søndag 2. januar 2011

BOLIGDRØM - MITT NYE FAVORITTMAGASIN ?


Går det Nye Året i møte med å slappe av og Nyte dette flotte Og forholdsvis Nye Magasinet BOLIGDRØM. Årets første nr. er nå ute for salg og er et supert Inspirerende  og innholdsrikt blad med et spekter som Interiør, Mat Og Hage.

Et blad der Hvor Også  de Beste av Disse Bloggerne får være med og bidra i Magasinet. Noe som da etter min mening   gjir dette bladet en ny Vri.
Som  Deriblant  Reportasjen  i fra Christines hjem som er å finne i dette nr. er  presentert med masse flotte bilder  inspirerende,  falt ismak hos meg.

Og at det faktisk kan vises ifra hjem som ikke bare er Helt HVITE med LANDSTIL preg og Shabby,men også ifra det mangfold av andre Hjem som finnest der ute.Er faktisk litt lei av å se  Hjem med de samme stilartene som går igjen i blad etter blad. Så håper og tror at vi nå kan forvente oss litt av hvert i dette Magasinet !

Så at dette blir et Magasin jeg heretter vil fortsette å  kjøpe, det er det ingen tvil om.
Gleder meg allerede til neste Utgave. så får vi se !

Til de av dere som IKKE har lest det enda , LØP OG KJØP !

10 kommentarer:

Anonym sa...

Synes også det virker som ett topp blad med masse inspirasjon

Gleder meg til det er i posten

Havfruen sa...

Ja dette bladet må jeg ha:) Så jeg løper...imorgen:)
Ha en fin kveld Sissel, klem fra meg:)

alexxis sa...

det må prøves ut:)
ja greit med et blad med flere stiler oxo!!

LYKKEBO sa...

Høres ut som en supert blad- det skal i hus i morgen;)
Takk for tips..

Og riktig godt nyttår:)
KLem

Anonym sa...

Ble egentlig litt skuffet jeg over dette nr. Synes det forrige var mye bedre! Vet ikke helt hvorfor, mulig det var reportasjene jeg synes var litt kjedelige? Mye kjedelig reklame var det også. Men nå synes jeg nå interiørbladene generelt har blitt kjedeligere etter at jeg oppdaget alle bloggene.
Det at bloggere blir plukket ut til å vise hjemmene sine eller kommet med diverse tips synes jeg både og...mange av oss har sett det før i bloggene så hvorfor gidde å lese om det i bladene?
Men jeg kommer nok til å gi bladet en sjanse til, så flere nr blir nok kjøpt:)

Bettum Villa sa...

Så morro at det var inspirerende.. for min del så skal jeg kjøpe denne utgaven og gi det en sjangse til (for jeg følte ikke det forrige bladet inspirerte meg nok, men det kan jo hende jeg endrer mening etterhvert). Det koster jo tross alt endel penger for de bladene så da vil man jo gjerne ha litt valutta for pengene. Synes prisen kunne vært 30 kr jeg :P Da hadde jeg nok unnet meg fler blader i allefall.

Ønsker deg et godt nytt år. Klem Madelén

Trollmora sa...

likte det forrige nummeret veldig så i morgen skal jeg kjøpe det igjen ja. . . Om jeg husker det :) har jeg sagt godt nytt år? Ikke? Godt nytt år! ;)

Anonym sa...

Og hva med et lite kurs i rettskriving i det nye året? Her var det da mye å ta fatt i! 1. tips: Aldri j framfor i, altså gir, IKKE gjir!

Black Feathers sa...

Jeg kjøpte det første men har enda ikke hatt tid til å få lest det ordentlig enda. Men jeg kommer nok til å kjøpe dette også ;)

Ha en fin dag ;)

isa sa...

Jag tycker att det är en så inspererande tidning. det finns verkligen nåt för alla :)