onsdag 9. mars 2011

NYTT PÅ NYTT.....

Industrilamper ifra House doctor
New York teppe med tekstIdag har jeg bare  puslet litt rundt da formen desverre ikke har tillatt så mye annet. Vekslet mellom sofaen og Gostolen, forresten så forløp forrige uken på samme måten.
De dårlige periodene ser ut til å innvandere kroppen stadig oftere, desverre. Så planlegging av noe slag er ikke en  del av hverdagen min lengre,  men  innstille seg på å ta hver dag som den kommer, og gjøre det beste ut av den.

Dette  er et aldri så lite innblikk i  en bloggers " rosenrøde " hverdag. Ser  at det er alt for mange som  lever i den tro at vi interiørbloggere kun svever på en rosa sky :)  For min del har jeg valgt å ikke blogge så alt for mye om hverdagen  og hva den bringer, men mest om det som har med interiør og gjøre.

 Legger ikke skjul på at  interessen for dette med interiør og blogging  har  blitt et aldri så lite lyspunkt i de dårlige dagene.Viktig dette med å ha noe annet å kunne få vinklet tankene på.

Noe er nytt siden sist, det vil se at de har ligget i esken en god stund men idag har det skjedd  ting på stua for House Doctor lampene har omsider kommet på plass, jippi :)   Av og til tar ting tid, men så hærlig når det endelig skjer. Og et mere industrielt preg ble det nok her inne med disse lampene på plass, me like :)
Det ferdige resultatet av opphenget ser dere i neste innlegg.


Litt annerledes New york gulvteppe med tøff tekst. Og jeg som elsker alt som har med tekst og bokstaver i interiøret ! Var spent på om dette ville virke "masete" når det kom på plass  men det passet utmerket til den hvite sofaen og resten på stua. Dette ble med hjem da jeg var innom Kulør  sist.  Der ble jeg forøvrig  møtt av en utrolig hjelpsom betjening som faktisk skaffet meg og bestilte opp den helt spesielle malingen som har vist seg vanskelig å få tak i . De  jeg har vært innom på de  lokale malingsbutikkene  hadde  tydeligvis ikke hørt om denne ! Men omsider ble det hjelp å få på Kulør butikken i Namsos. Noen mil  å kjøre for  få tak i maling, men hva gjør vel det :))


Kan si så mye at jeg kommer tilbake til denne malingen i senere innlegg, og mere spesiell og skjønnere effekt av en maling har jeg aldri før sett.  Så gleder  meg stort  til å få den utprøvd og da på HVA.


Men til da må dere vente i spenning, for dette tror jeg blir Knall !

HA EN kos kveld :))

16 kommentarer:

home 4us sa...

Mange nye fine ting du har kjøpt. Likte spesielt lampene, de var rå altså.

Koselig å ha interiør å sysle med på dårlige dager.

Ha en trivelig helg,snart:)

Besta sa...

Lampa var bare nydelig:) Det er jammen godt vi har noe annet enn helsa vår å tenke på. Sjelden jeg også skriver om den, har vært litt pjuskete selv de siste par månedene.Da var det deilig med en god dag idag.
klem fra marilyn

alexxis sa...

digge lamper,å de teppenet døds rått:)god bedring klem

Hummerogkannarifugl sa...

Hei på deg! En forlystelse å lese dine innlegg. Stakkar deg som sliter med helsa for tiden. Har du forsøkt cellegift? det funker fint som bare det. Livet før og etter!! Håper du får god hjelp på Lillehammer. Samme som deg så har heller ikke jeg sagt så veldig mye om meg selv inne i blogglandia..
Lampene var kjempefine. Er spent på bilder om hvor de skal henge. Må nå le av deg og maling.Godt det ikke er så miljøskadelig med maling lengre, for ellers hadde det nok vært stor fare for en løsemiddelskadd dame på Rødseidet(er det ikke der du bor?)
Ellers så går jeg rundt å tenker hva f... jeg er queen of... Kommer etterhvert, jeg lover...
Krya på deg (som min svensktalende mann sier) ett av de svenske utrykkene jeg liker bedre enn norske god bedring.
Go klæm fra Sandefjord

Romantikk-takk. sa...

