onsdag 31. desember 2008

NORSKE INTERIØRBLOGGER SIDEN JUNI08
Måtte bare få med dette som nok da blir ÅRETS siste innlegg! Har som tidligere nevnt blogget her inne siden slutten på juni iår,og ser at det har blitt 111 innlegg,på denne tiden.Og vil også takke de som har ordnet det slik at vi som interiørbloggere har fått denne muligheten,inne på NORSKE INTERIØRBLOGGER.Dere har gjort en kjempejobb! Takker også for året som har gått til ALLE bloggvenner,spesielt til dere som alltid legger igjen koselige kommentarer.Må heller ikke glemme all inspirasjon som hentes her inne,og se hvordan dere alle på ulike måter ordner det rundt omkring i hjemmene!Her går jeg NYTTÅRSKVELDEN i møte med influensaen,etter som den har inntatt kroppen.Men KALKUNEN er satt i ovnen,så mat skal det iallefall bli i løpet av kvelden.ET ØNSKE OM ET RIKTIG GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE! de store lysetakene er julegave,de er jo bare så fine....

10 kommentarer:

Gamlå sa...

Heisann koselig innlegg dette her var:). Sitter å venter på at kalkunen så vi kan sette oss til bordet og skåle for det gamle året som har vært. Skal også ta en skål for blogglandia:).

Igjen så må jeg bare si Godt Nyttår og takk for det gamle.

Stor klem fra Gamlå

Lille meg sa...

Nydelige lysestaker!
Men det var ikke noe hyggelig å høre at influensaen har gjort sitt inntog. Ønsker deg riktig god bedring!
Så vil jeg også få ønske deg et godt nytt år i 2009. Takk for hyggelig bloggvennskap.

Kine sa...

Godt nyttår:)
Du har det så lekkert,flotte bilder!!klæm

Sissel sa...

Godt nytt år til deg også :-)
Måtte det bli (minst) 111 innlegg til!

A-mora sa...

tusen takk for fine ord på bloggen min:))
Jeg synes du har fin blogg, men vil du forandre den så må du gå på den siden det er mal på blogger. Så er det bare og prøve seg frem til du finner den du vil ha.
jeg kan veldig lite om data.

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Jeg har tittet inn til deg...koselig blogg du har.
Du er også velkommen til meg, å se bilder fra min nye bok Sjarmerende Gjenbruk som kommer ut i midten av januar.
Klem...Ellen

Lille meg sa...

Huff, det var ikke noe artig å høre om det som kom opp når du skulle inn på bloggen min!Jeg kan fortelle at dette kommer opp noen ganger til meg også, men jeg er snar til å å ta det bort. Jeg driver ikke med pokerspill.
Jeg tror ikke maskina mi er virusinfisert nå, den var det før jul, har fått den renset, og lagt inn nytt virusprogram.
Håper det går bra med deg.
God helg!

Line sa...

Heisann og godt nyttår til deg!!
Så masse flotte bilder:0)
Nyttårsklem

Villa Luftslottet sa...

Koselig innlegg og skikkelig flotte lystaker!!! Det er så sant som det er sagt: Godt noen intiativrike damer laget NIB:)
Riktig od bedring og håper formen er stigende:)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Tusen takk for det gamle året :) Vi har hatt nokre flotte dagar i det nye året :) Her har snøen alt komt, og sola skinner så fint ute.. Snart blir det nok ein gåtur i dette flotte været :) Det set vi alle pris på, så Storm kan springe litt fritt :) Dette året må nytast! :) Ønsker deg og dine ei strålande godt nyttår! Godklem :)