fredag 11. mars 2011

FACTORY i SPISESTUA.....

God fredagskveld i stua folkens  :)

 Factory i spisestua og det  i form av disse  industrilampene ifra House Doctor. Så dette ble resultatet etter at lysekronen som hang her før, ble skiftet ut til fordel for to av disse.

Var så i tvil om jeg skulle gå for den sølvfargede utgaven av disse, og etter å ha slitt med valgest kvaler så fallt til slutt valget på  de hvite. De er jo sølvfarget på innsiden, som om det skulle være noen trøst.

 Og med de godt synlige, kraftige  ledningene så ble de slettes ikke så værst når de kom på plass. Tenke seg til at for  kort tid siden  så ville vi helst ha  ledningene gjemt bort,  men nå skal de vel   synest  mest mulig. Ja, disse trendene sier nå jeg.... og vi lar oss rive med eller ?

Store  stygge  gapende hull  ble det   der oppe i taket etter den som ble fjernet , men de lar seg vel alltids fikse etter hvert. Gode råd mot fjerning  av  " gapende " hull mottaes med takk :))


 Nå skal jeg ha en fortsatt avslappende kveld og håper å få tatt en  aldri så liten  Bloggerunde   :))

15 kommentarer:

Synnøve sa...

Stilig!!
Kan desverre ikke hjelpe deg med hull i taket:)

Ha en fin fredagskveld
Klem Synnøve

mona.z sa...

Virkelig flotte lamper:) Hull i taket har jeg så mange steder at jeg er blitt blind for det. Sikkert mange her som har gode tips, klem fra Mona

Bettum Villa sa...

Skikkelige stilige lamper! Liker den industri stilen såå sgodt.
Når det gjelder store hull/skavanker i taket så selger i allefall min lokale Byggmakker flotte takrosetter (i isopor) som ikke koster så mye.
Neste gang jeg skal bytte lamper i stua mi skal jeg invistere i noen slike.

Klem Madelén

Eli's lille rede sa...

Stilige lamper! Synes de var fine i hvitt, jeg. Hvis du blir lei, er det jo bare å kjøpe en sprayboks;) Gapende hull? Veldig dypt? Det er vel ikke så vanskelig, men krever jo litt jobb. Hullet må jo fylles. Jeg har fikset på hull i en vegg, og da sparklet jeg først, og når det var tørt, limte jeg på fiberremser. Et tynt lag med sparkel over der igjen, glattet det, og når det var tørt, pusset jeg det. Så malte jeg. Men da står du i fare for å måtte male hele taket, kanskje. Hm. Kanskje noen har et bedre tips. Ha en fortsatt fin fredagskveld

Klem fra Eli

alexxis sa...

det ble stilig ja:))
dere får ha en fin fredagskveld<3 klemz

Janne sa...

Det ble helt knall stilig med de lampene!
Hullet...hmm, kommer litt an på å stort det er, men jeg hadde det "problemet" når jeg pusset opp et rom hos svigers. Flyttet ei lampe i taket og over det gamle store hullet skrudde jeg fast et "fat" eller gryteunderlag i messing som var veldig fint pyntet... ble stilig:) Nesten bedre å markere at det er noe der, enn å skjule og gjerne måtte ta hele taket...
Vel vel - lykke til!
Tusen takk for kommentar hos meg!
GOD HELG!
Klem fra Janne

Tovepia sa...

Tøffe lamper dette! Har ennå ikke bestemt meg helt for lys over bordet, for sannelig skifter trendene fortere enn jeg rekker å reagere:O)
Men liker denne stilen godt, og synes det ble flott med de hvite!
nattaklem fra meg;)

salige lavendel sa...

Kjempetøffe! Blir bare mer og mer glad i den industristilen jeg også.

Hummerogkannarifugl sa...

Ble kjempestilig med de nye lampene;) Stakkars deg hvor du sliter med helsa di da! Godt du liker å pusle med ting. Kan jo ikke bare sette seg ned å gi opp. Må jo alltid håpe det kan bli bedre, el så er jo vi damer flinke til å lære oss å "leve med". Håper det gjelder for deg også. Vet du hva!!! Her monteres kjøkken. Hurra, hurra!

Pia Maria sa...

RÅ STILIG! ble kjempe flott.
Flink er du virkelig.!!!

Takk for kommentaren på bloggen min. titt gjerne innom igjen=)

Ha en flott lørdagskveld
Klem Pia.

Marianne Dragon Waagan sa...

Wooow...så flott lampene ble over spisebordet, skikkelig stilige lamper:))

Ønsker deg en flott lørdagskveld og en finfin søndag:)
Klem Marianne

Miss Mette sa...

Hei Sissel :)
Så stilige lamper fra House Doctor!!! Har dessverre ingen gode råd ang hull :) men jeg kan si at jeg er stor fan av stua di :) Elsker de hvite skapene og møblene som du har malt i blank hvit – så stilig!!! Alltid koselig å titte innom deg, selv om jeg ikke har lagt igjen så mange kommentarer i det siste – er ikke helt i form…. Ser under her at du også ikke er helt i form – og er så enig med deg ang. blogging og det å få tankene over på noe annet :) – det er et lyspunkt i hverdagen det skal være sikkert :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld og helg… Stor klem fra Mette

Violetta sa...

Grattis med nye lamper!
Å ja...skal ledningene vises nå, det visste jeg ikke, men det forenkler jo definitivt hverdagen ;-)

Huset i skogen sa...

Skikkelig flott ble det! Likte veldig godt teppet du har på stua også.
Håper du får fikset hullene, jeg kan desverre ikke hjelpe deg.
Håper formen din blir bedre etterhvert. Ikke godt når kroppen sier en ting, mens hodet og lysten sier noe annet!

Ønsker deg en fin søndag videre:)

Hansen- Lind sa...

Kjempeflotte lamper :)
Ha en fin søndagskveld
Klem :)