onsdag 28. oktober 2009

KJØKKENBORD FØR-ETTER M/MER...

Jippi,har fått montert DIODElys i Vitrineskapet mitt som ble malt i hvitt for ei stund siden.
ETTER-lysere da det ble malt i hvit m/glansgrad 80..Ble først grunnet med oljeheftegrunning.


FØR-disse kjøkkenmøblene i litt mere Moderne design er kjøpt hos Møbelringen.Men var lei av det brune....


Tusen takk til dere som har gjitt meg tips ang.hvor en kan få kjøpt sånne veggur.Det er jo en av tingene som gjør det så kjekt å være her inne,spør man og lurer på noe ang.Interiør så er det hjelp å få til det meste.
Som jeg har nevnt tidligere ,så er jo kjøkkenet i kjellerleiligheten vår blitt pusset opp .Alt på kjøkkeninnredningen er desverre ikke helt komplett enda,men da skal det bli før og etter bilder derifra.For det vart litt av en enorm forskjell-til det bedre så klart...Da det er datra i huset som disponerer denne når ho er heime,så har ho og samboern gjort en innsats for å få dette til.Så det kjøkkenbordet som jeg hadde tidligere på mitt kjøkken,fikk da datra nå malt om til hvitt.De ble så fine at jeg godt kunne hatt de på kjøkkenet mitt igjen,hvorfor tenkte jeg ikke på det da istedet for å kjøpe nytt..hi..hi..Neida det kom fint til sin rett i leiligheten og det ble innviet igår kveld.For da satte vi igang med å pakke JULEgaver.Spilte julemusikk og koste oss med rødvinsGløgg!Ble litt tidlig iår,men likeså greit det man kan få gjort unna.Har noen av dere startet med JULEGAVENE eller ?

5 kommentarer:

Miss Mette sa...

Veldig nydelige de hvite gardinene dine, falt pladask for dem… NÅ har jeg fått dem på netthinnen, hehe.. ja kjenner meg igjen i det du beskrev ang den klokka :o) fint ble også vitrineskapet, og så mange fine Green Gates kopper du har… Her hjemme har jeg ikke begynt med noe juleforberedelser, utenom julepakker da :o) er stort sett ferdig med dem. Bruke å kjøpe litt igjennom hele året, slik at jeg slipper stresset med å finne julegaver i siste liten. Her oppe som jeg bor, er ikke utvalget helt det store, så når jeg er på litt større plasser, ser jeg etter gaver som jeg tror vil passe… MEN det hørtes utrolig koselig med en gløgg - kveld da!!! – den gleder jeg meg til.. Ha en fortsatt fin kveld. Klem fra Mette

HVIT PERLE sa...

Vart kjempefint med lys i skapet:)
Kjøkkenmøblene vart fine,utrulig ka hvit maling kan gjer:)
Koselig med gløgg kveld da,det høyrtest godt ut:)
Har så vidt begynt med julegavene,i år blir det heimelaga ting;)Takk for koselig helsing:)

Ha en fin kveld

Klem Nina

alexxis sa...

ble bra med lysene jaa:)
borde ble bedre synes jeg så ble fornøyd med det altså..ble jo som nytt..hehe:)
vi hadde en kjempe koselig kveld i går med julegave pakking ja mor:)
julestemmning fikk vi åsså!!
puss puss

Therese fra huset med de rare i sa...

Lekkert!! Her har jeg startet med litt jul i går - da jeg fikk vite at jeg får fri julaften:D Da ble det brått jul her i år også:P

A-mora sa...

Så fint at du har funnet ut hvor du kan få kjøpt klokka.

Har kjøpt 3julegaver og julepapir.
Gløgg er godt,med rødvin og masse mandler og rosiner i.

Så kjekt med egen leilighet til barna. Vi har ei lita hybelleilighet som vi tenker på og la stå tom når hybelboeren flytter.Det er litt godt og ikke ha folk ihuset også shø.Selv om det er egen inngang.
Skal til københavn snart, så da rekner jeg med og finne julegaver.
Klem