mandag 21. februar 2011

FØR - ETTER ,TRE FORSKJELLIGE " STILER " I SAMME KJØKKENKROK


Sånn såg det ut i kjøkkenkroken her i februar-09


Samme kroken i juni-10

Og sånn ser det ut pr. idag..Litt shabby/industri look kanskje ?

Etter¨at jeg hadde laget innlegget her inne i går, begynte jeg å tenke på at Trender og stilarter forandres og dette  noen ganger nokså fort..

Kjøkkenkroken  her  er et eksempel på at jeg liker  forandring og samtidig følge litt med på trendene, om ikke slavisk så er jeg vel ikke helt upåvirket i så måte.
Derfor var det ekstra morsomt å kunne ta en titt på disse FØR bildene, og se forandringen som er skjedd her i løpet av de siste to årene.

Der nok det første bildet viser en  nokså Klassisk variant , som jeg nok overhodet ikke ville trivdes med idag, litt  vel kjedelig...

Med den  midterste har jeg  vel fått inn litt mere personlig/Shabby  der  de gamle  Møblene som ble malt i Sort  bengalack gjør seg  mest gjeldene.
 Merk ! veggene er fortsatt  de samme, Laserte i lyse Farge nyanser.

Med mere   forandring litt etter litt.... så ble  Resultatet  til slutt sånn som på det tredje og siste Bildet.

Da veggene fikk Sølvgrå metallgrunning og listverket ble malt i hvit høyglans, ble det også flottere med tilbehør i Hvitt. Følte at det Sorte kræsjet fullstendig ! Derfor ble det  ut  med det  SORTE og inn med det HVITE!

Men sånn er det vel å være interiørfrelst  man  tenker og prøver, for til slutt å føle at nå kjennes det  RIKTIG !

Det viktigste er vel tross alt at man trivest og selv setter sitt eget personlige preg på det hele !
 Og  At  det ikke alltid er det helt store som skal til for å gjøre en vesentlig Forandring.
 Ikke trenger man rive hverken vegger eller tak , men med enklere løsninger få en ny "look " i rommet.

Mottoet mitt har nok hele tiden vært netopp ENKLE LØSNINGER !

Ser at det kan være ekstra morro å gjemme på bilder for så og se Forandringen som skjer i årenes løp.

For en ting er sikkert, FORANDRING FRYDER !

15 kommentarer:

Precious Home sa...

Godt å høre at flere liker forandring...! Jeg har en svoger som "klager" hver gang han kommer til oss..."Ååå har du skiftet gardiner igjen!!!??" eller lignende... Hyggelig å få besøk du;) Jeg tenker bare misunnelse...Og elsker forandring, så jeg kommer til å fortsette;)

Ha en fin kveld Sissel!

Eli's lille rede sa...

Koselig kommentar fra deg inne hos meg:)) JAAAA, så lekkert med den nye stilen i kjøkkenkroken din! Jeg har foreløbig nesten helt hvitt, men vi har ikke bodd her lenger enn et halvt år, så det kommer nok noe som brekker etterhvert. Har så lyst på brystpanel i kjøkkenkroken som er beiset rustikt grå, men vi får se. Først blir det nok maling av spisestuestoler som vi har på kjøkkenet. De er mahogni, men jeg liker ikke mahogni, jeg vil ha hvite. Jeg må ha vært 20 år forut for min tid minst, for i -85 hadde jeg spisestue med svarte skaiseter som jeg malte i svart bengalack. At forandring fryder er sikkert og visst, og spesielt når man går hjemme, og enda mer spesielt når man har en kronisk sykdom og er nødt til å finne småting i hverdagen og glede seg over. Da er interiør rene medisinen for meg:) Ha en fin-fin kveld, Sissel! Klem fra Eli.

mona.z sa...

Jeg kommenterte jo kjøkkenkroken din i går, men det var artig å se på før og etter bildene. Vi blir påvirket av trender, ofte helt ubevisst. Klart det går an å forandre et hjem totalt uten å rive ned vegger, men av og til må det slike drastiske tiltak til. Hjemme hos meg er det absolutt nødvendig, begynner å bli irriterende med ommøblering av hele stuen og spisestuen hver gang vi skal ha besøk (noe vi har ofte, og en viktig del av livet vårt). God natt til deg, klem fra Mona

Marianne Dragon Waagan sa...

Så flott kjøkkenkrok:) Morsomt med forandring, og som du sier...det skal ikke så mye til bestandig. Har skiftet stil noen ganger jeg også, men "naturen inn i stua" har alltid fulgt meg.

Ønsker deg en flott uke:)
Klem Marianne

Hummerogkannarifugl sa...

He, he, må virkelig le av deg...
Du skifter jammen oftere enn meg du. (disse mennene våre blir vel helt tokiga, som min sier, he,he) Jeg syns du har en egen sans til å få det koselig uansett jeg. Syns alle tre kjøkkenkrokene dine var fine jeg. Det som er så artig med deg, er at du har lyktes med å holde en stil over det hele. Det er ikke jeg så god på, liker litt av alt jeg. Derav navnet hummer og kanari. Ha en fin dag i den fine, eller skal vi si j... vinteren(oss giktiske imellom)
klem Anki

Anonym sa...

Kjempestilig kjøkkenkrok! Selv om vi skaper oss vår egen stil er det klart at vi påvirkes av trendene. Enig i at det er ikke alltid så mye som skal til. Jeg liker også forandring og ikke minst flytte rundt på ting,er en først i gang så tar det ene det andre. Kjempe artig spør du meg.

w sa...

Det er gøy med forandring. men alle tre stilene var veldig koselig:)

Jeg ommøblerer og skifter stil stadig vekk:)

W

Black Feathers sa...

Ja du er jammen meg flink til å variere. Du ser nye muligheter i så mye og du er veldig flink til å være i konstant forandring. Det er jo alltid like spennende å se hva du har forandret hver gang jeg er innom hos deg ;)

Lekkert med den mørke fargen på veggen ;)

alexxis sa...

ja det er litt forandring hjemme oppi gjennom tidene:))

Turid sa...

Så fin blogg du har, Sissel, og nydelig gjennomført smak! :-)
Ha en fin dag!
Klem, Turid

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)

Gleder meg til å se lampene dine...synd med den lange ventetiden, men den som venter på noe godt...venter ikke forgjeves:) Elsker slike lamper men har ennå ikke noen selv, men de står langt oppe på ønskelista:)

Når det gjelder kommoden har jeg nå tatt i bruk et speil som overflate...kjempestilig:) Legger vel ut bilder ettr hvert.

Ønsker deg en fortreffelig kveld:)
Klem Marianne

LYKKEBO sa...

Gøy med forandringer! Og kjøkken anno-2011 ar stilig! Tøft med skiltene. Jeg klør i fingrene etter å forandre kjøkkenet vårt..må bare planlegge litt til først;)
Klem

Anita sa...

Hei Sissel!
Nå fant jeg bloggen din! Så flink du er :) Blir gøy å følge deg!

Anita

Sabita sa...

Du er så flink :-)

donnasandra sa...

Snyggt, både gamla och nya lampan! Är ute efter en sådan med prismor till vardagsrummet :-)