torsdag 2. desember 2010

GAMLE BILDERAMMER MED JULESTÆSJ

De gamle Spraylakkerte BildeRammene ,med litt julestæsj...Sprayet med Sort Spraylakk kjøpt hos BilTema. Der får man kjøpt den aller beste Spraylakken,som også dekker kjempegodt ! Og tro meg, jeg har prøvd utalige merker...

ENKELT pyntet  ...Hei og takk for alle de koselige kommentarene dere legger igjen hos meg, skal vite at  det varmer ! og tusen takk til alle dere som fortsatt  legger igjen stemmer inne hos Bolig Blogg på  DAISYS HOME ,kjempemorro!

Har ikke blitt så mye gjort her hos meg  i løpet av de siste dagene, for  kjennest desverre ut som influensaen har inntatt kroppen. Er vel resultatet av ei  utrolig kald julebordsFeiring  i Trondheim siste helg,for der var det rimelig mange MinusGrader...Men ei super koselig helg var det  i godt lag, på Royal Garden!

Har da blitt litt Julestæsjings  i heimen etter hvert... Og  denne julen har jeg bestemt meg for at RØDT skal få være den dominerende fargen. Til og med juletreet skal få Rød Pynt  denne Julen ! Har prøvd meg på det Hvite,sorte og Sølv tidligere, men hva JULEPYNTING  gjelder så ble det ALENE   litt vel kjedelig for meg.
Og LILLA er en farge som slettes ikke kommer inn i mitt hjem,selv ikke i Adventstiden ! For mange år tilbake var den grei,men Unnskyld alle som liker fargen Lilla...jeg kan ikke fordra den! Så da får det heller være Rødt også i Adventstiden.

Isteden for å legge bort de gamle Sraylakkerte Rammene i julen,så har de blitt pyntet opp med engler og nisser. Enkel og grei måte å stæsje opp Gamle Rammer på, og så får de fortsatt stå fremme.

Hm..m...noe nytt er på gang  men  HVA.... ?  Det  skal dere få se  etter at jeg har hatt besøk av utkjøringsbilen til MøbelRingen..i morgen..så følg med !


FOLKENS,HA EN FORTSATT FIN TORSDAGSKVELD !

9 kommentarer:

Cathrine Strøm sa...

lekker pynt :) som alltid, hos deg. ha en fortsatt fin kveld :)

Monica Morpheus sa...

Må virkelig få si at det gjør seg med svart også. Spesielt hjemme oss deg. Lekkert!
Åsså må jeg få si meg enig i sprayen fra BilTema - har også prøvd litt av hvert, men den er best.
Monica

Tovepia sa...

Takk for tips om lakk!...har noen rammer selv som skal lakkeres.
Hos meg er det allerede temmelig rødt, og i helga pyntes juletreet;)..ikke ekte, men jeg liker jula på forhånd, så da får det være slik:O)
Kos deg, flotte bilder her!
Klem fra meg;)

Lottemora sa...

Kjempestilig pynt!!!

Synnøve sa...

Kjempefint du har pyntet.
Hadde litt lilla og grått i høst jeg. Men jeg ble fort lei av lilla.Så jeg har rødt og hvit i advendtstiden. Har aldri hatt noe i lilla før i høst jeg.

Synd du er syk.
Er inne og stemmer på deg nesten hver dag.
Ønsker deg ei fin helg
Klem Synnøve

alexxis sa...

så fint pyntet da:))
god helg til dere, og god bedring:))
klem

Lykkeliten sa...

Åh, takk for tips om spraylakk! Skal prøve de neste gang:) Kanskje de er litt billigere enn quick-lakken også?! Kjempe lekkert og kreativt pyntet:) Koselig!
Ikke så mye lilla her heller... men litt blir det nok;)

Ha en super lørdag!
Klem ♥

Linda Merete sa...

Var innom å slang på den stemme i dag også. Gratulerer med å være på toppen igjen :)

wenche-mor sa...

Heisann!

Blir veldig spennende å se hva som dukker opp på bloggen din etterhvert ja.
Ha en super helg og god bedring!

Klem fra Wenche-mor!