lørdag 3. juli 2010

VINDUSRAMME TIL UTEBRUK

VinDusRammen  Pyntet med  Fargerikt og sommerlig Skilt...Liten blomster og vannkanne ...

Fortsetter med å bruke disse GAMLE VindusRammene til det meste ,de er jo så utrolig Dekorative synest nå jeg....liker ENKLE løsninger..Hei og Go lørdagsettermiddag til dere! ENDELIG kom Finværet og VARMEN også hit til oss! Så nå Krysser vi Fingre og alt som er!! og håper at dette fortsetter fremover,for det trenger vi virkelig!
 Har fått pusset og tatt ibruk enda en Gammel Vindusramme,som dere kan se her...Og denne var skikkelig furetVærbitt,men etter å ha fått seg en skikkelig puss og vask ,så ble den denne gang brukt som Dekor utendørs! Like utefor huset så har vi fått laget oss denne Vedbua/garasjen,som jeg har vist i tidligere innlegg, Som da også er MITT lille tilholdsted når prosjekter skal gjøres..hi..hi...Med et tilhørende Overbygg for Utebadet.Da ryggen min ikke tillater noen form for Hagearbeid,så blir det jo kun å prøve å gjøre det litt koselig med blomster i krukker og sånt. Finner IKKE de store flotte blomsterbed her hos meg ,såpass kan jeg si!
Og hvorfor ikke dekorere med et gammelt vindu  UTE også....
HA EN FORTSATT FINFIN LØRDAG...her blir det NÅ ut for litt Grillings...

10 kommentarer:

Violetta sa...

Åh, takk for en kjempeide! Virkelig dekorativt og innbydende med pynta vindusramme ved døra! Dette har jeg lyst å herme. Skal selvfølgelig behørig understreke hvor jeg fikk ideen, he-he... men først må jeg finne et nytt vindu ;-)

Her er også været flott selv om sola ikke akkurat er påtrengende. Det er lummert og vindstille...så snart braker det vel løs. God helg!

home 4us sa...

Åh noe så fint. 1000 ganger finere enn rema 1000- velkommen- skiltene.

Så kreativ du er! Kjempeinnbydende inngangsparti.

Klem:)

Anonym sa...

Skikkelig sjarmerende disse gamle vinduene.bruker de masse selv jeg.hengte et på veggen på min veranda med lyshusene fra walter & co inni.
flott inngangsparti du har.dette likte jeg:)
håper fin været holder seg da,her har det startet å regne igjen.torden og lyn.huff d liker jeg ikke.
ha ei flott helg.klem:)

Besta sa...

Flott ide, jeg har to rammer liggende som jeg ikke har tatt i bruk enda. Kanskje en av de havner ute..
Ha en fortsatt fin helg.

klem fra marilyn

Anonym sa...

vart jo kjempe snedi da,litt arti disse vinduene som man kan dekorer å stæsje opp både ute og inne!!ha en fin regnfull søndag,så håpe vi på sol i gjen i morgen!!:)ann lisbeth

salige lavendel sa...

Hadde veldig sansen for bruken av vinduet, inspirerende!!

MajorogMeg sa...

Dette var en ny vri av et gammelt vindu:) Stilig var det:)
Ja er ikke været herlig nå? Deilig å være ute..kle seg lett..sitte ute om kveldene:) La oss håpe det varer.
Klem til deg:)

Fossestua sa...

Så fint! Og så god smak du har mht ytterdør! Hihi,vi har helt lik :)
Takk for koselig kommentar inne hos meg!
Den sjablongen er et stykke "papp" av nå slag, som jeg har limt på med trelim.For den helt gamle effekten, skal man egentlig spe maling kjempemye, og male over den. Meeeen, det gjorde jeg på den forrige, og malingen løste opp fargene i sjablongen, og sjablongen!!! Så da måtte jeg skrape,og male på nytt,og seff få tak i en ny! Men ble bra til slutt da :) Har fått mye skryt for den sjenken.Og det er så koselig!
Ha en fin dag :)
Klem fra Lise

alexxis sa...

stilig dette ja:)

Anonym sa...

Takk for en kjempeide! Tror jeg skal bruke ideen til en gammel trappenedgang, etter at veggene er blitt malt og pusset opp. Er i ferd med å tenke ut hvordan det skal bli.
Ha en super søndag!