mandag 19. juli 2010

SETT DEN FØR ?...

Dette har vel de fleste sett FØR,som har vært innom bloggen min! Den Store skjønne VeggKlokken som jeg jo var så heldig å få i gave og som Viste seg å bli  utrolig "pop" her inne ...Fant ut at denne GulvLampen i Sølv ville passe godt ved denne veggen,den også fått i gave...Av og til så ser man jo plutselig ting i annet perspektiv og da må man   bare  flytte om på saker og ting...Men de store MØBLENE som SOFA og SKAP får stå der de står ,har prøvd det meste og sånn som det står nå ,havner de tilbake til uansett...Så det er bare ikke verdt å begynne med ..har jeg funnet  ut ,da etter hvert...
Har forresten sett at de har kommet med en "lignende" Veggklokke som selges på JYSK,men må bare si at den kan ikke sammenlignes med Akurat DENNE! Ja,sånn er det vel med det meste at det er BilligKjedene som kommer med såkalte Kopier .Og i noen Tilfeller så kan jo det være veldig bra ,men i dette tilfelle,NOT!
 Dagens "VÆRmelding herifra lyder som så...HutteTU.....
Så iDag  er Det den Elektriske PeisOvnen som  får holde  Temperaturen her på Stua!HA EN FIN MANDAGSKVELD!

7 kommentarer:

alexxis sa...

nice den klokken ja..vært masse spørsmål om den..ble lei av det en stund her..hehe
har også sett den kopien på jusk og den var ikke noe så fin som denne her nei,men men.
bay the way været ja..trasig assa..får håpe på fin vær til helga daaaaah:)
klem

Violetta sa...

Vegguret passer jo som hånd i hanske hos deg som har masse sølvting - lekkert! Hos meg hadde den nok blitt ganske malplassert ;-)
Synes det er kjekt at billigbutikkene lager kopier jeg da, ikke alle har like mye å bruke på dill og dall, men vi prøver jo å henge med som best vi kan likevel ;-)

Her er det også overskyet og småregn, men tempen er visst ikke så aller verst. Har ikke vært utafor døra engang, så jeg har det kun fra gubben...som forøvrig går i tjukk ytterjakke! hehe... veldig vamt altså

Anonym sa...

Hei! du burde sjekke ut noen liftgardiner/gardiner på jotex.no :)) de heter FLORIDA! Luksuriøst medaljongmønster i glanset, kraftig polyesterjacquard. sjekk ut!!

Synnøve sa...

Hei Sissel.
Så lekker sølvlampe du har fått deg.
Jeg digger klokka di,den er bare så tøff.

Tusen takk for hyggelig hilsen på fc. Det går veldig opp og ned for tiden..Jeg eier ikke overskudd til noen ting for tiden.Men håper det blir bedre etter hvert.
Ha en fin dag:)
Klem

MajorogMeg sa...

Sier det igjen...den klokka er bare råstilig. Så den på Jysk men det ante meg at din ikke kom derfra:) Lampa passet veldig bra der.
Jeg flytter ikke på store møblene, de har funnet plassen sin. Men stæsj kan jeg flytte på å ja:))
Ha en flott dag i regnet, klem fra meg:)

mimmi-leone sa...

Kjempestilig klokke!

Artig og forandre, da blir "gamle" ting som nye.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Hilsener fra Mimmi-Leone

Anonym sa...

Hei

Så denne klokka på Bohus.

Kari Normann