tirsdag 29. juni 2010

TANKER I FRA EN MEDBLOGGER -HVORFOR KRITISERE ANDRE BLOGGERE?


Hadde egentlig tenkt på å skrevet om  dette lenge,men her kommer da noen meningers ord i fra meg-en MEDBLOGGER. Vet ikke om det er noen av dere andre her inne i BLogglandia,som også føler at det er noen der ute som til stadighet vil KRITISERE og RAKKE ned på andre BLOGGERE ,for evnt.å HEVE seg selv.Er rimelig lei av å sitte å lese innlegg der det blir RAKKET ned på de som har  den HVITE ,Landlige,Nostalgiske  Stilen,de med" såkalte alskens Madonnaer" overalt! Til stadighet PROVOSERER ,om det være seg for å skape uggen stemning her inne eller det da er for å FREMHEVE sin EGEN stil.Som da vistnok skal være den mest UNIKE og SJELDNE ,som da selvsagt INGEN kan MÅLE seg med.Nei,dette blir for latterlig for meg,tenkte at dette skulle være et FRIsted,der vi ALLE kan få komme med våre EGNE stiler,Inspirasjoner og vise hva vi selv står for.Og da UTEN å gå til ANGREP og RAKKE ned på andre.Heldigvis er vi ikke alle like her inne,selv om det da også er DE som fremstår og liksom skal forstå seg på den delen også.Og konkluderer med at flesteparten har den KJEDELIGE,HVITE stilen!Og så skal da det være sagt at det er jo ikke alle som kan ha en like FIN og PROFF blogg,som enkeltpersoner hevder å ha.Nei,takke meg til å heller være den GRÅ kjedelige musa,som ligger lengst nede på BESØKSstatistikken! Men å innrømme at jeg har en hvit KJEDELIG stil,nei,så langt ifra.For her i heimen finnest det farger så det holder i massevis....Men da også med det SORTE og selvsagt det HVITE  i ren harmoni.....Som en positiv og flott medblogger skrev til meg "oppussede møbler i en MoDERNE setting" ,det var som jeg skulle sagt det selv! Takk for den flotte kommentaren,sånt settter man utrolig stor pris på!
Har nok aldri SKRYTT av meg selv ,at jeg er en KREATIV person eller BLOGGER...som jeg tydelig kan LESE at andre gjør om seg SELV.SKRYTER seg selv opp i skyene...til å bli k...av...Men heldigvis så har jeg da noen BLINKSKUDD som kommer rett som det er,og gjett om jeg er glad for de.ET av disse førte til Premie i juniutgaven av et Interiørmagasin...Men å SKRYTE av det,nei it``s NOT my style!
Og om det skulle være noen som alikevel skulle  FÅ litt INSPIRASJON av å titte innom Min da forholsdsvise "kjedelige" lik DE ANDRES blogg,ja så vil jeg iallefall sette stor pris på dere en og HVER!Mitt motto er at vi er ingen helt LIKE her inne,og alle har vi vel vårt eget lille spesielle ,eller hva?
Selv om jeg er en av de MANGE her inne som både bruker SØLV spray og Maler, og bare elsker det HVITE! ER man IKKE like KREATIV for det ? Og at noen liker det jeg gjør og viser frem,og blir Inspirert og vil gjøre det samme,ja,det har jo skjedd flere ganger og alltid like POSITIV og GLAD hver gang det skjer...Skulle da bare mangle ,er jo her inne både for å  GJI og FÅ inspirasjon!Tar heller IKKE æren av andres IDEER,som jeg har blitt beskyldt for i det siste! Er heldigvis en ÆRLIG person ,som til dags dato ALDRI,har gjort NOEN ille,og det håper jeg å fortsette med!ÆRLIGHET og oppriktighet setter jeg stor pris på ,så det har jeg tenkt å fortsette med .Men at noe av det som er med på å gjøre dette til et FRI sted og en koselig plass å være,"Blogglandia",synest jeg det er synd at det er NOEN som sitter og kun vil gjøre Dette til et SURT sted for enkelte!  Har ikke lyst til å slutte helt med DAISYS home ,noe der inne sier at jeg skal fortsette...så får se tiden an...Negative og STERKE personligheter er noe jeg IKKE takler,Desverre...de som gjør ALT for å holde sitt EGET hodet over vann,UANSETT......For så å KUE ned andre!
Dette var en TANKEVEKKER på en vanlig Kveld ifra meg ...?For det er vel ikke meningen at det er SÅNN det skal være her inne?...Jeg bare SPØR? Dette burde vært noe for NIB å ta tak i.

