søndag 3. juli 2011

TRIST...

En ufattelig trist tid vi har her....
Når det skjer noe så tragisk så nært inne i familien ,da føler man seg så ufattelig hjelpesløs.
ORD blir fattige i en slik situasjon ....Sorgprossesen takler vi  mennesker på forskjellig vis. Vi har hver vår måte å gå igjennom og bearbeide den på. Noe som er viktig for alle er at en får lov til å gjøre det som en selv føler er det rette.


Har vært nokså fraværende her inne i det siste og det har nok sine grunner. Med tankene på helt annet nivå, etter den tunge beskjeden vi fikk i starten på uken.
 De er hos den  alltid smilende og blide gutten, slik  tante Sissel husker han.Og det ufattelige at han  nå er borte for alltid.

  Bildene idag er ifra lille  "cafekroken "  på balkongen. Med kurv og lysholder ifra Jysk og de morsomme solcelle lampene ifra plantasjen, "gir et lite koselys i mørket " som  utvalgt stæsj.Og selvsagt noe godt å bite i, hva er vel bedre enn vannmelon i sommervarmen..sunt og godt.
Med en temp. på 27 grader så var formidagssolen og stunden her ute fin å få med seg.
Etter sol kommer regn sies det, noe som stemte på en prikk her i dag. Så ikke lenge vi fikk nyte av sommern denne gangen heller :)

Morro å se at såpass mange deltar på Give Awayen min . Er det noen som enda ikke har meldt seg på og har lyst, så   gjør  det  ved å gå inn  HER

 HA EN FORTSATT STRÅLENDE SOMMERKVELD :)

Sissel

18 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Å, så leit å høre! Spesielt når de unge går bort. De skal jo ikke det, de! De skal jo leve et langt liv med sorger, gleder og erfaringer. Vi har hatt vårt en stund i vår familie også. Vi mistet 3 gamle familiemedlemmer og 3 unge nære venner over en periode på 2 og et halvt år. Pluss at vi mistet en katt på veien og en hund av alderdom. Skal si det var tungt! Men men, livet må jo gå videre. Jeg føler med deg i sorgen Sissel, og sender en kjempeklem! Over til noe litt hyggeligere...Så fint du har pyntet ute. Rislampene var jo som sukkertøy. Kan tenke meg at det er koselig om kvelden. Vi går faktisk og lurer på om vi skal utsette hele utbyggingen av terrassen til neste år...hm. Det er jo regn hver dag nå! Grrr! Skal male en hylle jeg skal ha på veggen ute, da. Må jo stæsje den opp litt, med plast-vinglass og pynt og kroker under til diverse. I går var vi på Harry-tur, så nå er grillmaten, brusen og snopet i hus;) Ha en så fin kveld som mulig etter omstendighetene. Klem fra Eli:)

RosMari sa...

Kondolerer! Trist at nevøen din er borte for alltid. Sorgprosesser tar sin tid og som du skriver har vi alle våre ulike måter å bearbeide dem på...

Jatte sa...

Hei sissel!
Trist og høre du har mistet en kjær♥ mange klemmer og varme tanker går til deg og familien!

Koselig på uteplassen deres!
Klem Jatte♥

Tovepia sa...

Huff, høres ut som du har mistet noen nær deg, så trist å høre.
Ta vare på deg selv, klem fra meg.

Synnøve sa...

Ingen reagerer likt i sorgen, men alle har rett til og sørge på sitt vis. Ingen kan si hva som er rett eller galt.
Skjønner at det er vonde dager hos dere nå.


Nydelige bilder fra uteplassen din, Sissel.
Klem Synnøve

Beva's interiørgleder sa...

Føler med deg.
Klem
Brit Eva

Charlottes Små Gleder sa...

Sender deg rett og slett bare noen trøsteklemmer jeg ...
Klem Charlotte

Lille meg sa...

Veldig trist å høyre Sissel..

Vi mista nylig en kamerat i ei motorsykkelulykke, så har kjent litt på følelsene som følger når unge mennesker midt i livet forsvinner så uventa og så unødvendig.

Har dessverre ingen legende ord som kan minske hverken sorg eller savn - men sender masse varme tanker!

Og tusen takk for den kjempefine kommentaren på bloggen min :)

Klemklem EllenK

Havfruen sa...

Huff....det er ufattelig trist når unge mennesker går bort. Jeg kondolerer...og sender deg en varm klem.....

Romantikk-takk. sa...

Kondolerer,trist å høre.
Varm klem.

Trollmora sa...

åh kjære folk er du tanta hans? jeg kondolerer så mye sissel! Jeg tenker så veldig på hans bror som var der. . . Huff dette er så tragisk. Til og med for oss som ikke kjenner dem personlig, fordi det allikevel blir så nært på en måte. Alt for nært.
Sorg finnes det ingen fasit på. Noen blogger seg igjennom det og andre må finne andre måter. Ta hensyn til DIN EGEN sorg du. Mine tanker og bønner er hos alle dere og spesielt hos hans foreldre og søsken. Klem

Besta sa...

Uff, så trist. Ord blir så fattig i en slik stund. Jeg føler med deg.

klem fra marilyn

alexxis sa...

ja det har vært en trist tid:(( tragisk!

fin kaffekroken ja:)
søndagsklem

Trollmora sa...

jeg trakk konklusjonen for fort i og med at forholdene er så små. Beklager det. Jeg kondolerer så mye Sissel. Når unge mennesker går bort blir det så meningsløst. . . Måtte han ha fred. Klem.

Violetta sa...

Ufattelig trist og sårt når sånt skjer. Varme tanker til deg og familien
Klem Violetta

Lottemora sa...

Huff, masse klemmer fra meg

Hummerogkannarifugl sa...

Mine tanker går til dere nære i denne triste stund. Så ufattelig trist å miste en unge som nettopp har startet på livsstien sin. Varme tanker sendes til foreldrene og alle i familien. Stor tenkerpådegklem Fra Anki

mona.z sa...

Trist å lese, kondolerer. Gode klemmer fra meg.