onsdag 11. februar 2009

SØLVTRENDEN....Ikveld fikk jeg lyst til og bare prøve CANONkameraet mitt og knipse litt av det som det for tiden er MYE av her i heimen.Og som bildene viser så går det mye i SØLV.Fikk en litt spesiell kjole idag,bestilt i fra en en utenlandsk nettbutikk.MEN blir vel til og bruke mere som en tunika/topp for meg..OG Lakkstøvletter i skimmrende SØLV,gleder jeg meg til å få bruke utover våren,disse er også ifra nettbutikk.Så takk og pris at det er blitt mulig og handle over NETTET!Særlig for oss som bor i såkalt UTKANT og ikke har flust av kjøpesentre og tråkke igjennom ukentlig.Har nå også nylig deltatt på et digitalt FOTOKURS,der målet var og få lære og bruke mitt CANON EOS 450D.Kurset var faktisk gratis,og varte i tre timer.Men om jeg ble proff etter dette kurset vil være og ta i vel mye!! DET er jammen mye og sette seg inn i.


Hjorten ARTHUR har fått plass på veggen i gangen.......

10 kommentarer:

Cathrine sa...

flotte bilder... jeg er også lykkelig eier av canon eos 450 d... LOVE IT!!!!

Torilpia sa...

Kunne tatt kurs for å lære litt mer om mitt Nikon jeg også - men har ikke rotet meg til det .. og får bare finne meg i at ting tar tid å lære .. :o)

Jeg elsker sølv - men om jeg hadde dristet meg til å gå i sølv-støvletter .. det tror jeg at jeg hadde vært for bleik til :o) Du er jo skikkelig sprek du :o)

Ha en flott torsdag - klemmer!

Lille meg sa...

Først må jeg gratulere deg med nytt kamera! Det ser ut som du har lært en hel del allerede!
Så mye fint i sølv du har å vise fram!
Jeg tror nok ikke jeg kunne gå med sølvstøvletter, nei. Men det er helt sikkert fint på deg.
Flott!
Ha en fin torsdag!

Black Feathers sa...

Sølv er jo bare såå stilig ;) Kjempelekre støveletter og kjole.

Siden du har gått på kurs så har du sikkert lært mye grunnleggende og det er jo bra ;)

Flotte bilder du har tatt, synes du er flink jeg ;)

-Mia- sa...

Hei! :-) De bildene håper jeg å ha inne i løpet av et par uker, men vet ikke helt nøyaktig når de kommer.. De er ganske store, rundt 30x40 noen av dem, og vil nok ligge på rundt 500,-kr.. Fine bilder du viser, bloggen din er koselig! Ha en fin helg! Klem-Mia

A-mora sa...

Så flotte bilder:)) Støvlettene så rå stilig ut:))

Ha ei fin helg:))

Bjørkely sa...

Hei hei
Flotte detaljer i sølv. Til og med støvletter! :)
Vil også ha nytt kamera, men kurs attpå til!

Ingunn sa...

Jeg må bare si det. Vi har flere like ting i huset. Utrolig artig (lampe ved hvit vinkelsofa, lysekrone, andre sølvting....).

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務

Anonym sa...

Hei! Lurer veldig på hvor du har kjøpt sølvhjorten du har på veggen? -Mie-