søndag 21. juni 2009

FÅTT DILLA PÅ GREEN GATE...


Det var først etter at jeg kom i Blogglandia at jeg fikk kjennskap til disse koppene som jeg etter hvert skjønte var enormt populære blandt bloggerne her inne.GREEN GATE er navnet og de er jo å få kjøpt i så skjønne farger og mønstre, og med matchende tilbehør . Dilla jeg også fikk,ved første øyekast!Fant da også den superbra nettbutikken som selger sånne ,Romantiske hjem,og da var ikke tiden lang til første bestilling ble lagt inn. Har kominert Red og Blue Spot,claire multi.Så får vi se etter hvert om det kan bli flere i samlingen...Har nå fått plass i hønsenettingskapet mitt i vinterhagen. Er det noen av dere her inne som kan gji tips om andre nettbutikker som selger sånne så mottaes Tips med takk...Kankje så skal jeg bare ha EN til..hi.hi..
<

8 kommentarer:

Linda sa...

Jeg har ikke noe fra Green gate, men jeg er enig i at de har masse fint!
Lekkert i skapet ditt!

Ha en fin uke!
Klem Linda

myhome sa...

Greengate er friskt og sommerlig! Fin samling i skapet ditt!
Ha en fin start på uken!
Klem Anita

Sissel sa...

Jeg har ikke noe fra GreenGate, men jeg sikler hver gang jeg går forbi en kopp. Du har samlet opp en virkelig flott gjeng med kopper :-)
Apropos bygdedyret - håper du hever deg over det. Det er ofte det verste bygdedyret vet.

Margrethe sa...

Det er virkelig flotte ting. veldig sommerlig og lekkert! Har det ikke selv, og er på utkikk etter nytt servise da det er så lite igjen av det jeg har til hverdags. (Hvor blir det av, lurer jeg på, for det er iiingen som har knust noe...).
Skulle gjerne kjøpt det selv, men synes det ligger litt i overkant prismessig. mulig det kommer på salg en vakker dag?

Lekker utansett, og bildene dine var flotte!

Ha en fin uke! Hilsen Margrethe

Brit sa...

Du har fått tak i flotte ting fra Green Gate. Selv har jeg ingenting av dette merket... Jeg er vel litt forhistorisk......
Ha en fin St.Hansaften!

alexxis sa...

dem e så søt di koppene der synes æ ass:)

Mitt lille hjem sa...

Må si at jeg virkelig likte bloggen din!

Ha en fin dag!
Her kommer jeg gjerne igjen :)

Marianne sa...

Hei. Hvor har du kjøpt f.eks det gulvbelegget i sølv, "mini" lysekronen i gangen og de svarte/hvite panelgardinene på stuevegg innlegget?