søndag 5. oktober 2008

MAKEOVER PÅ DOEN


Grunnen til at jeg har vært en del fraværendes ifra blogglandia i det siste,er blandt annet at den lille doen nå har vært igjennom en makeover.Men i iveren etter å få tatt fatt på dette,så har det ikke blitt noe FØRbilde,glemte det rett og slett!Det vi som oftest bruker ligger på badet,så dette lille rommet har liksom bare VÆRT der.Nå trengte det en oppussing.Lei av den lys provance fargen,som er blitt brukt tidligere..Så det ble malt i lys eggehvit farge,og den ene veggen ble LASERT med SØLVDEKOR.For å skjule det stygge røropplegget,er det blitt satt opp et lite skap med tilhørende speil,dorullholder og handklestang,kjøpt i fra ELLOS.Handklestangen var forøvrig i lengste laget,men etter forslag ifra handyman,ble den satt opp lodrett isteden for vanrett!ja,ja da slapp vi jo å begynne å sage på den,smart!!hi-hi...Rommet ble iallefall mye lysere enn før,da det var sorte listverk tidligere.Den vasken er det uaktuelt å skifte ut,ettersom det rett og slett ikke er plass for STØRRE vask der.Men fikk satt på nytt armatur da et sånt FOSSEFALL.

6 kommentarer:

Solveig sa...

Så fint du har fått det på doen!
Lekkert:) Fine skap, å man får jo aldri nokk skap plass da!

A-mora sa...

Så fint det ble. Den veggen bak vasken så kjempefin ut. Jeg har gjort klart til maling på vaskerommet mitt i morgen. Det er utrolig hvor lyst på oppussing om høsten.

malrodien sa...

ble en stilig liten do nå:)

ENGEL sa...

å så fint!gøy å gjøre slike ting ja!!!

Solveig sa...

Hei igjen:)
Så dumt å høre at du og sliter med migrene! Det er ikke noe særlig det nei. Styrer livet når det er slik:/ Så bra du har noe som greier å ta det værste da:) Godt å høre! Håper du har en fin mandag, og ha ei flott uke:):)

Sissel sa...

Kjempefint!