mandag 15. februar 2010

HVITT-HVITT-HVITT MÅ DET BARE VÆRE

Bare for noen få år tilbake så skulle jo det meste innen husets Interiør være i Brunt.Og før det igjen så var det full fart med alt som hadde med Furu å gjøre ,som var det som alle bare MÅTTE ha.Men personlig,heldigvis må jeg si så hadde jeg ALDRI sansen for det som var å få kjøpt av UBEHANDLET furu.Grøss og gru,tenke seg til å få dra støvklut over noe sånt!Men derimot den som hadde fått strøk med lakk over kom det faktisk inn noen av her i heimen.Men dere som har fulgt bloggen min har nok fått med seg at det meste har vært i det KLASSISKE brune,og da disse møblene STJELER det meste av LYSET  på stua,så ble valget enkelt her.Men da etter at dette hadde vært en del av Interiøret i flere år,så måtte det bare bli HVITT ! At TRENDENE forandres innen Interiør og møbler er jo vel og bra,men selvsagt hovedsaken at man selv  trivest med det man omgjir seg med.Ikke dermed sagt at man trenger å innvestere i helt nye møbler,men gjøre GJENBRUK ! Ikke alltid at det skal så mye kreativitet til for å gjøre det mere spennende.
Her er det BRUNE lampebordet blitt PIMPET.Og med Påsatt Stickers så ble det som nytt.

6 kommentarer:

Torilpia sa...

Du er så flink til å "pimpe" møblene dine .. :o) De er jo atskillig mye flottere i hvitt (og i sølv) - selv om de var fine før også ..:o)

Ha en fortsatt fiin uke - klemmer!

Synnøve sa...

Du er helt enestående til og se muligheter med møblene dine.
Kjempefint ble det.
Klem

Miss Mette sa...

Oj.. for en forskjell da!!! virkelig mye flottere som hvitt da - flott når det blir så blankt også. Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg, veldig koselig :o) ønsker deg en flott uke, klem fra Mette

Anonym sa...

Skikkelig flott:)blir så inspirert av innleggene dine.du er så kreativ.
Ha en flott tirsdag.klem:)

MajorogMeg sa...

Helt klart flottere som hvit:)

Jeg kastet meg ut i furubølgen jeg ja.. Synes det VAR så fint..nå er det forferdelig:)
Har et furumøble pr dd. Spisebordet på hytta..Men det skal få leve enn så lenge, det er lakkert hvitt.
Trendene endrer seg, selv om vi ikke følge de slavisk blir vi vel litt påvirket.
Håper du har det samme flotte været som meg...sol..
Klem fra meg:)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempeflott det blei :) Her går også det meste i kvitt no, men har holdt litt igjen i brunt.. :) Får sjå kva som skjer når huset er komt opp :)

Ønsker deg ein herlig dag Sissel :)

Godklem