torsdag 7. januar 2010

NETTINGVINDUET PÅ KJØKKENBENKENViste jo tidligere at jeg har Brukt et gammelt Vindu imellom kjøkkenskapa ,isteden for evnt å legge fliser der.Dette kan man jo også dekorere etter som man har lyst.Så nå etter julen og det røde julestæsjet så ble det rimelig tomt på vinduet..Så idag fikk jeg pakke ifra LUNE HJEM sin nettbutikk.Hadde lagt inn en bestilling der og fikk deriblant noe småstæsj som har fått plass på vinduet.Og disse små sorte kakeformene m/prismer,syntest jeg  passet  godt inn i kjøkkenet,Og selveste Kitchen-skiltet.Ellers er det brukt stæsj som jeg hadde ifra før!SÅ SÅNN BLE DET!

9 kommentarer:

Torilpia sa...

Det ble veldig flott Sissel :o)
Liker det vinduet ditt jeg.

Du lurte litt på hvorfor du hadde problemer med å legge inn kommentarer til enkelte bloggere. Da lurer jeg på om det kun er de som har pop-up vindu for kommentarer du har problem med? For da er det vel der feilen ligger. At den nye pc'n er innstilt med blokkering av pop-up vinduer. Det skal jo komme opp en melding under verktøylinjene som går an å klikke for å tillate pop-up vinduer midlertidig eller alltid fra det nettstedet. Hvis det derimot ikke er det som er problemet kan jeg nok ikke hjelpe deg .. Noen andre????

Var som snarest innom bloggen til din datter - jøssemin for ei flott jente du har :o) Regner med mammaen er veldig stolt :o)

Da er det natta her - du får ha ei god natt du med. Nattaklem!

Fruen på skogmo sa...

Så genialt og kreativt da! Syns du er kjempeflink til å ordne det koselig rundt deg, Sissel. Egentlig burde du ha startet en interiørbutikk på Kolvereid vøttø! Black Design trenger virkelig konkurranse, og jeg lover selvfølgelig å komme å handle til deg hver gang jeg kommer hjem til "by'n" :o))

Klem

Anonym sa...

så nydelig.morro å kunne endre litt på stæsjet da.flott ide.klem

Anonym sa...

Kjempefint:)
Du er sååå flink:)
Ønsker deg ei fin helg
Klem Nina

alexxis sa...

ble kjmepe fint:)
dette kan du:)

alexxis sa...

ble kjempe fint:)
dette kan du:)
ha en fin helg:)
klemz

Ingunn sa...

Så kreativt og fint. Godt nyttår til deg....

Sort og hvitt er flott.

Klem Ingunn

Miss Mette sa...

Hei Sissel ♥
Kjempeflott og kreativt :o) Takk for koselig hilsen og så ønsker jeg deg en riktig fin helg. Klem fra Mette

Marianne sa...

hei. hvilken glansgrad har du på kjøkkeninredningen?