22 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Kjære Sissel...
Først vil jeg si at du må ikke tenke på å slutte å blogge !!! Du er en av mine favoritter og du har det bare så flott og lekkert !!!!!
Hvis du gir deg, vil de som kritiserer vinne, så ikke gi dem den gleden !
Jeg har og blitt kritisert og det gjør vondt, der og da og jeg har og tenkt at dette gidder jeg ikke holde på med. Blogging skal jo være GØY !!hvite, men det får så være.
Når jeg gikk over til å godta kommentarene mine før de ble lagt ut, sluttet plutselig disse anonyme kommentarene som såret..
Husker ikke om du har det samme på din blogg ?
Jeg er nok og kjedelig med alt det hvite jeg har, men det får så være. Det er MITT hjem og jeg trives med å ha det sånn. Og det er jo det som teller, ikke sant ??
Andre får ha det som dem vil UTEN at jeg skal kritisere dem for det...
ja dette var bare noen få ord fra meg.. IKKE gi deg !!!!

Stoor klem fra Kari

Besta sa...

Kan heller ikke forstå at noen må kritisere og rakke ned på andre. Det er vel ikke det som er meningen med en blogg.
Stå på og ikke bry deg om andre som må kritisere for å hevde seg selv. Det er bare de det går utover til slutt.

Syntes forresten du har et lekkert hjem.
Klem fra marilyn

Anonym sa...

helt enig med deg sissel,man må ha sine egne meninger og stiler utn at man skal bli kritisert for det..stå på og ikke bry deg om di!!klemz ann lisbeth!!

alexxis sa...

jeg syens du har masse inspirasjon og et nydelig hjem og en fin blogg..så fortsjett med det du.
det er jo bare sånn at det finnes mennesker der ute som kun rakker ned på andre så de selv føler seg bedre..så det er jo bare å gi en god f%&%&%...
og det som helt sprøtt er jo at det er voksene mennesker..så hallo sier no bare jeg..SKAME SEG!!
alle må ha sin egen smak og ha det som de selv har lyst til uten og rakke ned på andre vel.
heldigvis har vi alle hver vår smak..takker f%&%&% for det.
stå på mom..love ya<3

Torill sa...

Eg er mest lei av at folk unnskylder seg med at dei ikkje har ein stil som er det aller siste innanfor motetrenden. Det er viktigast å følge sin egen stil, og blogge med hjarte. Følger ein alle andre vert det fort gjennomskua. Ein kan ikkje verte noko ein ikkje er. Likar du kvitt, ja så fortsett med det :-)

Bettum Villa sa...

Kjære medblogger!

Skjønner akkurat hvor du kommer fra, men du må ikke tenke på å gi deg med bloggingen fordi om enkelte mennesker er fulle av kritikk.
Det er jo mange her på bloggen din, meg inkludert, som liker din personlige stil! Så en må bare heve seg over slik kritikk.
Kan ikke henge seg opp i bloggere som mener at de har "patent" på SIN stil og ideer. Det er i såfall noe av det dummeste jeg har hørt!!
Når en er en interiørblogger så ønsker man jo å inspirere andre.. ikke sant? Og hvis man ikke vil dele ideer så må man jo F*** meg slutte å blogge da eller...?

Blir bare litt provosert på dine vegne.. men men.. som sagt av de over: Blogging skal være GØY!

Så stå på!!

Klem Madelén

Precious Home sa...

For all del! Ikke gi de gleden av å slutte å blogge. Du er en av mine store favoritter, akkurat fordi du har den stilen du har!!! Vet ikke hvordan kommentarer du har fått, men jeg tenker at dette må da være ren sjalusi. Dette som du sier med stygge beskyldninger er jo rene barnestadiet og kan ikke være "voksne" som skriver. Noen må bare utrykke sin usikkerhet på "papir" fordi de er sjalue.

