torsdag 31. desember 2009

ET RIKTIG GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE !Et GODT NYTTÅR ønskes til dere alle!Takker for det gamle bloggåret -09  til dere alle som har vært innom her hos meg og ikke minst til de av dere som har tatt tid til å legge igjen hyggelige kommentarer Det er jo noe av det som gjør det trivelig å være medlem her inne..Noen av dere føler man jo at man har blitt Kjent med,gjennom denne bloggingen.Og det å kunne hente Inspirasjon hos dere og selv kan være det her inne i Blogglandia,gjør vel sitt til at man fortsetter Som Interiørblogger også inn i det NYE ÅRET !
Denne Kjempestore veggklokken ifra HOWARD MILLER ,har fått plass inne i hjemmebaren ,der den passer helt perfekt.Skikkelig STOR denne ca.84cm i omkrets,så heretter skal det ikke være noe problem å se hva Klokken er,hi..hi...Denne var en av julegavene til Handyman,da han alltid klager over at det ikke finnest en eneste RETT klokke her i huset.Håper nå at denne funker da,vanskelig å ikke kunne SE den iallefall.HA EN STRÅLENDE FIN NYTTÅRSFEIRING !

6 kommentarer:

Kine sa...

FOR en råstilig klokke!Passet supert hos deg;)
Godt nyttår til deg og dine,håper 2010 bringer mye fint!
klæm

Anonym sa...

Hei Daisy, og takk for koselig nyttårshilsen! Du viser så mye fint alltid, masse inpirasjon her hos deg! Ha et riktig Godt Nyttår! Klem fra Randi**

Mamma'n og Hedda Kristin sa...

Lekker klokke!!!!!


Godt nytt år, måtte det bli et brrrrrra år!


Vibeke :)

home 4us sa...

Kjempestilig klokke:)
Ha et riktig flott nytt år!

Myhome sa...

Knallstilig klokke!!! Passer veldig godt i baren:)
Ønsker deg et riktig godt nytt år!!!
Klem Anita

alexxis sa...

fin er den *vil ha*