søndag 1. mai 2011

TREKNING AV PÅSKE- GIVE AWAY og vinnerne er...Heisann:) Om noe forsinket, har jeg fått trukket To stk. vinnere av de som ble med på Give Awayen. Der premien er sponset av   KID Interiør .

Morro at responsen var såpass stor og TUSEN  takk til alle dere som har deltatt.
Vinnerne ble også denne gangen bestemt av Random og de heldige ble    MISS METTE  med den hærlige bloggen Mette sin lille verden.

Også gratulerer til Ellen Kristin Kjos, som ikke har noen blogg men som  hadde lagt igjen kommentar. Håper du leser dette og tar kontakt på mail, så jeg får sendt premien avgårde.

Ellers så kan jeg love dere at det snart skal komme det " Gulv Innlegget " som jeg lovte tidligere, har bare ikke fått somlet meg til å tatt det enda.Og litt " stæsjings " har det da   blitt ute ved Loungen også..så STAY tuned ..

Ønsker dere alle en fortsatt fin 1 Mai kveld :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Huff ble like klok etter å ha googlet lounge.Men fant ut at d kanskje betyr sitteplasser ute,hagestue eller noe sånt.Pent er d i hvertfall:)

Synnøve sa...

Gratulerer til de heldige vinnerne!
Gleder meg til gulv innlegget:))

Her har det vært kjempefint vær i helga,så den har blitt tilbringt ute! Godt og kan være ute igjen,uten og ha på alt for mye klær:)
Ha en fin ny uke, Sissel
Klem Synnøve

Fossestua sa...

Gratulere til de heldige :)
Ikke misunnelig i det heeeele tatt ;)
Ønsker deg og dine en fin søndagskveld Sissel :)
Klem fra Lise

Hummerogkannarifugl sa...

Gratulerer til heldige vinnere! Så bra at dere også får litt sol. Ofte så er det dårlig her når det er fint hos dere, og omvendt. Har ikke vært så varmt her heller i dag. Vi har puslet litt ute i haven i dag. Ha ei fin ny uke. KLem Anki

MissMette sa...

Hei Sissel :)
Så UTROLIG koselig overraskelse :)
Nydelig blomsterpotte, hadde vært
på nettsiden til Kid for å se om
de hadde denne igjen, i tilfelle
jeg ikke skulle vinne denne :))
Å så vant jeg hos deg ღ ble utrolig
glad, for denne kunne jeg veldig
godt tenke meg - TUSEN takk ღ sender
deg adressen min på mail til deg på
Facebook... Ønsker deg en fortsatt
strålende søndag, stor klem fra Mette

Jatte sa...

Gratulerer til Mette :D

Ha en fin Mandag, sissel -
Klem Jatte♥

Anonym sa...

Neimen oi så kjekt :) Kjempeartig å vinne, og gleeeeeder meg allerede til den lekre potta skal pryde stova mi :) Spesielt artig å bli trekt ut som vinner akkurat i går på 3 års dagen til prinsessa mi Madeleine :) Tusen tusen takk og mail kommer i full fart!! Takk igjen for kjempe-kjempe-inspirerende blogg!!!

Ellen Kristin Kjos