søndag 26. desember 2010

MOBBING AV INTERIØRBLOGGERETIL LYKKE MED JULEN !
Koser oss med julen og alt hva den bringer med seg. For ikke å snakke om alle de flotte gavene som var under treet.Kommer nok helt sikkert tilbake  til julegavene i et senere innlegg.

Det som jeg nå mener bør taes tak i her inne i blogglandia er all denne MOBBINGEN og Uthengingen av enkelte Bloggere  som for tiden foregår . For min egen del så har jeg hitill forsøkt heve meg over all Drittslengingen og Utehengingen ,som desverre har fått utvikle seg i stor grad over tid.Men selvsagt er det begrenset HVA og HVOR mye man kan finne seg i før det  evnt. blir tatt  tak i dette.
 Når hetsen og dritten en får går på en som Person og man i tillegg får beskyldniner
 for ting man overhodet ikke har noe med,da er dette bare fått gå så alt for LANGT !

Ikke det man har mest lyst til å skrive om i denne herlige juletid,men nå har vedkommende fått holde på så alt for lenge.

Useriøse,stygge og truende er bare milde ord for de kommentarene som jeg har mottatt.

Er bare så dritt lei av all denne Slengingen ,setter iallefall en nokså Stor demper for Bloggingen her hos meg. Sikkert da også noe av hensikten som vedkommende der ute prøver å oppnå.
  Mye er nok også takket være BoligBlogg plasseringen som jeg etter hvert fikk. Da ble det plutselig en del som hadde sine egne spesielle meninger  om Hvordan jeg hadde havnet der, og har måttet svelge mange kameler i denne forbindelse.
Og ja,jeg spør som mange av de andre, HVA og HVORFOR ble det i det hele tatt avholdt noe STEMMING. Ser på det hele som en stor Bløff, og overhodet legge  Bloggen  inn på dette useriøse opplegget og engasjerte folk til å gå inn og stemme .Hva var Vitsen med det hele? Nesten så man kan le av det i ettertid..Når en ser hva som skjedde,alt var nok bestemt på forhånd. Men vi var flinke og reklamerte for Bolig Pluss, så skal det være sagt !

 Men de som Sutret høyest og er vant til at det meste går i deres Favør , blir oftest HØRT mest  da også i denne sammenhengen. Etter " aksjon" på BoligPluss sin FB side så   fikk DE  det jo etterhvert som de ville og ønsket,de som er vant til å bli Frontet hos Nib og  ligge Øverst på Listene okke som er...Så Stor Hurra for de!Stemmingen ble som kjent AVSLUTTET og nå kommer Bloggene etter siste oppdaterte Innlegg,for de som ikke har fått med seg det!

Til slutt vil jeg si til MOBBERNE der ute , se til å få dere noe annet å gjøre enn å bruke så mye tid og energi på å henge ut MEG som PERSON.Bruk heller noe av DEN tiden på å konsentrere dere om EGEN person og Fam Og evnt. BLOGG .Må være noe galt  i " hodet " på sånne mennesker ,som kan drive på sånn uke etter uke...

 Også Mange kranglete "kjærringer " som sitter der ute og gjerne vil ha et ord med i laget...Og står på og gjør alt de kan for "sine" FanBlogger.
Her inne mener jeg at hver enkelt bør holde seg til det som er Vanlig FolkeSkikk....

At vi ikke alle har og står for den samme Interiørstilen her inne, er vel noe av det som gjør at det er spennende og  være med og bidra i Blogglandia . Da kan man jo hente Inspirasjon Hos hverandre. Er det ikke en STIL , BLOGG  som appellerer til leseren så er det bare et Klikk som skal til...

Om jeg er aldri så" Harry, Dussy og Fussy" hi..hi....Klarer faktisk å se Humoristisk på mye av dette jeg får også,men ikke når noen der ute kan legge ut innlegg om at de vet HVOR jeg BOR og kommer med TRUSLER som går på meg som person, da burde de uten tvil bli utestengt ifra BloggLandia.

Det er jo heller ikke noe problem å kunne SE hvor Vedkommende om de er ANONYME eller ikke,  kommer ifra  hvis at man  må velge å ta beslutningen om å  Annmelde  de  som driver med denne Hetsingen.

 Jeg vil nok ikke slutte   med Interiørbloggingen  med det første selv om Dere MOBBERE trodde og håpet på det !
Når evnt. den tid kommer skal det være min EGEN besluttning !!

Med Ønske om en fortsatt Koselig RomJul !

Ifra en " Mobbet " MEDBLOGGER.....

22 kommentarer:

Lottemora sa...

