tirsdag 26. mai 2009

VINTERHAGEN HAR FÅTT LITT OMMØBLERING

Har hatt en litt ommøblering og utskifninger av stæsj,ute i vår vinterhage.Alt stæsjet med farger og som hadde stått der i lengre tid ble pakket bort og nye ting og tang som etter hvert er skiftet ut ellers i heimen,har kommet på plass.Forandring fryder som det heter!Hadde et innlegg i juli ifjor der jeg la ut bilder og fortalte åssen dette prosjektet ble til.Det er halve balkongen på ene siden av huset vårt,som er bygget inn.Men mangler fortsatt de tre TAKvinduene.Er ikke helt bloggfiksert,flisgulvet hadde nok trengt seg en FEI ! Rottingmøblene ble innkjøpt til fjorårets sesong,og er ifra Møbelringen.Ellers er PEISEN muret av handyman,og laget tilhørende sittebenker.Mangler nå et bord der ,etter ommøbleringen min.Ville nok passet med et lite et i samme rotting som gruppen.Og så kunne jeg gjerne tenkt meg og hatt HELT HVITE Liftgardiner,så får se etter hvert.HA EN FIN TIRSDAGSKVELD!


<

6 kommentarer:

lillelise sa...

Hei!
Så koselig rom! Blir litt missunnelig på de rotting møblene her... Og ikke minst får jeg lyst til å forvandle min egen vinterhage fra roterom og om til det den er ment som!

A-mora sa...

Så flott den vinterhagen din er:))
Liker møblene dine kjempegodt.
Ha fortsatt en fin uke:))

Besta sa...

ÅÅÅÅ så koselig det var i din vinterhage.

Brit sa...

Så flott du har fått det her!
Vinterhagen er nok et fin plass å være.
Vil ønske deg ei god pinse!:-)

Huset i skogen sa...

Her kunne jeg nok glatt ha sittet en kveld ja hihi...kjempefint er det! Møblene så jo ut til å være gode å sitte i, og med fyr på peisen i tillegg så ville det jo blitt så koselig...

Ha en strålende pinse:)

Jeanette sa...

Jeg må bare rett å slett si det at du har et vannvittig stilig,kult,flott hjem:-) Og den vinterhagen din har jeg bare blitt forelska i asså:-)

klem klem jeanette