onsdag 22. juli 2009

OPPUSSING AV SENGEGAVEL..SOVEROMSKAVALKADE..


Tro det eller ei,men dette er Gulvet på soverommet.Temmelig så retroinspirert,men som sagt så liker jeg å mixe sammen forskjellige stilarter !

Skal det være soveromsbilder så kommer jeg nok ikke utenom yndlingsduften min.For den står plassert på speilkommoden,og denne har fulgt meg igjennom maange år,blir aldri lei duften av JEAN PAUL...


Lysekronen er kjøpt ifra Landstil nettbutikk,og den er bare så skjønn!



Dette er jeg så glad i,FADER VÅR. Rammen har fått noen strøk med den hvite spraylakken,bedre sånn enn brun.



Og så var det mannen som ligger ved vannkanten og drømmer seg bort...Dette er et kjempegammelt bilde som jeg har arvet etter min mamma.Hun fant det og fikk det rammet inn,derfor har jeg beholdt rammen som den er.Ser at dette er noen år..hvor gammelt aner jeg ikke.Så er veldig glad for å ha dette,og det henger over sengen!





ETTER-Trodde at det skulle gå så greit og Spraylakkere denne ,men etter og ha brukt over to bokser,så måtte jeg bare finne frem Malingen og kosten.Så brukte faktisk Drygolin vindus og dørmaling,derfor så fin Glans det ble i den.Så nå har jeg prøvd ut det også på interiør,og her ser dere resultatet!Men litt sterk malingslukt har vi måttet sove i ,etter at den ble tatt inn igjen,hi..hi..Nye hvite sengetrekk med innfelte heklede blonder og putetrekk,og alt selvsagt Nystrøket!Her må alt som heter sengetøy,behørlig strykes etter vask.






FØR-så var jo denne et temmelig dystert syn.Mørk rotting,fy og fysj!Den ble kjøpt på Møbelringen for noen år siden,og enten så skulle den nå UT eller gjøres noe med.Pusset den først med sandpapir,og vasket etterpå med salmiakkvatn.Og som tidligere nevnt,så var meningen og Kun spraylakkere denne.Men det gjikk altså ikke.Først ble det brukt to bokser hvit spraylakk og etterpå der,så måtte det til to strøk med hvitmaling!







8 kommentarer:

A-mora sa...

Hei. Mailadressen du ga meg får jeg beskjed om ikke er rett.
olavroee@nline.no

Så fin senga ble. men for ett arbeid med og få den hvit da gitt:))

Morsomt bildet du har fått av mora di.
Kommer du hjem til meg og stryker sengklær også?:))
Liftgardinene dine på kjøkkenet ser fine ut.
Synnøve.

Fru Luna sa...

Så fint det ble! Stor forskjell mellom før og etter bildene ja ;) Løperen passet perfekt til GG kjøkkenhandduken :) Må ta et nærbilde å vise hvor bra det ble. Klem

Christine Louise sa...

Ååå så flott du har fått det :) Putene i sengen var jo bare så stilige da :)

Klem

Huset i skogen sa...

Det ble jo kjempeflott! Skjønner du har hatt litt av en jobb med å male sengegavelen, men den var virkelig verdt slitet.
Må bare innrømme at her strykes ikke sengeklærne....
Teksten på putene var kul!

Ha en fin Sverigetur! Her går turen til varmere strøk..håper det ikke blir for varmt!

Kos dere:)

alexxis sa...

det ble kjempe fint ja:)

Englefryd sa...

Det ble jammen stor forskjell du!!!
Flott. Så flink du er da, stryker sengetøyet alltid. Jeg gjør det bare en gang i blandt desverre, men det er jo så deilig. Se du også har fått mase flott Green Gate på plass ja:-)

Klem

Sissel sa...

Så lækkert!
Alt er jo så gjennomført og fint hos deg som alltid - og parfymeflaskene utgjør et flott tablå i interiøret :)Bildet du har arvet var jo kjempeflott :)

Myhome sa...

Nydelige soveromsbilder!
Den sengegavlen ble kjempefin!
Utrolig hvordan noen malingstrøk kan forvandle!
Så stilige puter!
Ha en fin dag!