søndag 31. august 2008

DENNE ER BARE SÅ LÆKKER!!


Heisann! Nå er det vel på tide med et besøk i BLOGGLANDIA.Etter å ha vært litt lat i den siste tiden ,når det gjelder å blogge.Har jo vært en del syk igjen da,derfor dårlig med energi til det meste.Så ingen ting blir liksom gjort,kun det mest nødvendige.Ser at det er masse nye bloggere som etter hvert har kommet til og det er jo veldig morro da.Har også sett at det pågår en del diskusjoner om at denne interiørbloggen begynner å bli litt UTVANNET!Ja,ja er nok enig i at det nok finnes de som sikkert skulle tilhørt under en annen kategori bloggere.Men det kan jo piffe opp litt og da med et og annet innslag som ikke akkurat handler om dette,SÅNN I NY OG NE.Nå har jeg og handyman lenge vært på utkikk etter en nyere bil,da den gamle 99mod BMW vår er moden for utskiftning.Så nå ser det omsider ut til at det endelig skal bli en som er atskillig nyere.Drømmebilen vår er det vi har funnet og har nå fått prøvekjørt den i noen dager,så nå er det ikke tvil lenger.DEN bare MÅ vi ha.SÅ her er den Vår blivende BMW 530 D TOURING,og så er den med M-PAKKE.Den er bare så lækker,hmm se på bildet!

10 kommentarer:

Tone sa...

Gratulere med ny bil, den så jo bare helt lekker ut å den da, skjønner godt at du er fornøyd !God natt, klem Tone

Besta sa...

Kjempe flott bil.Husk å kjøre forsiktig:¤) Takk for komentaren. God bedring. Klem

muskattogkardemomme sa...

Hei igjen,håper du snart er helt frisk og rask igjen!
Hærlig med ny bil da!
Ha en hærlig dag!

Livet er heeerlig sa...

Fin bil, slik vil jeg også ha :)
*Siv*

A-mora sa...

Gratulerer med ny bil.Den er jo bærre lekker . Ønsker deg god bedring.Her skinner sola.

janne - kathrine sa...

Hei og god kveld.
Grattis med ny bil da! Vi har ingen planer om å skifte ut den nærmeste tiden. Hadde et par hyppige bytter for et år siden, så nå får vi roe ned litt ;-)

Knotter ja - kjøpte mine på Himmelrommet. Mulig de selger knotter via nettbutikken sin også. De jeg kjøpte er fra Ib Laursen.

Ønsker deg en fin kveld videre (håper formen er bedre!)

Anette sa...

Å herlighet for en bil, sånn har eg drømt om i flere år, med M-PAKKE ;) heldige dere e!!

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Bil er gøy! Ingenting er som å finne "drømmebilen" og kjenne på godfølelsen idet man cruiser rundt og nyter den nyinnkjøpte!

Håper du finner formen etter hvert og legger bak deg slit og strev. Det unner jeg deg. Go girl!

Huset i skogen sa...

Gratulerer med ny bil! Den er bare lækker, og sikkert super å kjøre. Her er det kun 4-hjulstrekkere som duger skal vi komme oss hjem på vinterstid, så vi kan bare drømme om sånne.
Godt at du er tilbake, nesten så en begynner å lure når det blir stille i noen dager;)
Håper du er mye bedre nå, og ønsker deg en fin dag!

Anonym sa...

Hei,
Lekker bil!!! Vi hadde BMW 3 serie og den var nydelig å kjøre, men har nå en herlig Passat og er strålende fornøyd med den også!
Flott var den og jeg likte også lampen du kjøpte i går!
Fin Blogg!
:)