søndag 9. januar 2011

ER NORSKE HVILESTOLER UMODERNE ?Og mener  at en sånn aldri kommer over Dørstokken hos deg!

For min del er det helt utenkelig å ikke skulle hatt en såkalt Hvilestol/Recliner på stua. En stol som er funksjonell , god å sitte i  samtidig som man kan Hvile ut ,  Og i tillegg bra Design !

 Som disse, noe av de nyeste  levert av MøbelRingen, DIVANI Recliner med Sving/Vipp i sort m/hvite KontrastSømmer og regulerbare Nakkestøtter/Rygg  i en myk og god Hudkvalitet.  Like før Jul   falt Valget på to av Disse og de er blitt  våre såkalte " GodStoler " her   på stua.
Disse er utrolig lette og slettes ikke "stor  og ruvete " som enkelte av de  andre Reclinere !
Og Hvilke nr. i rekken av Godstoler dette  ble som er kommet innenfor Dørstokken her, ja det er jeg jammen ikke sikker på men en del har det blitt opp gjennom årene såpass kan jeg si...

 En  del  er nok forandret i design  siden de første Originale Stressless kom på det Norske markedet.
Var faktisk eier av de aller første modellene som kom sånn ca. begynnelsen av åttitallet, tror jeg det var..
Husker iallefall at de var  Brune og i skinn , med den  klassiske " runde ringen "  under...

  Etter hvert er det jo  blitt et mangfold av forkjellige typer  Hvilestoler å velge mellom alt etter behov og smak.

Så skulle ikke være noe problem å velge seg ut en Favoritt og samtidig kunne fastslå at de da slettes  ikke er så UMODERNE som enkelte medier  vil ha det til !

HA EN FORTSATT KOS SØNDAGSKVELD I   " GodStolen " !

13 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Umoderne?... nei, vil vel ikke si det, men ikke noe som passer inn hjemme hos meg.
Passer derimot utmerket hos deg med den moderne stilen. Jeg har jo vært så heldig å fått meg en ny skinnsoffa hvor det går ann å dytte ryggen bakover.. så det er jo nesten en recliner ;).

Klem Madelén

Hansen- Lind sa...

Vi har to herlige svarte skinn godstoler!! Vil ikke bytte dem ut nei :) De er "godt brukt" her i huset isåfall!

Ha en fin søndagskveld.

Tovepia sa...

Jeg har to godstoler i stua m krakker, men jeg sitter der aldri:O) Men de er ikke så ruvende som en del kan være. Mine heter Delta fra Brunstad.De er såpass lette at de kan flyttes til salongen om nødvendig;)
Ha en fin kveld og klem fra meg;)

Anonym sa...

Nei syns ikke de er umoderne,man sitter godt i de.Har sånne selv om kanskje ikke stilen passer hos meg.Ikke har jeg råd til å skifte møbler etter interiør trendene,og sannelig vet jeg ikke om andre stoler som er like god:)))

From not to hot sa...

Det er nok mange som mener at de er umoderne. Jeg vurderer å kjøpe meg en, de har jo en sittekomfort som er helt uovertruffen. Moderne eller ei, for meg kommer alltid komfort foran estetikk. Jeg vil for eksempel mye heller ha en sliten sofa som er behagelig enn en ny og moderne som jeg ikke kan ta meg en søndagsdupp i.

Havfruen sa...

tja.....for meg er de faktisk litt umoderne, hehe:) Har tidligere vært eier av 2 slike godstoler men finner de alt for ruvende nå:) Tror de jeg hadde het Ekornes Royal et eller annet. Jeg liker å sitte....og ikke ligge:) Men det er hver sin smak og stil:)
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Synnøve sa...

Hei Sissel.
Nå måtte jeg bare le litt,vi kjøpte akkurat disse stolene i går. Men vi må vente i åtte uker før vi for de. Vi skal ha de i brun hel skinn,derfor måtte de bestille de. Vi har to fra før,som vi ikke sitter så godt i,derfor bytter vi de ut.
Så nå må jeg på leting etter bord mellom de.
Ha en fin kveld:)

Black Feathers sa...

He he ja der sier du nok noe. Men som så mye annet er det nok smak og behag. Jeg liker og setter sittekomfort høyt sammen med at det må se bra ut. Men så har jo jeg en litt "skranglete" kropp da, og blir litt ødelagt når jeg ikke sitter godt.
Jeg syntes de var lekre jeg ;)
Ha en super dag ;)

Miss Mette sa...

Hei Sissel
Go stoler må en bare ha! - og tror nok aldri de blir umoderne. Det er jo så mange forskjellige på markedet. Jeg skulle gjerne hatt en som jeg kunne slappet skikkelig av i... men har litt problemer å finne en som er liten nok til huset, men stor nok til meg :)) hvilestol blir det, men må nok lete litt til... Ønsker deg en flott uke, klem fra Mette

alexxis sa...

nei kan ikke si de er umoderne nei..kan ikke tenke meg stua uten slike stoler, de er jo noe av det beste møblene man har og slappe av i..god stoler med andre ord!
og nye stolene var kjempe fin:)

Trollmora sa...

moderne eller umoderne bryr jeg meg ikke så mye om selv om jeg er levende opptatt av interiør. Vi kjøpte oss hus i fjor og masse nye møbler. Deriblandt en original stressless fra Ekornes. Billige er de ikke men man har jo et slikt møbel i mange herrens år. I dag har jeg farfars stressless på hytta. . . De kjøpte sine på tidlig 80tall. Like fin! Stolene dine var kjempefine og de passer inn hos deg og din stil syns jeg!

Anonym sa...

Hei! Jeg så på et tidligere innlegg hvor du har avbildet en sort lysekrone! Den var kjempefin! Lurer på hvor du har kjøpt den?:) Hilsen Hanna

Daisys home sa...

SVAR til Hanna ang.hvor den Sorte lysekronen er kjøpt. Den ble kjøpt ifra Ellos.no for ganske lenge siden, MEN har ikke sett at den er å få kjøpt der nå.