lørdag 10. juli 2010

MERE UTEBILDER...

Her noen pic.ifra  Baren ute ved Jacuzzi`N..På en FinværsDag...Her er det ordnet KLART til bad...

Sånn såg det ut litt utpå natten ,sett ifra utebadet...Solnedgang i RødsFjorden...
I dag er det GRÅTT og trist her,Skodden henger tungt og det Regner og Regner,blåser...Kan det bli Værre!Står i stil med Formen min som da også er temmelig sånn...!
Så det ble" Back" til det Været vi er blitt Så VANT til,10grader og Hutetuu....!Og slettes ingen BÅTtur idag,ser det ut til...
Men var så heldig i få med noen Blinkskudd utpå natten,da vi fikk se   DENNE flotte SOLNEDGANGEN her inne i Fjorden .
Prøvde meg som "linselus" og her er et av de som ble Knipset.Her er det brukt OBJEKTIV  18-200mm og EKSTERN  BLITZ.Er ikke blitt den helt proffe fotografen enda og det blir jeg vel heller ikke..... ,selv om Det Daglig blir tatt masse bilder Men morro er det jo  ,selv om det for min del  for det meste tatt av Interiør,så da er det jo  morro å få prøve seg litt ellers også...
Men jeg er nå blitt vant til å bruke denne linsen på kameraet mitt,Slipper da å Skifte hele tiden og bruker nå Kun Objektiv 18-200mm,og synest den er Toppers !
HA EN FORTSATT KOS LØRDAG!

4 kommentarer:

alexxis sa...

nice pic av rødesidet fjorden da:))

GroLinda sa...

Det var et flott bilde av solnedgangen! Utrolig flott lys og farger ;o) Det regner her idag også, men det er bare fint for skogen er så tørr nå. Sommeren kommer nok snart igjen skal du se ;o) Kos dere i jacuzzien ;o)
Klem fra Gro :o)

cissemosse sa...

Den jacuzzien så fantastisk ut, også med den utsikten!
Jeg har fått premien din, og den var kjempefin!! Det ble litt hektisk før avreise til ferie, så jeg gleder meg til å blogge om den når jeg får dillet litt og plassert når jeg kommer hjem igjen! Godt å ha litt liggende på vent hjemme, så er det ikke bare trist når ferien er over og høsten banker på!

Anonym sa...

kjæmpe fint bilde av rødsfjorden!!ann lisbeth