Huff, det var leit å høre. Jeg har innført moderering på kommentarer og anonyme kan ikke kommentere. Kanskje noe å vurdere slik at ingen får ødelegge bloggegleden. Juleklem

lisje astrid's husblogg sa...

Gode og kloke ord du skriv her!
SÅ enig med deg..
Var det slik det var hos Bolig blogg altså?..Dette har gått meg forbi!

Stå på:)

Ønskar deg gode romjulsdagar♥

Klem frå Astrid

Oss på Tverråmoen sa...

Er målløs!! Så utrolig kjipe folk kan være!!
Prøv å heve deg over dette!

Kos deg videre med bloggingen:D
Ha ei fin romjul
Klem

Synnøve sa...

T løkk med jula Sissel.
Jeg har fått med meg at det på går litt av hvert for tiden på noen av bloggerne. Nesten sånn at jeg synes nib har skullet tatt tak i det.
Bra at du tar det opp.

Klem Synnøve

Anonym sa...

Hei og fortsatt god jul. Jeg er ofte innom bloggen din og liker der jeg ser. Har ofte reagert på all drittslengingen,dette er ikke voksne folk verdig ! Den bloggen det gjelder er også inspirerende på sin måte, men det er jo mangfoldet som gjør at vi finner inspirasjon i å lese dere. OG hun er til tider utrolig ufin o selvskrytende,ingen ved siden og ingen over!!! Forstår ikke hva hun vil oppnå,har sikkert et voldsomt bekreftelsesbehov. Hev deg over det,tror nok at voksne oppegående folk ikke synes noe om en sånn væremåte. At noen forsvare slikt sier en hel del. Her skal ungene læres opp til å ikke bli mobbere og så gær mødrene foran med et slikt eksempel. Skjerpings! Til deg Daisy og andre VOKSNE i samme situasjo. Hev dere over skittkastingen og blogg videre. Er interesert i interiør og IKKE intriger. GOD JUL.

Tovepia sa...

Hei, godt du tar opp dette. Jeg har skjønt at noen har for lite å holde på med her inne. Helt utrolig at folk er så "innfule", som vi sier, at de har dette som hobby!
Håper du klarer å riste det av deg, og at de som kommenterer på denne måten får et bedre liv; for noe må jo være galt hos dem.
Ønsker deg gode romjulsdager videre, klem fra meg;)

Violetta sa...

Jeg har da registrert at det skjer ting jeg også. Veldig barnslig og utrolig slemt! Prøv å hold kjeft og hev deg over det (lettere sagt enn gjort), men vi er ikke så dumme vi lesere heller...som noen kanskje tror ;-)

Frøydis sa...

Heisann :-)
Fant bloggen din gjennom Havfruen :-)
Mobbing er en stor uting!
Kaller det Den Norske Kongelige Misunnelse!

Håper det blir en slutt på det nå, etter dette innlegget, veldig bra skrevet!
Syns stilen din er lekker! MYE der jeg kunne tenke meg, hadde jeg bare hatt plass, hehe

Ha en flott dag videre og klem fra Frøydis

Havfruen sa...

Jeg får hakeslipp av å lese dette. Er det mulig? Jeg har ikke fått med meg disse intrigene....men jeg håper da virkelig du hever deg over dette og fortsetter i god Sissel-stil!!
ikke la noen ødelegge gleden av å blogge...god klem til deg:) og fortsatt god jul:)

Anonym sa...

Huff ja,d e itj rart d e ufred i verden sei æ når ein sjer ka folk får te av utidighet når d gjelder sånne uskyldige ting som at folk blogger.....man må da få kose seg med d ein synes er artig og drive på med....makan!!! Ha ei fortsatt fin jul Sissel:)) Lillian

alexxis sa...

SJALUSI SJALUSI..sjokkerende at voksene mennesker slenger slikt dritt over nette og i tilegg er annonym...ÆSJ, kjærringan sin det, faaen ikke annet å tenke på...what a life liksom..ja kom oxo på min side å slenge dritt i tilegg da fitte.. som gjerne kaller seg "laila" på min blogg oxo..you are a bad person,and i think you have a big problem!
herregud må jeg bare si.
life life always haters,fuck that..haha, keep on tolking and i love it:))

Anonym sa...

hei!!helt enig me deg sissel..enkelte sitter dager ut å inn for å tenke ut neste dritt slenging di skal ha for seg på bloggene til folk,er sjokert at det går an å drive på sånn,men det er jo bare å le av for det er jo bare sjalusi og ingenting annet!!ha en fortsatt fin romjulstid sissel,klems ann lisbeth:)

Rosa Muffins sa...

