lørdag 11. juli 2009

SOMMER OG SOL....
Disse solbrillene ifra VERSACE,er mine absolutte favoritter når det gjelder solbriller!og ikke er de Fake heller,tro det eller ei!Viktig og bruke riktig solbeskyttelse også for øynene,og da er det jo ok at de er lekre i tillegg da,hi..hi..Også de aller siste på Klokkefronten hos meg,kan liksom aldri få nok av klokker!!Så ble glad da jeg fikk den D&G me sølvreim i gave ifra datra og svigersønnen her om dagen.Den hvite har vært en klar favoritt lenge.

5 kommentarer:

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Tusen takk for gaven!!! Da var jeg tilbake fra en liten ferietur og det var ekstra hyggelig å finne en pakke i postkassen til meg :) Likte gaven veldig godt! Skal legge bilder ut på et innlegg i morgen.

God helg! Klem Linda

Brit sa...

Gratulerer med nye klokker og nye solbriller! Selv har jeg solbriller i glassene på de brillene jeg har på nesen til vanlig, og slipper andre, selv om jeg har opptil flere par solbriller utenom. Jeg fikk briller på nesen dette året, og de solbrillene hadde jeg fra før.
Takk for hilsen til meg. Jeg bruker å gjøre det sånn som du sa, legger inn bildene først og skriver etterpå. Jeg opplevde også det som du fortalte. Ikke alltid, men av og til.Nå er jeg så vant til å gjøre det på den måten at jeg tenker ikke over det.
Ha en flott søndag!:-)

Linda sa...

Så råstilige solbriller!
Jeg har problemer med å finne meg solbriller, for enten er de for store og faller ned på nesa, eller så trykker de bak ørene og gir meg hodepine.
Jeg kom hjem med nye briller en dag, og du kan tro at fam. fikk seg en god latter.
De var vist ikke så fine...men de passet meg, og solbriller må jeg ha ;O)
Lekre kolkker også!

Klem fra Linda

Myhome sa...

Lekre solbriller og klokker!
Håper det kommer mer sol og sommervær så du får brukt dem masse!!!

A-mora sa...

Så morro at jeg ble ut trekt:)
Har du miladr som jeg kan sende mn adr på?
Så lekkre klokker og solbriller.
Jeg har dilla på solbriller,men jeg har en tendens til og miste de. Så jeg går for de billigere utgavene.
Jeg har ikke vært inne på bloggen min på lenge. Har vært ute i fin været. Har engentlig mange bilder,men har ingenting og skrive om. Bloggtørke kalles det vel for.
Ha en superfin dag.
Jeg skal til frisøren og stripe håret før jeg drar på jobb.