søndag 31. mars 2013

Interiør og inspirasjon - nettstudieFor ei tid tilbake fikk jeg mail ifra interiørarkitekt Torild B.

Hun jobbet med å skulle lansere ett nytt nettbasert interiørkurs for NKI   med tittelen  Interiør & inspirasjon. 

  I den forbindelse fikk jeg forespørsel  ang.   bruk av bilder/inspirasjon ifra bloggen min.
Så her er et lite utdrag av hvordan det ser ut på nettsiden der blant annet headern med link til bloggen, er blitt brukt.


Kopi ifra nettsiden til NKI sitt kurs Interiør&inspirasjon.Øvingsoppgave


Lag deg en liste med navnene du liker, og sett opp fordeler og ulemper ved hvert navn. Forhåpentligvis vil dette hjelpe deg med å velge navn til bloggen din. Husk å sjekke om navnet er ledig: for eksempel på www.norskeinteriorblogger.blogspot.com/ alfabetisk liste.

Når du har funnet det perfekte navn for bloggen din, blir neste steg å finne en stil. Skal den være romantisk, røff eller fargerik? 


Det finnes uendelig mange muligheter, og det er helt opp til deg! Hva liker du, og hva synes du representerer deg og din stil aller best? Noen blogg-sider har ferdige layout som du kan velge, mens andre lar det være helt opp til deg og din kreativitet. Egentlig er det vel bare ferdigheter innen data som kan være en begrensning. Er du ikke spesielt interessert eller flink i dataprogrammering, kan du fint benytte deg av en ferdig mal og heller tilpasse denne.  
I forrige kapittel Forberedelser skulle du bestemme deg for hvilken type interiørblogg du vil lage, og dette vil også styre litt av hvordan siden din bli seende ut til slutt. I neste kapittel Opprette bloggen skal du lære mer om stil. Da må du bestemme deg for hovedfarger på bloggsiden din, hvilke skrifttyper du vil bruke og ikke minst bildebruk i headingen/ overskriften. Dette blir ditt kjennemerke og vil alltid dukke opp først når noen søker etter bloggen din. 

Kun de som har valgt å ta dette kurset som har tilgang til resterende av nettsiden.
For den som skulle ønske å ta ett sånnt kurs er jo dette midt i blinken.Syntes iallefall det var utrolig morro at netopp min blogg er blitt brukt som inspirasjonskilde på denne nettstudien.
Så ta gjerne en titt innom NKI for mere info ang. kurset.
                              Sissel 3 kommentarer:

Hverdagsliv det gode liv sa...

Så morsomt at du har blitt invitert med på en slik oppgave! Det tenker jeg blir interessant! Ha en herlig 1. april fylt med massevis av inspirasjon :o) Klem fra Nina

alexxis sa...

så artig da:)

Trine @ En Rosa Tekopp sa...

Så utrolig gøy! Jeg har nettopp begynt dette kurset og det er veldig spennede så langt :)