Hei
Synes det er utrolig trist at du opplever denne typen negative handlinger fra andre bloggere. Har skrevet et innlegg om dette i kveld der jeg nevnte inlegget ditt om mobbing. Håper denne formen for ufin oppførsel i BloggLandia tar slutt og at du fortsetter å blogge:)

Trollmora sa...

dette har jeg ikke fått med meg rett og slett. Det er jo i beste fall tapelig når voksne mennesker oppfører seg sånn. Ikke la noen pirke deg på nesen. Stå på og fortsett i samme ånd som før. En trøst er jo at man alltid høster det man sår. Og det gjelder alle :) klem

MissMette sa...

Hei Sissel
Så trist å lese at du får så mange stygge kommentarer. Huff, folk har vist for lite å gjøre! Har lest litt rundt omkring at det er mye mobbing på forskjellige blogger, men har ikke fått med meg det som skjer på Bolig Pluss!

Men BRA at du hever deg over dette :) Jeg har alltid likt bloggen din, selv om vi har litt forskjellig interiør smak… så er det som gjør din blogg interessant. Hadde vært veldig kjedelig hvis vi ”alle” var like :-/ Syns du har en kjempeflott blogg, kreativ og med masse inspirasjon… Flott at du tar opp dette også, for det er en stygghet at voksne mennesker holder på slik!!!

Ønsker deg en fortsatt fin romjul Sissel og ha et riktig godt nytt år ♥ Gleder meg til å følge deg videre i året som kommer…. Stor klem fra Mette

madebyjulia sa...

Hei.
Surfet rundt og havnet inn på bloggen din. Så flott du har det:):)
Har selv tenkt tanken på å lage meg en interiørblogg, men har slått det fra meg.
Kjeder meg litt når jeg er innom hos endel ...synes veldig mange har det likt...selvsagt er det noen , som deg, som skiller seg ut. Det er de som er verd å besøke synes jeg da.
Ha en forsatt fin romjul:)

Villa von Krogh sa...

Bra skrevet!

Jeg har også fått endel dritt... Noen virkelige sårende gloser faktisk.

Stå på videre og gi beng! Klem fra Anine

Franciskas Vakre Verden sa...

Kjempefin og inspirerende blogg du har. Ikke la noen få menneskers dårlige kommentarer ødelegge for deg. Du har en spennende stil og tør å følge hjertet ditt. Det er noe å være stolt av!

Interiørblogger bør være mobbefritt område!

Beste hilsen

Franciska :-)

Anonym sa...

Blir helt satt ut av det jeg leser...Trodde ikke det var mulig at noen kunne oppføre seg slik!
-Og det av å lese en interiørblogg!!!
Jaggu finns det mange syke mennesker!
Jeg har ikke egen blogg, men leser masse forskjellige blogger (deriblandt din) og får masse inspirasjon:)
Hvis man kommer inn på en blogg man ikke syns noe om, er det vel bare å hoppe videre?!
Syns du rett og slett skal levere en anmeldelse når det er trusler med i bildet.
Jeg ønsker deg en fortsatt jod jul og lykke til videre med bloggingen:)))
Klem fra Marit

Elis lille rede sa...

Har sett at flere sliter med det samme som du. Dette er hets, spør du meg, og hvis det fortsetter å gå på din person, bør du anmelde det! Stå på! JEG liker i hvertfall å lese bloggen din. Har blitt inspirert også:)) Ha en fin-fin romjul!

Anonym sa...

Hei Sissel. Er så enig med deg - det er så uverdig det hele. Jeg tror nok at enkelte søker slikt 'styr' - da får man oppmerksomhet, ikke sant? Bra noen tar tak, for jeg er iallefall lei bloggere som henger ut andre for å fremheve seg selv. 'Larvat' er det. Stå på og fortsatt God Jul!

Anonym sa...

Har også lagt merke til at det har skjedd litt i Blogglandia, og da spesielt på en annens blogg. Ikke mye vits i å innføre moderering på kommentarer heller, når noen bruker sin egen blogg til å henge ut andre. Har vært ganske rystet over det jeg har lest til tider.
Etterhvert har det vel kanskje slått tilbake på vedkommende selv, som nå fremstår som "offeret", og merkelig nok har fått mye støtte, til tross for den uthengingen som hun selv har bedrevet.
Jeg er litt overrasket over alle dem som gir sin støtte når de ikke har satt seg inn i hva som egentlig har pågått fra denne bloggeren.
Men nok om det. Utrivelig er det ihvertfall, og enkelte burde nok aldri ha vært i Blogglandia i det hele tatt.
Flott at du tar opp temaet, og ikke la dette ta bloggegleden fra deg. Du har en kjempeflott blogg:)