torsdag 31. desember 2009

ET RIKTIG GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE !Et GODT NYTTÅR ønskes til dere alle!Takker for det gamle bloggåret -09  til dere alle som har vært innom her hos meg og ikke minst til de av dere som har tatt tid til å legge igjen hyggelige kommentarer Det er jo noe av det som gjør det trivelig å være medlem her inne..Noen av dere føler man jo at man har blitt Kjent med,gjennom denne bloggingen.Og det å kunne hente Inspirasjon hos dere og selv kan være det her inne i Blogglandia,gjør vel sitt til at man fortsetter Som Interiørblogger også inn i det NYE ÅRET !
Denne Kjempestore veggklokken ifra HOWARD MILLER ,har fått plass inne i hjemmebaren ,der den passer helt perfekt.Skikkelig STOR denne ca.84cm i omkrets,så heretter skal det ikke være noe problem å se hva Klokken er,hi..hi...Denne var en av julegavene til Handyman,da han alltid klager over at det ikke finnest en eneste RETT klokke her i huset.Håper nå at denne funker da,vanskelig å ikke kunne SE den iallefall.HA EN STRÅLENDE FIN NYTTÅRSFEIRING !

6 kommentarer:

Kine sa...

FOR en råstilig klokke!Passet supert hos deg;)
Godt nyttår til deg og dine,håper 2010 bringer mye fint!
klæm

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Hei Daisy, og takk for koselig nyttårshilsen! Du viser så mye fint alltid, masse inpirasjon her hos deg! Ha et riktig Godt Nyttår! Klem fra Randi**

Mamma'n og Hedda Kristin sa...

Lekker klokke!!!!!


Godt nytt år, måtte det bli et brrrrrra år!


Vibeke :)

home 4us sa...

Kjempestilig klokke:)
Ha et riktig flott nytt år!

Myhome sa...

Knallstilig klokke!!! Passer veldig godt i baren:)
Ønsker deg et riktig godt nytt år!!!
Klem Anita

alexxis sa...

fin er den *vil ha*