tirsdag 3. august 2010

LYSESTAKE-DILLA

Har fått skiftet litt på Stæsjet i skuffene på Riviera Maison bordet også....


Her bloggest det ikveld om noe så simpelt som  LYSESTAKER...Simpelt å blogge om noe såå kjedelig ,vil vel mange si..Men skulle jeg ha vist frem alle de lysestakene som etter hvert kommer inn i mitt hjem,ja da måtte jeg ha blogget i laang tid!Får  liksom aldri nok av disse  ,og derfor er det mange som er blitt byttet ut etter hvert,men som er morro å kunne ha og skifte med...Og disse i SØLV fant jeg på Skeidar,da jeg var innom der sist,og seff. så måtte jeg bare ha de!.Ikke for det at jeg  nødvendigvis TRENGTE de...men de formelig Ropte etter å få bli med hjem !  Og  jammen ble de ikke  LEKRE  der de står på mitt Riviera Maison bord!Her pynta med skjønne "tags"  .Har Også fått ryddet bort alt av ROSA på stua,så nå er det igjen Back til Det Sorte,hvite,Sølv.....Pussig men disse Fargene blir jeg nok aldri LEI !
Iløpet av dagen så er det ene kneet mitt blitt mere som en liten "ball" på størrelse...så det beste er vel å roe ned ser det ut til...Håper det går tilbake av seg selv ,igjen!
ØNSKER DERE ALLE EN FORTSATT FLOTTERS TIRSDAGSKVELD!

7 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Kjenner meg sååå igjen...baar mååå ha:) Selv om behovet slett ikke er der:) Slik er det bare:)
Lysestakene var flotte og stilen din er super, uten rosa:)) Jeg kjøpte med faktisk en plante med rosa blomster på i dag, Ynde. Eneste rosa innslag på min stue:) Men har litt ute på duker og slikt.
Imorgen skal visst sola komme....
Klem til deg:)

Anonym sa...

Kjenner meg igjen jeg også,har lysestaker i fleng,nesten for mange. Men det er da såå mange flotte. Dine var jo skikkelig fine. :)Klem Mette.

mimmi-leone sa...

Lysestaker er kjempefint, har mange selv..
så kan man variere med lys i forskjellige farger.

Hilsen fra Mimmi-Leone

alexxis sa...

dem var kjempe fine,tror jeg må vei å kjøpe et sett jeg og..hehe:)
får håpe kneet blir bedre da..kjedelig det å:((
natta klemz

Huset i skogen sa...

Ja lysestaker har jeg flust av også. Merkelig det der egentlig, men har liksom en følelse av at en aldri kan få nok av de:) Men her brukes de flittig å da. Levende lys er flott og nå går vi jo mot mørkere tiden igjen *sukk*

Utrolig mye flott du har kjøpt med deg hjem fra Sverige!
Kos deg i dag og ta det med ro, så håper jeg at formen din blir bedre. Klem:)

Anonym sa...

kjempe fine staker,arti å fornye litt i ny og ne,er jo ikke så mye som skal til...NO MÅ DU SÆTT DÆ NE Å SLAPP AV EI STOINN SÅ DU FÅR ROA KNE DET NE,KLAR BESJE FRA SVIGERDATTRA ANN LISBETH,HIHI;)

Berit sa...

Kjempe bra blogg, med mye inspirasjon til oss lesere som elsker interiør!
Anbefaslte denne bloggen, på min blogg-side..
Thumbs up for deg :)