onsdag 4. november 2009

TØFFE ZINKHUS


ZSynest at disse små ZINKhusa er søte og med telys så blir de jo også dekorative.Men de var jo my Mindre enn jeg hadde trodd,skjerpings der da..det var vel oppgjitt mål på nettsiden til Boligfryd,der hvor disse kommer ifra.Men,jeg hadde vel oversett det..Tenkte jo på at disse skulle sprayes når jeg bestilte ,men fant ut at de passet så godt på kommoden i vindfanggangen.Så de skal få lov å være sånn inntil videre...
Byttet også ut knottene på kommoden til noen som var Gigantisk så store !Både Knottene,lysstakene ,lysepynten er ifra Landstil nettbutikk.
Morro med litt forandring i ny og ne!Takk til dere alle som har lagt igjen Bursdaghilsen til meg,kjempekoselig!Nyt Onsdagskvelden folkens!

7 kommentarer:

HVIT PERLE sa...

Tøffe zinkhus:)Sooo koselig med deg:)

Ha en fin kveld
Klem Nina

minlilleinteriørhule sa...

de husene er så korselige.har bestilt meg 3 stk jeg også.de er ikke så store,men sjarmerende alikevel synes jeg.gleder meg til de kommer i posten,da skal de få æres plass på stua:)
klem

alexxis sa...

dem va jo søt da:)
ha en fin kveld:)
puss puss

Torilpia sa...

Likte de der veldig godt - artig med litt annen fasong enn de jeg har sett før.
Har bare et rødt hus jeg - og det får ikke komme frem før 1. desember evt. første søndag i advent :o)
Må snart på Biltema .... :o)

Ha en flott torsdag - klemmer!!

GroLinda sa...

Heisan :o)
Skal si du har et nydelig hus! Og de fine putetrekkene og sengetøyet og.....ja her kan man bare se og se :o) Kjempekoselig! Tusen takk for innlegget på min blogg ;o) Jeg er ganske fersk i denne bloggverdenen, men det kommer seg vel etter hvert. Ha en nydelig vinterdag :o)
Klem fra Gro

A-mora sa...

Zinkhusene var kjempefine.
Jeg har vondt i armen,men det er pga at sprøyta ble satt feil på meg. Der ser du hva gode kollegaer gjør mot en.hihihi. Ellers er jeg frisk og rask.Heldigvis.

Ha ei fin helg:)

Klem Synnøve

Bjørkely sa...

hei hei!
Venter selv på ett hus med 3 etg!
kommer om noen dager!