mandag 26. oktober 2009

HVOR ER DENNE Å FÅ KJØPT MON TRO...?

Denne VEGGklokken falt jeg for med det samme jeg så den avbildet i Interiørmagasinet Bolig Pluss.Den prydet veggen i stuen hos hun som vant 3premie i Norges vakreste hjem.Og denne har jeg desverre hatt på netthinnen siden da..noen som kjenner seg igjen ...?Ser man noe man kunnne tenkt seg så glemmer man det bare ikke,iallefall ikke denne damen nei!For en sånn kan jeg godt se for meg på en vegg her hjemme,bare såå Råstilig.Har funnet div.Vegglokker i stor format på en nettbutikk,men ikke akurat denne nei!Så er det noen som aner hvor man kan få kjøpt,bestilt en sånn så er jeg Takknemelig for det.Ha en flotters Mandagskveld !

10 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for kos kommentar:)Det varma:)

Ha en fin kveld

Klem Nina

Beate sa...

heisann.
enig i at den klokka er kul gitt...

så en lignende klokke på en anne blogg. hun har linket til butikken...

http://karnashus.blogspot.com/2009/10/pa-vent.

klem Beate

-Ultima-Thule- sa...

Takk for at du likte bloggen min :0) Skikkelig koselig her hos deg også! Klokka? Den er fem på ni... tiiihiii... Nei det vet jeg dessverre ikke.
*Klem*
-Kamilla-

Anonym sa...

Den er kjøpt på sh interiør i oslo.

Cathrine sa...

Heisann!
tøff klokke,ikke enkelt å glemme ting som setter seg på netthinnen...
Her går nå dagene opp og ned..Holder på å tømmer huset til min mormor som død i mai..Ikke så veldig mye jeg får gjort,men prøver å hjelpe så godt jeg kan..
Det har satt seg videre til mine skuldre,så jeg sliter i hele kroppen for tiden,tar Voltaren og noen ganger Nobligan..Men prøver å unngå det,men ikke lett...
Håper du får noe gått ut av timen til nevrologen,ikke alltid like lett dette systemet..

Klem
Cathrine

alexxis sa...

den klokka var bare digg altså:)
æ vil ha!!!

Therese fra huset med de rare i sa...

Jeg vet ikke men synes klokken er helt fantastisk!! Ang sølvmalingen min har jeg ret og slett brukt sølvmaling fra panduro. Bare vanlig hobbylakk:P Sitter som bare det:D

Black Feathers sa...

Hmm, jeg har sett en liknenede klokke her i samme butikken som jeg kjøpte teboksen, men om det er helt den samme det vet jeg ikke. Kan jo skjekke hvis du vil det, men ser jo at du har fått mange linker her ;) Knall lekker er den ihvertfall ;)

A-mora sa...

Klokken er stilig. Har du sjekket bloggen til Karnashus? Hun har kjøpt ei stor klokke.

Ha en fin ettermiddag

Myhome sa...

Knallstilig klokke:) Tar seg så godt ut på veggen. Vet at Villa Collection har noe lignende, og har sett at Karnas hus har en lignende, kanskje kjenner hun denne også. Kjempeflott at den gode ideen din er kommet på trykk i Boligpluss! Så flink og kreativ du er!!!
Klem Anita