søndag 21. november 2010

NETTINGVINDUET FERDIG JULEPYNTET- Den mest populære Interiørblogg nettopp NÅ...
Heisann og Hoppsann....
Kan vel trygt si at  er Juleforberedelsene nå  er kommet godt i gang her i heimen. Det begynte med Julegardinene i forrige innlegg og etter det så kom det opp  gardiner i resten av stua og kjøkkenet ,så nå har jeg nesten en litt følelse av julestemning her jeg sitter.
Gamle vindusrammen på kjøkkenbenken har fått skiftet stæsj, til litt mere " julete ". Denne er festet med HønseNetting på baksiden ,noe som gjør det enkelt å skifte ut Pynten . Synest at det ble ekstra koselig med den Røde fargen.Ja for her sverger jeg fortsatt til det RØDE og holder på den som Julens farge.Selv om det da nok  blir litt Krydret med både det SORTE og SØLV også i JULEN.

De fleste har vel fått med seg at BoligPluss har samlet mange flotte Interiørblogger som nå ligger på siden  BOLIGBLOGG . Og der kan man gå inn og STEMME på den bloggen som man liker best og synest fortjener å stemmes på. Og ja, JIPPI  min er den som faktisk ligger Øverst på lista over mest populære Blogger akkurat nå,noe som jo er utrolig morro. Så TUSEN TAKK  atter en gang til de som Stemmer på Daisys Home. Noe som ikke er like så morro i den forbindelse er at noen sender Anonyme Kommentarer og Blant annet  ikke "forstår" at Min blogg kan ha fått så Påfallende mange  Stemmer da vedkommende ikke Har sett denne Bloggen tidligere! Og det enste jeg kan svare til "anonyme" er at jeg faktisk har blogget sammenhengende i  TO år og SEKS måneder under Interiørbloggen DAISYS Home. Er det Mulig å kunne få seg til å være så frekk?  Jeg bare SPØR !

Men når man driver med denne Bloggingen så får man vel også ta med på" kjøpet"  at det alltids er  noen der ute som ikke liker det man gjør og kommer med drittslenging.

Til dere andre ha  en fortsatt koz SøndagsKveld  og   EI FLOTTERS NY UKE !

9 kommentarer:

Nina iren sa...

Flott julepynt, på en kjempeflott BLOGG. Jeg stemmer på deg!! Stå på!!! Ja folk er rare....att dem ork å ta seg tid, til å klage?????

Tovepia sa...

Skjønner ikke folk som bruker tid på å kaste dritt her inne, liker de ikke en blogg, er det jo bare å gå forbi!
Nydelig med det vinduet med hønsenetting, så flott å kunne skifte pynt på denne måten.

Nyt uka før advent og klem fra meg;)

Havfruen sa...

Oi....så stilig Sissel:) Knallfint! Rødt er julens farge, helt enig...har lilla i advent jeg da... Noen synes sikkert vi er gammledags:)) Men det bryr vi oss lite om, det handler om å holde på tradisjoner!
Herlig at du ligger på topp, vel fortjent:))
Anonyme håper jeg du rister av deg....min far sa alltid at den verste sykdommen Norge hadde, var: Den norske misunnelse!!
At noen gidder bruke krefter på å spre negative kommentarer kan man undres over....hvis man ikke liker en blogg, er det jo bare og lukke den og gå videre? Enkelt.....
Nyt kvelden....skal pynte litt til uka jeg også. Neste fredag setter jeg meg på det lille flyet sørover....litt grøss....
Klem fra meg:)

alexxis sa...

grattis med blogg plassen øverst på listen og det er du vel fortjent, for du har en kjempe blogg som tydeligvis mange andre oxo liker, stå på:))
ja det er julestemmning i hjemme nå ja..koselig er det:)

Anonym sa...

Ja misunnelsen er stygg,fy og fy.
Du fortjener å stå øverst du,bloggen din er lekker.:))
Ha en flott ny uke.
Klem fra Mette.

Synnøve sa...

hei Sissel..
jeg stemmer på bloggen din. Skjønner ikke hvorfor non skal legge igjen ufine kommentarer,og atpå til anonym,det er så feigt.
Har vært inne og lest antibliggen til ei magnhild.Uff,sier jeg bare.

Kjempefine gardiner du har på kjøkkenet.
Vinduet med hønsenetting er kjempefint.
Skal pynte og vaskerundt kjøkkenet mitt i uka her. Må ut og se om jeg finner meg et lite juletre,som jeg skal ha på kjøkkenet.
Klem Synnøve

Monica Morpheus sa...

Ikke no å bry seg med det der...du har ikke tilfeldigvis hørt om Magnhild med det samme da? Antibloggeren...uff å uff...
Der kan man snakke om uthenging av oss interiørbloggere der.
Jaja...du har iallefall en nydelig og inspirerende blogg - ikke la noen inbille deg annet.
Monica

Black Feathers sa...

Heisann, så koselig og julete nettingvinduet ble. Gratulerer så mye som mest populære blogg! Det fortjener du virkelig.
Det er jo alltid noen som skal ødelegge for andre, ikke bry deg om dem, de er bare misunnelige.

Ha en flott dag ;)

Linda Merete sa...

Åååå, sånne ting irriterer meg. Folk tror de kan si hva som helst bare for de ingen ser dem baka datan. Nei, ligger du øverst er det fordi du fortjener det. Synes du har en fin blogg.. STÅ PÅ