mandag 15. september 2008

OPPUSSING AV GANG-ETTERPÅ


Sånn ble det til slutt.Litt skeptisk,da jeg begynte å rulle på den sorte malingen,men da det bare var en liten vegg så gjikk det da greit. Brukte sølvdekorlasur,som ble svampet på over det sorte.De andre veggene ble malt i hvitt.SÅ nå er det SØLV og SORT som gjelder.Legg merke til den lille lysekronen som henger i hjørnet.Den ble liksom prikken over i!Kjøpte den på bohus,hadde nettopp fått den inn i butikken.Så den ble jeg iallefall fornøyd med.Må vistnok tygge på dette en stund,om jeg er fornøyd med veggen!Hm-hm..

10 kommentarer:

home 4us sa...

Dristig!
Synes det ble kjempeflott. Litt dramatisk.

Siren sa...

Stilig!

lillelise sa...

så fint det ble! Speilkommoden ble kjempeflott!

Sissel sa...

Gud, kor utrolig stilig!! :) Kjempeflink!

Huset i skogen sa...

Annerledes enn det alle andre har, men kjempetøft!
Er litt misunnelig på den benken med speil..datteren i huset ønsker seg så veldig en slike en. Har vært på utkikke etter en lenge, men det er ikke akkurat flust av dem.

Mari sa...

Kjempefin lita lysekrone!

søte drømmer sa...

Så fint det ble:) Flink du, jeg bruker ca...MANGE MÅNEDER når jeg setter igang med noe! Det ligger noe til deg inne hos meg! Klem Tone

A-mora sa...

Stilig!!Så tøff du er så tørs og prøve noe helt nytt. Ha en fin dag.

Torilpia sa...

Sølvspray er spennende :o) Prøvde meg på sølv-maling der jeg bodde tidligere .. dørkarmene og listene på badet .. samt alle de rørene som jeg ikke fikk gjemt bort på noe annet vis. Ble faktisk ganske så stilig spør du meg .. :o)
Likte kommoden .. og tapetet (lurer på om det blir fint på rosa tapet ..)
Du har gjort en kjempeflott jobb.
Ha en fortsatt fin kveld! KLÆM!

Anonym sa...

Hei, hvor fikk du tak i sølvmaling til møbler?
Til husetiskogen; gå på finn.no, der har jeg funnet min sånnen kommode, mange og velge mellom til forskjellinge priser:)