søndag 4. oktober 2009

JAKTEN PÅ STOLTREKK OVER...


Spisestua uten trekk...

Etter å ha bestilt flere varianter av stoltrekk til disse spisestustolene,så ble det omsider klaff!Men det har vært en vanskelig jobb å skaffe,for alle de andre har vært for korte i ryggen,eller for korte på setet.Men tilslutt falt altså valget på disse ,SCENARIO ..heter de.Stilige er de jo også med de båndene og splitten bak.Hm...det vil si at denne splitten måtte jeg sprette opp en god del for overhodet å få de tredd på.
Så var spørsmålet da om det overhodet er nødvendig med sånne trekk på disse stolene?Skjønner ,at det har kommet ,hm..innvendinger mot dette i heimen.Men selv så synest jeg at de piffer opp temmelig så mye.De er jo heldigvis vaskbare å bare til å putte i vaskemaskinen,om det skulle bli behov for det.Hva synest dere med eller uten?....

7 kommentarer:

Linda sa...

Dette ble fint!
Du har et vakkert hjem!

Klem Linda

Anonym sa...

Kjempe fint. Hvor har du kjøpt stoltrekkene? Jeg er på jakt etter helt hvite til spisestuestolene etter besteforeldrene mine, men de passer ikke til smale trekk... På forhånd takk.

Klem Anette

Cathrine sa...

synest det var fint med trekk på jeg:-)
Du glemt å svar meg på sjablongene/skriften på stuen hvor du har fått tak i den?
Vi skal være hjemme i høstferien,ikke i form til å dra noen steder..
Skal ta med meg et bildet av lampen til en lampebutikk i byen for å høre litt..Så soørs det prisen da..

Klem

Trultemor sa...

Kompromiss??
Jeg likte dem godt uten trekkene da:) Men hvis det er store innvendinger i heimen, hva med å ha hvitt på "sommerhalvåret" og mørkt andre halvdelen?
Synes du har det veldig flott i hjemmet ditt:)

Anonym sa...

Syns d va fint begge delan:-) fin blogg. Monica E

The Créme House sa...

Flott begge deler, men jeg synes det er praktisk uten - blir mye vasking med barn i hus, og skinnstoler kan jo bare tørkes av. Ville bare brukt trekkene til spesielle anledninger, tror jeg... Klem fra Gro

alexxis sa...

synes det va fint både med og uten..det va steike fint med der hvite trekkan assa!!!