fredag 31. juli 2009

SA DU VEPSESTIKK...


Kjempevarmt har vi hatt det her i de siste dagene.Og de Gule og Svarte skapningene som kalles VEPS uteblir selvsagt ikke da heller.Har levd i redsell for disse hele sommern .Og jammen Klarte de og gjøre kvelden min til et mareritt så og si.Ante fred og ingen fare der jeg går ute på balkongen,og plutselig hører summelyden som kommer imot meg,blir sterkere og sterkere...Og før jeg egentlig skjønner noen verdens ting så er en svermende sirkel av VEPS på tur imot meg...Og plutselig kjenner jeg bare en stikkende smerte oppe i hodet,da var det gjort.Hylende og viftende springer jeg inn,og skal si at det kjenntes.Er allergisk så første tanken er jo åssen dette skal gå.Første Vepsestikket jeg noensinne har fått,men heldigvis så gjikk det bra,phu....Så det var liksom IKKE nok med at jeg har gått med MIGRENE i flere dager neida,så hodet har verket bare enormt! Ja ,ja så nå foretrekker jeg og slappe av INNENdørs,tar ikke noen sjanser,hi..hi..Viste dere at Vepsen utsondrer ALARMFEROMON,mange som har måttet bøte med livet her ute i løpet av sommern.Så dette var vel liksom Straffen for det da.

Nok om det ,men sånne skapninger Ødelegger faktisk mye av den fine sommertiden vår!Så folkens HA EN FORTSATT FIN OG VEPSEFRI FREDAGSKVELD!

2 kommentarer:

Brit sa...

Synes jeg kjenner smerte helt hit, jeg! Jeg er ikke allergisk, men er livredd for disse skapningene, og hyler som en stukket gris når de er i nærheten.
Som barn ble jeg stukket 2 ganger, og vet hvordan det er.Grusomt!
Jeg har ei svigerinne som er allergisk, hun har motgift i kjøleskapet.Uten det må hun legges inn på sykehus, det kan være livsfarlig for henne om hun ikke får hjelp.
Ønsker deg ei god helg!!:-)

Myhome sa...

Uuh..veldig smertefult med vepsestikk! Denne tiden, på sensommeren er det egentlig litt skummelt viss det er varmt og søtsaker som frister vepsen.
Ha en fin helg og god bedring!