Jeg vil benytte sjangsen til å si at du er en fabelaktig blogger. Og jeg leser alle dine innlegg. Bloggen din har jeg lest siden jeg begynte å lese blogger for ca 1 år siden. Fulgt deg hele veien og du har vært min inspirasjon til å begynne å blogge selv. Du er en stor blogger enda du ikke bryr deg om "seere"
Vær stolt av ditt arbeid med både hjem og blogg!

Klem fra Jannicke

Anonym sa...

Hei Sissel, æ synes du e flenk æ...my fint her:))

Fossestua sa...

Neiiiiii, du må ikke slutte å blogge! Du har en kjempefin og inspirerende blogg, med masse gode tips! I LOVE!!!!
Bloggen skal gi glede, og du gleder mange med din blogg :)
Klem fra Lise

MajorogMeg sa...

I dag ble det dårlig malingsvær og dette må jeg kommentere..ikke la de negative personene vinne...fortsett å blogge som før Sissel:) Du har en flott blogg, et flott hjem som DU liker og jeg har iallefall fått masse inspirasjon fra deg. Blogging skal være gøy og hvis man ikke liker en blogg er det vel bare å gå videre? Iallefall ikke legge igjen et surt negativt spor!!
Ha fine dager, kos deg, så håper vi sommeren er mere enn dagen i går:)
Klemmer:)

Sabita sa...

Jeg bare elsker bloggen din jeg!

Anonym sa...

Jeg fant deg i dag, pga kommentaren du hadde lagt inn hos en blogger. Jeg ble vel ikke akkurat sjokkert over utsagnene hennes, det er forventet å lese lsikt der. Det vet "alle". Jeg har mistet sansen for nevnte blogg. Makan til selvskryt skal man lete lenge etter. Vel skal man tro man er noe, men anti-janteloven skal vel ikke bare gjelde en selv. Hun bruker anti janteloven om seg selv og "den gode gamle" om alle andre. Idéer kan man få fra så mange steder, og hun har også fått sine fra et sted. Jeg har selv hatt skap med tapet, og høyglansmalt bord (bare at jeg leverte mitt til billakkerer, så mitt er vel enda bedre?? < ironi), jeg har malt lysestaker og lamper i knallfarger til datteren min sitt rom, jeg har sprayet både sølv (som altså er HENNES oppfinnelse) og gull (siden hun nå sier sølv er på vei ut og gull inn, noe som JEG har visst i mange år... ) Håper du ser hva jeg vil fram til. ER SÅ ENIG MED DEG I HELE INNLEGGET DITT!!!

Ikke slutt å blogge, for her kommer jeg igjen!

Laila sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Violetta sa...

Amen, sier jeg bare. Er så enig i mye av det du skriver. Tenkte jeg skulle innom å gi deg en trøsteklem før jeg så du hadde laget innlegg om dette, for jeg liker nemlig ikke offentlig uthenging. Har man noe "viktig" å ta opp med en annen person kan man vel gjøre det privat. De fleste har en mailadresse...

Blogg i veg om deg og ditt du, det er jo det blogger er til. Jeg har ikke en blogg som inspirerer en gang jeg, men blogger så blekket spruter, he-he... Ønsker deg en fin "hvit" dag :)

Anonym sa...

Jeg skjønner også hvor dette kommer fra, siden jeg leste et innlegg med kommentarer på en annen blogg. Det første jeg tenkte var "hvorfor tar hun ikke dette opp med de det gjelder, istedenfor å blafre det ut over hele blogglandia? Spesielt siden hun selv mener at hun er så tøff og sier ting rett ut? Da bør man henvende seg til rette vedkommende. Så også at det i kommentarene kom litt kritikk om "de hvite hjemmene", men for å si det sånn så var det ikke deg jeg tenkte på da jeg leste det, og det er godt mulig at vedkommende heller ikke mente deg. Ditt hjem, og din blogg, var vel en av de første jeg så her i blogglandia som faktisk skilte seg ut!
Det vedkommende mente, slik jeg oppfattet det, er at en del hjem og en del blogger har blitt veldig like, nesten identiske. Jeg kan forstå at det kan bli kjedelig. Men selvsagt; man velger jo selv hvordan man vil ha det, og er det slik man vil ha det skifter man jo ikke stil fordi bloggleserne synes det er kjedelig..
Men ihvertfall; jeg synes din stil er ganske unik. Og jeg er også veldig enig i det som Anonym sier når det gjelder beskyldninger om å kopiere andre.

Anonym sa...

