mandag 11. mai 2009

TRAPPNEDGANGEN NESTEN FERDIG..HEI ! ja nå begynner det og bli ei god stund siden mitt forrige innlegg.Grunnen er fortsatt at nettverket ikke fungerer som det skal.Har vært uten fasttelefon og nett i et par uker,så begynner og bli temmelig vred på telenor.IKKE mye hjelp og få av dem,nei!Uten at jeg skal komme nærmere inn på dette nå,men er sååå lei hele Telenor.Trappnedgangen har jo fått seg en makover siden sist.Veggene er blitt malt i egghvit,og selve trappen er malt i samme farge,men da i 40glansgrad.Selve trappetrinnene skal det legges sorte teppebiter,beregnet for trapp.Men de er enda ikke kommet på plass.Nå har endelig WALLSTICKERSEN fått plass på den ene veggen i nedgangen.Veggord er det også blitt plass til.Hvite trepersienner fra ikea og denne lysekronen har jeg jo vist bilde av tidligere.Men liker den så godt så her kommer den igjen.Skal få tatt noen bilder når trappen er helt ferdig.Hadde jo tatt FØR bilder,men så viser det seg at disse er blitt slettet.Men,men ikke så mye en får gjort med det.En ting jeg vil si ,skal iallefall aldri legge og lime vanlig Gulvbelegg i trappen igjen.For å få dette fjernet viste seg og bli værre en vi hadde trodd,for en jobb!Så her kommer noen bilder..

11 kommentarer:

Brit sa...

Så fint det har blitt i trappa hos deg! Det har vært et storarbeid, men det er verd det! Dere er kjempeflinke! Nydelig takkrone!
Kan du ikke skifte ut Telenor med et annet selskap.da? Jeg vet om et ektepar som var så lei av å vente på Telenor, at de byttet til en annen leverandør, og nå er de veldig fornøyde......
Ha ei flott uke!:-)

Bjørkely sa...

kjempeflott!
holder selv å pusser opp en trapp. har ikke tenkt på at man kan legge teppebiter... det var jo lurt.
Det ble veldig stilig!

Besta sa...

Det der blir jo bare vakkert. Så flink da.

Huset i skogen sa...

Kjempefint! Tok trappeoppgangen sånn halvveis i fjor høst vi, men har ikke orket å bryne oss på trappa...Teppe på trappetrinnene høres jo smart ut:)

Skift ut telenor! Been there, done that...Vi har telenor på fasttelefonen, men et lokalt firma som leverer bredbånd. Telenor kunne ikke gi oss bredbånd for det var ikke mulig der vi bodde...det lokale firmaet sa; ikke noe problem, og fikset det på en halv dag!

Ha en fin uke, og lykke til med Telenor;)

Sissel sa...

Så flott det ble! Kjempetøft med wallstickersen :)
tror nok jeg ville revurdert å være kunde hos telenor, men det er nok ikke det eneste selskapet med svakheter innenfor den bransjen...

A-mora sa...

Så fint det blir i trappenedgangen din.
Lysekronen er så nydelig.
Så dumt at du sliter med nettet og telefonen.

Håper alt er bra med deg:))

Ha en fin dag.

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Så flott, da! Virkelig fint ble det i trappa - kjempefint med dekoren på veggen. Og Telenor...jeg er så enig med deg! Har skrevet om bloggetreff i dag, kanskje du har lyst å være med? Klem fra Randi**

Ingunn sa...

Så fint det blir. Ha en fin kveld.

Klem ingunn :)

home 4us sa...

Kjempeflott det var blitt i trappa:)
Hun heter Tira. Du kan tro vi koser oss. Det er mye arbeid og MYE valpebiting.AU!
Men du så kos det er med valp:)

Silje sa...

WOW trappeoppgangen ble lekker!
Flott blogg, her kommer jeg gjerne innom ved en seinere anledning
Nå skal middagen i ovnen og vi teller ned til Euro Song og Alexander, er så spente!
Hilsen Villa Vanilje

Black Feathers sa...

Kjempe lekker trappenedgang ;) Tøffe wallstickers, passet flott inn. Men den lampen.... he he jeg har også en sånn, den bare venter på at soveromms taket skal bli ferdig grunnet og malt ;9 Ting tar tid ;)

Takk for koselig hilsen hos meg ;)