Hei.
Flotte lamper.
Jeg er redd jeg har "plumpet" ut med litt for mye om meg selv her inne. Når jeg lager innlegg så tenker jeg ikke over hvor mange som leser det,uff,litt ekkelt å tenke på.Heretter blir det bare interiør og håndarb. Utrolig stilig hos deg.
God bdring.
Klem fra Mette.

Tovepia sa...

Flotte lamper!..og tøft teppe! Følger med på lampefronten, for jeg skal selv kjøpe ny over spisebordet.
Ha en god dag, klem fra eg;)

Trollmora sa...

Fantastisk butikk den du nevner der.... !!!! De fortjener skryt! Og nå er jeg jammen spent på hva du skal male... jeg er nå nesten ferdig med et prosjekt jeg skal blogge om snart :) hihi

Janne sa...

Oi, såå flotte ting du har kjøpt! Ble veldig fint med teppe:)
Ha en fin dag!
Klem fra Janne

w sa...

Du har et så flott hjem:)
Mange fine ting du har kjøpt:)

God bedring.

Ha en flott torsdag:)
W

Pia Maria sa...

Hei =) Så utrolig fine ting. Digger det New York teppet kjempe fint.

Pia Maria

Havfruen sa...

Knalltøffe lamper og teppet var råstilig. Og virket ikke rotete!!
Høres ikke greit ut med formen din....ønsker deg gode dager!!
Klemmer fra meg:)

Hummerogkannarifugl sa...

Kjære deg. Du må jo få hjelp for dine plager. Jeg har jo hatt dette fra jeg var 19 år, så har hatt litt tid på å lære meg å leve med det kan du si, og så har jeg jo vært så heldig å omskolere meg fra sykepleier til helsesøster, det er en jobb en fint kan leve med leddgikt i. Må jo selvfølgelig ha mine faste doser med gift, og innhentingsdag på onsdag, og selvflgelig funker ikke kroppen uten trening og tøying. Nå er jeg ganske heldig , fordi jeg faktisk liker å trene da. Og det er jo en fordel når kroppen faktisk er avhenngig av den. Andre ganger er jeg så syk at jeg ikke greier særlig bevegelse og da er det bare å kaste inn årene og tenke ja ja, sånn blei det nå. Er jo ikke noe å klage over så lenge en vet det går over igjen. Tenker at en dør jo ikke av det. Men men , som du sier noen ganger er det godt å klage og da er det de nærmeste som får lide er det ikke sånn da....
Håper du får god hjelp på Lillehammer. når skulle du dit?
Ha en fin kveld. Klem Anki

Janni og Jesper sa...

Heeej

utrolig rigtigt flot hjemme du har , og jeg kan lide ...

Velkommen kigger hos min blogg
Min linke : www.kemej.blogg.se eller kemej.blogspot.com :D

Venlig hilsen Janni (Danmark)

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Må si de lampene er rålekre...misunn:) Teppet er også flott, tar seg veldig godt ut på stua:)) Nydelige ting du har kjøpt deg!

Ønsker deg en knaillfin helg med god bedring:)
Klem Marianne

Synnøve sa...

Du er iallefall queen over maling. Gleder meg til og se hva du holder på med nå.
Kjempetøff lampe og teppe.
Jeg synes ikke du syter på bloggen din. En må lov til og være litt personlig også på bloggen sin.

Ønsker deg ei fin helg, Sissel
Klem Synnøve

mona sa...

æ sitt inn å les bloggen din no... krøka mæ sammen i godstolen å sitt å les med en kopp te her no :) for en alldeles nydelig blogg du har!!! :) å æ bliiir så inspirert av dæ! Har vært igjennom ganske my dem siste 2 åran, å har egentlig ikke funne nå som har interessert mæ å motivert mæ t å gjør nå... men takket være DÆ Sissel å den nydelige dattra di, så har æ endelig funnet ut ka æ vil!! :)