Hei Sissel
Jeg har også lest på I sin blogg og skjønner hvor dette kommer fra. Jeg synes hun kunne tatt det opp med den det gjelder istedenfor å forsure slik som hun gjør. Du har jo ikke gjort noe galt! Støtter deg fullt og helt! Fortsett å blogg, du har så mange gode ideer og fine tips. Det jeg setter mest pris på i bloggen din er at du viser at en ikke alltid trenger å kjøpe nytt, men at mye kan fikses og forandres på med få midler. Lykke til videre!

Fru Fjeldhammer sa...

Kjempebra innlegg, skulle ønske jeg var like tøff som deg... dette trengte å bli sagt!! Hvis man ikke tåler at andre liker ideen din/deres og har lyst til å gjøre det samme fordi de synes det er fint, så får de slutte og blogge om det! vi er alle forskjellige og noen liker morra og andre liker dattra!! Jeg selv begynte og blogge når jeg var sykmeldt for utbrenthet og depresjoner, bloggen ble et fristed og det var noe hyggelig og drive med. Men det er ikke morro når noen slenger dritt fordi man viser greengate, hvit stil... da får de finne en annen blogg og slutte og irritere seg!!

Stå på... klem

Wonderwoman sa...

Det er alltid noen som fremhever seg selv ved å rakke ned på andre. Er sporadisk leser av interiørblogger og det som er inspirerende er jo å finne de som har sin egen stil, ikke de som forsøker å få flest mulig lesere ved å "please" alle:-)

Anonym sa...

Drit i dama, som hu skriver og presiserer hele tiden i bloggen sin:

JEG ER GAL!!! Og ikk bare litt. Stå på videre Daysi, snille jenter vinner til slutt uansett ;)

Klara Klok

Anonym sa...

Heisan!
Jeg har ikke blogg selv, men koser meg no' innmari med å surfe rundt på andres. Og hvis jeg kommer til en blogg som jeg føler ikke er "meg", går jeg da bare videre til en annen! Hvorfor i all verden skal jeg skrive negative kommentarer til noe jeg ikke liker? Ingen har da monopol på stil-sannheten! Forresten tror jeg ikke den finnes. Det som teller er jo at man har funnet SIN stil, og trives med den!
Stå på videre!
Hilsen AG.

Hvite tulipaner sa...

Veldig godt skrevet, nesten som jeg skulle skrevet det selv:)
Jeg forstår ikke hvorfor folk blogger og deler sine ideer hvis de ikke vil at andre skal bli inspirert. Selvfølgelig blir man inspirert! Jeg blir kjempeglad hvis jeg klarer å inspirere noen, det er jo et kjempestort kompliment!
Ikke bry deg om hva andre skriver og mener, og fortsett med bloggingen og den fine stilen din du:)
Ha en fortsatt fin kveld!

Torilpia sa...

Aner ikke hvor dette kommer fra - men får en Stjørdal-følelse .. måtte sjekke .. og jada - det stemte .. :o)

Ikke bry deg om det Sissel - du har en super blogg og selv om jeg ikke er en av de som er først og størst på interiørblogger - så må jeg allikevel innom her når jeg er i blogglandia. Har blitt alt for sjelden i det siste - men håper på at det blir oftere fremover.

Måtte kommentere på dette innlegget - vi har jo lenge erfart at det er slik i bloggeverdenen - jeg fatter og begriper ikke hva som får dem til å gjøre slikt. En ting er at man vil ha kreditt for det man har skapt - en annen er å lage "krig" utav det. Av det jeg leste ser jeg at det er store problemer med kommunikasjonen og da er man ille ute med det samme. Tror kanskje dere ville funnet ut av det med en gang - hvis dere hadde snakket sammen ansikt til ansikt. Skriftlig kommunikasjon blir oppfattet slik vi føler oss og da kan man fort misforstå.

Jeg sluttet å besøke overfornevnte blogg fordi hun så og si aldri kom på besøk på min blogg. I tillegg skriver hun jo selv at andre blogger ikke gir henne noe - og da er det jo greit egentlig. Da slipper vi å kaste bort hverandres tid :o)

Men vær trygg på at jeg kommer innom her igjen Sissel - for jeg liker det inntrykket du gir av deg selv - og det inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha hatt kontakt med deg - her eller på min blogg.

Klem fra Toril :o)