søndag 27. juni 2010

DET GAMLE HVITE BORDET -BLE SORT

Her skal snart også denne Lampen over kjøkkenBordet få vike plass,for en HELSORT lysekrone....
KjøkkenBordet som det var FØR

Her kommer bilder av åssen Kjøkkenbordet var,FØR det ble malt Sort.Det var da nokså stygt og slitt,men på bildet så har det blitt pusset litt for å få av de værste merkene.Men ikke noen enkel jobb å få dette helt perfekt,da det her ble brukt Sort maling med 90 GLANS! Vanskelig å få det 100% STØV fritt,for den minste støvpartikkel vil komme til syne når malingen er tørket Så her ble det vasket og pusset,  pusset og vasket.......Men ble da sånn noenlunde fornøyd med dette,er iallefall Superlekkert med den Helt Blanke overflaten.
Savner fremdeles de nye PantonStolene og har måttet etterlyse sendingen,så nå håper jeg virkelig at det blir orden på sendingen.Ikke alltid like enkelt når ting skal sendes ifra Utlandet....Så til so long,brukes de gamle....HA EN HÆRLIG UKESTART !

4 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Kjempestilig ble det !!! Er så flott når det er helt blankt :))
Håper stolene kommer snart..

Klem,Kari

ENGEL sa...

stilig!MEn antakelig ikke aktuelt her i huset med små fingre som setter merker overalt!Da hadde jeg blitt gaaal!Masse flott her altså.Synes terassen din er nydelig!Får håpe solen titter frem i trøndelag i litt mer enn en dag,slik at man får nyyyte utelivet;)Ha en fortreffelig kveld!

Hulda sa...

Så tøft bordet ble! Virkelig lekkert! Fint med slike kontrastmøbler. Likte så godt boksen du har satt på det også. Fint med skrifta på. -Husfruas Memoarer-

alexxis sa...

kjempe fint ..gler meg til og se stolene til når de kommer:))