning for den !
DEKORATIVE bokstaver X z  Y,liker å stæsje med sånne og disse var jo Ganske så STORE.Kan også henges på veggen,om man vil det.
Funnet frem de Hvite ENGLEputene,de er jo bare så skjønne....
Kunne vel gjerne ha brukt overskriften DET SORTE OG HVITE på dette innlegget,for det er noe med meg og de fargene....Og stæsjet med litt SØLV.....
 HA EN  FLOTTERS TIRSDAG og  NYT sommern dere som er så heldige å ha den!

6 kommentarer:

Anonym sa...

hei!ja d er absolutt ver for å vaske å saine inne i dag ja,for være ute er rett og slett DRITT..men vi får jøre det beste utav det..ha en fortsatt fin tirsdag..klems ann lisbeth..

MajorogMeg sa...

Ja for et vær vi har hatt i dag...det har bøtta ned...
Flotte bokstaver og lampa var knallfin:)

Her fyrer vi på peisen og håper på at finværet kommer tilbake:))
Klem til deg:)

Anonym sa...

Så tøffe ting du viser.likte godt den vinduslampa:)kule bokstaver,hvor har du fått tak i dem?du har det så fint,bare nyter når jeg ser på bildene:)klem:):)

Fossestua sa...

Jepp...huttetuvær kjenner jeg godt til! Ikke noe moro! Fyrer faktisk i ovnen nå...ja ja, en vakker dag kommer nå sikkert solen frem igjen :)
Kjempefine englepute du har:)
Klem fra Lise

alexxis sa...

herlig lampe og boksaver og sweet pute:)

Anonym sa...

NYDELIG!!