søndag 16. januar 2011

SHABBY GLAM eller " HARRY " ?

 På forsiden av Interiørbloggen min står det  at her inne kan dere se Min stil som er en mixing av div. Stiler.

Men etter visse forandringer i heimen vil det heretter stå SHABBY GLAM.

Er nok ikke en 100% SHABBY blogger, til det er jeg litt for glad i det Glamourøse og moderne!

Ikke liker jeg Blondeduker, Madonnaer og Gammelt sølv, og det er jo et must om man er fullt shabby.

Men derimot det Sorte,  Hvite,  og nå det litt rusticke preget, sammens med Zink, Sølv i forskjellige former er helt min Smak, da også gjerne med en touch av Farge alt etter Årstid.

Ikke det at dette er så viktig det å kunne legge seg i en Stilmessig Kategori, for det viktigste er vel at en selv liker og trivest med det en omgjir seg med. Da kan alle andre få mene som de vil om den saken !

Enhver  Interiørblogger har vel sin egen mening om netopp dette.

Faktum  er det vel at   i Blogglandia og Magasiner  er   Shabby og Landstilen   som  har vært dominerende i lang tid nå. Ikke skal jeg si noe galt om disse,men morro for oss Interiørfrelste er  det og kunne se at  også Andre Stiler nå begynner å komme for fullt, spennende !
Det at vi alle  har forskjellig smak kan en nesten ikke tro når en ser rundt omkring   her inne, da det hos de aller fleste er nokså likt. Kanskje også derfor noen av bloggerne her inne etter hvert  har blitt ny " Stilmessig "  de blir rett og slett lei av å se det samme som  hos alle de andre.

Har selv fått kommentarer på at min stil har vært både Harry , Dussy og Fussy, hva  nå enn det skal bety..

Et ordbruk som definitivt ikke har noe som helst å gjøre med INTERIØR, så skal det være sagt !

 Har man  en Annerledes Stil som riktig nok   ikke " Appellerer"  til leseren! Som  en annen blogger så " fint" beskrev min stil ! Da skjønner jeg ikke overhodet  hvorfor bruke tid på å KLIKKE innom?
Kanskje den Appellerte litt alikevel....hi..hi..

16 kommentarer:

Havfruen sa...

Glam passer nok for deg ja:))) Stilig:)
Lite shabby på stilen min også men kunne sikkert blitt mere glam:)
Man må ha sin egen stil og stole på sin egen bedømming om hva man liker!!
Ha en flotters kveld, klem fra meg:)

Tovepia sa...

Jeg elsker å komme inn her og se hva som kommer av inspirasjon og tips;)
Jeg blogger jo ikke interiør, og har vel heller ikke det hjemmet som hører til der, men jeg kikker og tar til meg de tipsene jeg synes passer hos meg...for det viktigste er jo å finne en stil man kan trives i, som du sier.
Ha ei god uke, klem fra meg;)

Synnøve sa...

Man må ha den stilen som en trives best med.
Iallefall for en masse tips av bloggen din,så kreativ du som du er.

Klem Synnøve

Precious Home sa...

Har egentlg blitt litt lei den helt hvite shabby chic stilen jeg og er veldig glad for å kunne titte innom bloggen din for å se noe annerledes.

Ha en fin kveld!

alexxis sa...

glam nice nice:))

Eli's lille rede sa...

Shabby Glam var et tøft uttrykk! Er helt enig med deg i at det viktigste er at man trives med det man har rundt seg selv. Jeg liker også flere stilarter, og blander dem. Har sett at noen har delt stilene rundt i forskjellige rom, men for oss som har litt mindre plass, er kunsten å få stilene til å passe sammen. Må ærlig innrømme at jeg har skaffet meg flere blanke sølvting etter å ha vært innom bloggen din noen ganger:)) Ha en fin ny og kreativ uke!

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Vackert, snyggt och fint.:-) Kram Stina

Trollmora sa...

men det er jo det som gjør stilen din så interessant! Man blir 'ikke klok' på den! Hihi. Jeg har sett mye fint her inne hos deg. Jeg syns du er spesielt flink med kontrastene. Og superspennende med andre stiler enn hvitt hvitt og hvitt og 500000 pyntegjenstander :) jeg er selv kanskje 'wabi sabi chic' eller noe sånt :)

Black Feathers sa...

He he ja Shabby Glam var et supert uttrykk og veldig passende. Jeg synes det er viktig at man følger SIN egen stil. Er ikke det hele poenget da?
Du har det jo utrolig lekkert så det er nok misunnelse ute å går på de som kritiserer deg. Som du sier: De kan jo bare klikke seg vekk.

Ha en glamorøs dag ;)

Anonym sa...

hehehe ja kansje det du,ska ikke sjå bort i fra at dæm e en smule interisert,så er definitift enig me dæ sissel!!ha en fortsatt fin mandag,klem ann lisbeth:)

Anonym sa...

Synes du har en helt nydelig shabby glam stil jeg Sissel!
Og bloggen din gir meg masse inspirasjon selv om det er litt blondeduker i mitt hjem ;)
Ha en flott uke!
klem fra Laila

Sabita sa...

Shabby Glam synes nå jeg :-D

Vigdis sa...

Shabby Glam er flott og eget:-) Jeg synest også det er spennende å se på de bloggene som ikke er "helt hvite og like". Jeg har enda ikke klart å sette navn på min stil, da jeg liker fullmix av mye mix;-))

Ha en strålende helg og takk for titten igjen!

Grete sa...

Har man ikke noe pent å si så skal man ti stille sier jeg alltid! Her er det din stil og den er både fasinerende og frisk, synes du er tøff jeg;-D

Klem fra Grete

gunhild sa...

heisann!
æ syns iallfall herre e helt toppers!!shit i ka anneran sei og mein, go go go!!!blir SÅ inspirert te å sætt igang å gjør nå i heimen etter at æ oppdaga herre sia(nå fammen å i oppdsga)ME LIKE TOO
ha en fabelaktig kveld alle sammen

Anonym sa...

Kjempe stilig! Jeg måå bare spørre hvor du har kjøpt denne puffen/stolen i sølv? :)