søndag 23. januar 2011

UTFORDRING - VIS MEG DIN SOFADe fleste av dere har vel sett den før, men etter som det for tiden går en Utfordring inne hos   Anettes Hus  som går ut på følgende Vis meg din Sofa ! Så tenkte jeg at denne tar jeg  og håper at jeg rekker den før  fristen som er idag.

Har da også  blitt litt forandring i stua siden sist den ble vist.

Dette er en hvit  Hudsalong  m/ sjeselong  i Italiensk Design  med Tilhørende Stol og regulerbare Nakkestøtter . Og den ble kjøpt gjennom en nettbutikk som desverre ikke eksisterer lengre. Tøft å kjøpe et sånt viktig møbel gjennom nettet uten først å ha sett den, men det gikk helt greit. Men først etter flere måneders venting stod den endelig her  på stua.

Sofaen har også tilhørende avlange puter i samme hudkvalitet og farge . Etter som jeg  trolig har dilla på Sofaputer så   brukes det selvsagt andre sofaputer i tillegg, med farger alt etter årstid. Her med de siste innvesteringene på Putefronten de Sorte m / Sølv  og de skjønneste  Glam putene ifra Kid.

Ha en fortsatt skjønn Søndag folkens !
Håper den er bedre enn her hos meg med regn og stiv kuling utafor veggene, og influensainnvasjon i løpet av helgen!

7 kommentarer:

Havfruen sa...

Sofaen er råfin den:))

Har hatt kuling vi også men nå er det roet seg...men det regner ja!!
Skikkelig skjitvær!
God bedring i heimen:))
Klemmings:)

GroLinda sa...

Du har det så fint ;o) Vi har nesten maken sofa, men i svart. Nydelig å sitte i.
Klem fra Gro :o)

Tovepia sa...

Den var jo direkte lekker! Jeg liker skinn, og med din lyse, kan du jo ha puter etter årstid og humør;)
Ha en fin kveld, klem fra meg;)

Synnøve sa...

Du har den stiligste sofaen jeg har sett:)

Her er det dårlig vær også.
Broren og svigerinnen min er værfast på hytta pga flom. Redningskapet har gitt opp og berge de i dag. Skal prøv til i morgen igjen.
Klem

Anonym sa...

Synes du har et flott hjem og likte godt betegnelsen på stilen din.
Min stil er vel mer sånn....klassiskromantisk , tenker jeg...
Jeg leste at du har vært "offer " for shabby fredag. Synes selv Magnhild skriver veldig bra og ler så jeg rister av innleggene hennes.
Synes det er så kjekt at du tar det sånn og ikke føler deg angrepet. Jeg føler meg truffet innimellom, men da blir det bare enda mer morsomt.Men så er ikke jeg interørblogger og heller ikke så "hvit".
Jeg følger deg videre , jeg.
Klem fra Ingunn :)

Miss Mette sa...

Hei Sissel
Elsker sofaen din, Sissel – virkelig rå-lekker… likte også godt aluminiumskommoden som du har kjøpt deg! Her har det også vært stiv kuling eller noe slikt, og masse regn, huff så trasig det er når det er slikt vær… Håper at det er meldt litt bedre til uken :) Ønsker deg en superfin uke med eller uten uvære… Stor klem fra Mette

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Kjempe lekker sofa, Sissel :) Den var flott! :)

Håper du har fine dagar :) (sjølv om det er skitvær ute) Her har nesten all isen forsvunnet i regnet, så no håper eg på sol, sol og vår :)

Godklem :)