fredag 29. april 2011

SKILT LAGET AV DRIVVED...

 Helgen er her  igjen ....ukene formelig flyr ..

Men desverre har finværet og den gode temperaturen vi fikk smaken av i Påsken, uteblitt.
Mister ikke håpet av den grunn , for det kommer alltids   fine dager og kvelder  med grilling og kos på den nye uteplassen :)
For i det siste er det vel den nye hjemmelagde Loungen  som har stått i fokus her inne på bloggen, bare så utrolig gøy å se  at den har fått så masse positiv omtale.Ser nå  at det allerede er flere der ute som begynner på prosjekt hagemøbler, så blir spennende å følge med :)

Da jeg vandret på min daglige tur her om dagen  tok jeg  turen nedom fjæra..Alltid mye drivved å se  og målet mitt var å lete  etter noe som kunne passe som SKILT til Loungen.

 Ikke noe problem å finne noe som var passende. og  Sånn ble resultatet  etter  å ha fått dette   vasket  og malt på  Teksten LOUNGE,  ved å bruke Utemaling.
Boret  et  hull i hver side til oppheng og vips så ble det et enkelt og dekorativt Skilt, som har fått plass på veggen.

Har dere noen planer for helgen ?
Her blir det å lugna ned da  " kroppen"  sier sitt om den saken...  ønsker  dere ALLE EI STRÅLENDE HELG :)

10 kommentarer:

Tovepia sa...

Var selv i fjæra i påska og fann den flotte drivveden, men ennå ikke noe plan med den;)
Flott med et slikt skilt, drivved er brukandes til mye;)
Her skinner sola, så dagen har vært en gang mellom TV og uteliv:)
Nyt kvelden, klem fra meg;)

Trollmora sa...

I helgen skal jeg fortsette å sy.... nye sofatrekk... til rygg og sitteputer... og så skal jeg piske igang trollfar litt tidlig sånn at platten har en sjans til å bli ferdig... (han jobber i helgene vettu, så da må han nesten ta natta til hjelp :) hihi... er mann en mann så er man en mann :)

Jeg elsker drivved! :)

alexxis sa...

du e så flink mamma:)) <3

Havfruen sa...

Stilig:) Drivved kan brukes til mangt. Men en ting er rart..her hos meg, finnes det ikke drivved!!! Helt merkelig, på hytta finner jeg plænty men ikke her...må vel ta med fra hytta.
Sol her men tempen har uteblitt. Men vi mått klippe plena i dag...?!
Nyt helga Sissel, litt rødt i glasset her nå:)
Klemmer:)

Hansen- Lind sa...

Ble veldig bra. Enkle er ofte det beste :)
Lekkert med drivved :D

Ha ei god helg
Klem

RosMari sa...

Kjempetøff og kreativ hjemmesnekret "Lounge" som dere har satt sammen av kasser og europaller. Dette ble virkelig en fargeglad og kjempekoselig plass. Håper på godvær fremover, så dere får brukt den masse...

Linda sa...

Skiltet var flott! Gøy å finne ting i fjæren som kan brukes:)
I helgen har jeg tenkt å slipe ned og male to stiger...brukt tidligere til loftstige og etasjeseng. Den ene skal være på soverommet og den andre på kjøkkenet.
Ha en flott helg:)

Hummerogkannarifugl sa...

Fin, fin den nye loungen din må jeg si... Ja ,ja,her på østlandet har vi hatt sommer og sol i det siste, men drivved, nei, det vokser ikke på trær.. Heldige dere som har det.. (mye jeg savner fra trøndelag, men like mye en ikke savner..) men tilgangen på frivved,,, helt klart-- Natta klem

Anonym sa...

Hei er visst litt teit hva betyr lounge:)

Daisys home sa...

SVAR til deg ANONYME som lurer på hva en LOUNGE er ?
Om du ikke enda har skjønt det etter å ha lest de foregående innlegg her inne :) så er mitt forslag ganske så enkelt, GOOGLE ordet :)))For det vet du vel ÅSSEN gjøres ??