lørdag 16. januar 2010

MITT NYE IB LAURSEN SKAP


Lørdag igjen og ja tiden flyr spør du meg!Her Tilberedes det nå Kalkun som vi skal kose oss med seinere ikveld.Som tilbehør bruker jeg Hjemmelaga potetsalat,Pommes frites og Bretagne kyllingsaus..namm-nam!Igår da jeg var på Shoppingrunde,så ble dette lille Nettingskapet ifra IB LAURSEN,med meg hjem.Har sett på dette ei god stund,og da jeg skulle kjøpe det så var dette det siste de hadde igjen i butikken.Så flaks for meg da,for hadde sett for meg dette på kjøkkenbenken min ved siden av NETTINGVINDUET !En ting jeg kan si er at det lønner seg aldri å ikke kjøpe en ting som du faller for der og da,for når du da kommer tilbake og har bestemt at DETTE skal jeg kjøpe alikevel,så er det som oftest borte.Enten SOLGT like før eller det siste de har igjen i butikken.Begynner å ha lært det nå da!..Stæsjet som er inne i skapet kommer ifra MILJØGÅRDEN.Skapet var jo ganske så søtt det da,eller?..EI HAPPY HELG ØNSKER JEG DERE ALLE!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempe søtt skap:))
Kjenne meg ijenn i det du sei,men no har eg også lært;)Hehe..
Tusen takk for alltid so hyggelige og fine helsingar frå deg:)Blir såå glad:)
Kos dere i kveld,og fortsatt God Helg.
Klem Nina

Torilpia sa...

Nydelig skap .. passet veldig godt til vindusrammen din .. :o)

Prøver også å få med meg det jeg virkelig faller for med en gang. Ikke bare for at jeg regner med at det er utsolgt neste gang jeg kommer innom - men også fordi jeg ofte risikerer et anfall av grådighet i mellomtiden :o)

Ha en superfin lørdag - klemmer!

My home is my Castle - by Kari sa...

Jeg har lært jeg og sissel ;)
Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett på noe som jeg så gjerne vil ha, men går ut av butikken uten å kjøpe det med meg hjem. Går og tenker på dette og bestemmer meg for å kjøpe, kommer til butikken og de er utsolgt !!!!
Veldig frustrerende...
Skapet er nydelig, jeg har og ett stående på kjøkkenbenken ;)

Kos dere ikveld

Klem,Kari

Hobbyfrida sa...

Gratulerer med nytt skap!! Det var kjempelekkert!!!
Er så fint det nettingvinduet ditt...har nå tusket til meg ett gammelt vindu, så får vi se om jeg greier å få til noe lignende....
Ha ei riktig god helg :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så fint skap! :)

Og jeg er SÅ treg til å svare på kommentarer. Jobber meg gjennom bunken etter alle som vil være med på give away.... ;) Takk for hyggelig kommentar og at du vil være med. :)

Håper du har gode dager!


Vibeke :)

Myhome sa...

Kjempefint skap du har kjøpt!!
Passer godt på kjøkkenbenken der den står!!!
Ha en fortsatt fin helg!
Klem Anita

alexxis sa...

søtt det skapet der ja:) fint!!

Bjørkely sa...

hei hei..
mmmm.... fikk lyst på mat nå! Det hørtes deilig ut! :)

Skapet var jo så søtt!