mandag 10. august 2009

MIN KJÆRE GAMLE DUKKELISE


Med hjemmesydde klær!
Her i Trøndelagen har vi hatt et kjempeskjønt vær nå i lengre tid.Hærlige,late ,lange dager og bare roet ned.Hatt mange flotte båtturer og at vi kjøpte oss ny båt denne sesongen,har vi ikke angret på ! Men ikke alt er bare bra med all denne Tropevarmen,iallefall ikke for min del.Det gjør nemelig at sykdommen jobber sterkere og mere intenst i kroppen.Noe som jeg har fått erfare i den siste tiden.Har alltid hørt sagt av andre som er plaget med reaumatisme,at de blir så Mye bedre av sine smerter når de kommer i varme og da særlig til Sydligere Strøk.Men jeg selv har alltid kjent siden jeg fikk dette i kroppen,at jeg har følt meg så mye værre når det har vært Varme dager.Og har også nå fått en spesialists bekreftelse på at dette virkelig er tilfelle,og hvorfor.Sånn kan det være å være sterkt angrepet av SJØGRENS SYNDROM!Faktisk så kom jeg over disse kjente og kjære gamle lekene her om dagen.Ikke mye som er i live av leker siden den gang jeg var liten.Men DukkeLise min som jeg vant på en utlodning på basar,er da ganske så inntakt enda.For denne skulle IKKE lekes med,kun sitte til Pynt.Og den grønne trevogna,er nok lekt med lenge Før min tid.Morsomme ting og ha.ØNSKER DERE ALLE EN FORTSATT FIN SENSOMMERKVELD!

5 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Så nydelige leker :)

Ikke godt være syk....ønsker deg god helse og god bedring :)))

Må du åsså ha en flott sensommerkveld !!!

Klem Hilde :o)

Margrethes hus og hage sa...

For noen flotte leker :) Nydelige dukke Lise!

Uff, håper du blir bedre! Det er ikke godt å gå med smerter.

Ha en fin tirsdag. Hilsen Margrethe

Englefryd sa...

Søt dukkelise. Håper formen er bedre.
Så koselig at du likte vinduene jeg har pusset opp. Har ikke behandlet den jeg viset nå med noe nei. Bare vasket og pusset:-)Noen har fått litt maling også.

Klem

Black Feathers sa...

Heisann du, og tusen takk for kommentarene inne hos meg. Jeg har hatt ferie, og lite overskudd til bloggen, men nå er jeg på plass igjen. Formen min er som vanlig opp og ned men jeg skjønner at du ikke har det så lett heller.

Hvordan har du det? Jeg kunne gjerne tenkt meg å vite mer om sykdommen din, hvis du føler for å fortelle. Hvis ikke er det også greit ;)

Jeg håper at du snart får noen bedre dager. Klem ;)

Huset i skogen sa...

Huff, jeg var også av den oppfatning at reumatisme ble bedre når det var varmt. Trodde det gjorde godt for vonde ledd. Nå har jeg iallefall skjønt av det ikke gjelder for alle!
Nå er det grått og surt her i de sørlige deler av trøndelag, så vi må vel belage oss på høst snart...

Dukken din var søt! Må være morsomt å ha slike gamle leker. Husker at vi pleide å leke med en slik dukke når vi var på besøk hos mormoren vår, men dessverre ødela vi den. Vi var for små til å tenke på at den kunne være morsom å ha senere...

Ha en fin kveld:)
Klem