tirsdag 26. januar 2010

INTERIØRSHOPPING PÅ NETT

En Enkel og Bekvem måte å gjøre Shopping måte er nemelig NETTSHOPPING!Slipper alt stresset og maset som man finner rundt omkring på de fleste kjøpesentra,butikker...Så for min del passer det helt utmerket,kan sitte i ro og fred og shoppe ifra min egen PC.Her inne på nettet så finnest det jo et utall butikker å velge ifra,og jeg har nok funnet noen som etterhvert  er blitt MINE favoritter.Man finner fort ut av hvem som har rask og sikker service ,disse blir som regel favoritter.For man lærer ettr hvert ,ikke alle trenger nemelig å være like seriøse.Har faktisk også fått erfare det!
Noen av de jeg LIKER aller best og som jeg av og til bare koser meg med å ta en VINDUSshopping inn til-er LINKET her på Bloggen min.
Nydelig fasettslipt Speil lysestake ,ifra Landstil .

Det SORTE salongteppe ,tror jeg vil passe godt inn her på stua !

5 kommentarer:

alexxis sa...

nettshopping er knall det ja:)
fin den staken og teppe der da:)

Anonym sa...

Fine ting:)
Flotte kjøkken bilde også:)
Ha en fin kveld
Klem Nina

Torilpia sa...

Hadde vært perfekt hos deg det teppet ja .. :o)

Nettshopping - kjekt men du så fort pengene fyker avgårde ..

Ha en fortsatt fin tirsdag - klem!

MajorogMeg sa...

Nettshopping er et must spør du meg!! ETter å ha flyttet fra Trondheim til landet er jeg en nettshopper. Både på interiør, hundemat og turtøy..og ikke minst sminke:) Takk og pris at det er mulig. Skulle jeg reist til Trondheim hver gang...ja da hadde jeg fått "fnatt". Fraktkostnadene får vi ta med.. Hender seg jeg får "ungene" til å kjøpe med når de kommer på helgebesøk også:)
Flotte tepper...men jeg mopper hundehår så det holder...så her er huset teppefritt:)
Ha en toppers kveld, klem fra meg:)

Kristin sa...

Fantastisk teppe og for et nydelig, stilrent kjøkken du har!