søndag 10. januar 2010

ENKEL MAKEOVER AV LAMPE...Har vært  og funnet frem denne Lampen ,.Der   den var  blitt stuet bort sammens med mye annet .Så hvorfor ikke prøve å spraye den,for å se åssen den ble.Har alltid stående Spraybokser hjemme ,om det er noe som som man plutselig vil fornye.Denne gang brukte jeg Biltema Crome spray.Den liker jeg å bruke til det meste da den dekker og blir jevn ved første strøk.Og VIPS så er det blitt ny lampe og denne har blitt plassert på mitt Nyoppussede Riviera Maision skap! ØNSKER DERE ALLE EN FIN SØNDAGSKVELD!

5 kommentarer:

Signe sa...

Den ble utrolig stilig. Lampen var jo ganske søt fra før av, men ble 10 ganger finere med litt spraylakk.
Jeg noterer meg sprayen du bruker, den var mye finere enn min "sølvspray".
Klem Signe

Anonym sa...

så tøff den ble da.morro å fornye litt,å da er det kjekt med litt sparylakk.har du prøvd kormspary noen gang?kunne godt ha tenkt meg å prøve ut det på div jeg har hjemme.vet de har en på europris som jeg har hørt funker bra.ha en fin søndag.klem:)

Hobbyfrida sa...

Så lekkert!!!!
Jeg liker også de spraymalingsflaskene!!! Hihi...Enkelt å fornye ting med dem :)
Ha en fortsatt strålende søndag!!

Torilpia sa...

Stilig lampe .. gjorde seg utrolig bra i det hvite seksjon/skapet ditt :o) Den nye salongen din er jo bare så lekker .. :o)

Apropos de feilmeldingene du får - så får jeg dem innimellom også. Det eneste jeg kan gjøre da er å oppdatere sidene .. eller vente til en senere anledning. Noen ganger hjelper det å restarte maskinen - noe som funker på mange dataproblemer. Men de gangene det låser seg helt - prøver jeg å finne ut om det er noe problem med noen tillegg e.l. Får du opp en linje øverst på internettsiden - der du fikk pop-up-feilmeldingen?? Da kan det være at du må oppdatere eller innstallere ett eller annet for å få til å lese den siden. Du får prøve deg litt frem.

Fikk lyst til å kommentere det du skrev om ubehagelige kommentarer på blogger - hvis datteren din klarer å heve seg over det - så er det best selvfølgelig. Men jeg skjønner veldig godt hvis hun reagerer på det. Det er vanskelig å ikke gjøre det. Hun har mye å "slå i bordet med" - tenk på hvor mange som gjerne ville vært i hennes sko :o) Så lenge hun har føttene plantet på jorda og er omgjengelig - så går det nok bra. Man kan uansett ikke gjøre alle til lags.

Ha en flott mandag - kos deg denne uka - ta vare på deg selv :o)

Stor klem fra Toril!

alexxis sa...

den ble jo sykt fin da:)