torsdag 20. november 2008

BOLIGGPLUSS MED TIPSET MITT....

Ja i dag kom interiørmagasinet BOLIGPLUSS i postkassen min. og morro og se at tipset mitt hadde kommet med i bladet.Så skal legge meg godt til rette på sofaen,hi-hi,og kose meg og lese igjennom det senere.Skikkelig julenummer også denne gang! Ellers så har det stormet og snødd utafor døra her idag,det er jo meldt ekstremt uvær for hele trøndelagen.Får være glad at en kan oppholde seg innendørs og fyre i ovnen.Rett og slett bare slappe av,ikke stort annet JEG kan gjøre iallefall.Formen bedrer seg jo etter hvert,men det går ikke så fort som jeg hadde trodd.Ikke BALLERINA enda nei!! Angående mitt forrige innlegg,der jeg ga videre KOSELIGE AWARDEN,så tror jeg at det er en del som har misforstått.Ga den jo videre til alle dere som hadde vært innom og lagt igjen kommentar og hilsen til meg før opperasjonen.Og dette ikke bare av den grunn men SELVSAGT OGSÅ for de DERE alle er KOSELIGE bloggere,som FORTJENER den!!!!Så håper nå at dere som ikke har den ,vil ta den .Viser seg nå at NOE er feil med nedlastingen av bilder på min side,så får ikke lengre til og legge bildene sammen med innlegget.ER det noen andre som har samme problemet,som vet hva som er feil ?

6 kommentarer:

Eline sa...

Så koselig at du fikk tipset ditt på trykk i boligpluss. Jeg synes også det med at du har svampet på sølv var veldig lekkert. Så kansje jeg låner ideen din. ;D Fikk nok ikke helt med meg at du delte ut den awarden så jeg sier bare: Tuuusen takk, det var kjempekoselig av deg. Skal prøve å få sendt den videre i morgen. Ha en riktig fin dag og god bedring med ryggen. ;)

Huset i skogen sa...

Tusen takk for awarden. Er litt fjern til tider, og fikk ikke med meg det at du gav den til meg. Morsomt å få!
Gleder meg til å se bladet. Artig å få tipset sitt på trykk, og så er det artig å vite at det er noen medbloggere som har sendt inn tipset også:)
Håper dere ikke har snødd ned opp i den nordlige delen av fylket vårt. Vi i sør holder iallefall på å gjøre det! Her har det så og si snødd konstant i 2 dager nå. Vi trenger en liten pause!

Du får ha en fin dag videre og kos deg med bladet ditt!

Cathrine sa...

God kveld!!
håper formen begynner å bli litt bedre..
Og det er veldig deilig å sitte inne å nyte Boligpluss,når styggværet drar i veggene..

Klem Cathrine

Gamlå sa...

Gratulere så masse med at Boligpluss tok med det fine tipset ditt!!

Ha en fin Søndag

klem fra Gamlå

Torilpia sa...

Kjente det igjen med en gang jeg så det .. Grattis :o)

Skjønner ikke helt det med at du ikke får med bilder i innleggene dine .. hmmm ...

Anette sa...

Gratulerer! Veldig godt tips by the way! :-)