lørdag 14. mai 2011

IDEER TIL MAKOVER AV GAMMEL POSTHYLLE...


 
Dekorerer med skilt også utendørs, fikk  blant annet dette  i posten idag ifra nettbutikken Velkommen, og de var superfine...
I dag våknet vi til SKYENE:)   og det ser ut til at det foreløbig  blir en  pause ifra det varme strålende været vi har hatt her de siste dagene. Og som dere skjønner så har da også Bloggingen fått seilt sin egen sjø i det siste..

  Nok om det ...må  fortelle om ideen som  jeg plutselig så for meg   idag og  skal si at jeg  var ikke sen om å få   rasket med  kameraet  for å få  foreviget   utgangspunktet for ideen min :) For nede i garasjen blir de oppbevart  disse gamle Post Hyllene som ble brukt på vårt lille gamle postkontor. Disse har jeg sortert massevis av post i, på de årene jeg jobbet som poststyrer ved   postkontoret.

Viste seg at den eneste som er så noenlunde brukbare av disse er skruet fast her.
Handyman lurte på om jeg virkelig skulle bruke denne skiten til noe...
Og joda, etter å ha hørt planen min om HVA den skulle brukes til , så hørte jeg ikke en lyd ..så tok det som et godt tegn for  da var kanskje ikke  ideen  så dum alikevel :)
 Men først må den frem ifra alt rotet den står stuet bak, og så får jeg krysse fingre å håpe at den er brukbar.
Den ser slettes ikke noe fin ut der den står, men med litt pussing og maling så tror jeg nok at denne kan bli bra. Og det er mange Hyller i denne.. ..
Og dere skal få gjette HVA jeg har tenkt den til , så kom IGJEN med forslag ?

Men nå går tiden med til å  pleie ryggen   da den for tiden har  slått seg helt vrang igjen.  Så nå er det bare å kjøre på for fult med sterke smertestillende og  medesiner for å holde seg oppegående.
Utrolig hva man venner seg til å leve med, men noen ganger kan det bli i meste laget selv for en "sutrekjærring" som meg :) For å få slengt DEN opp i trynet , da  ANER jo  ikke vedkommende HVA det vil si å ha plager og måtte  slite med sykdom  hele tiden.Så nå kan du som tenker sånn ta det til deg om du da overhodet  har noen EMPATI for andre mennesker, noe jeg er sterkt  tvilende til.
De  som har sånne tanker om sine medmennesker de har jeg slettes ikke noe til overs for, bare så det skal være sagt.
Uff ja, det ble en litt annen slutt på innlegget her,men håper dere forstår :)

Helgen er her snart igjen, SÅ KOS DERE FOLKENS :)

9 kommentarer:

mona.z sa...

Herlige skilt og for en flott hylle. Jeg vil ikke gjette, men heller bli overrasket når den blir ferdig:) Når det gjelder ryggsmerter vet jeg hvor vanvittig vondt det er. Ble operert for prolaps for noen år siden, og hadde da gått med ufattelige smerter i lang tid. Jobber fullt som sykepleier, og klarer å leve med smertene, som fortsatt kommer innimellom, men håper for all del at det ikke blir så ille som før operasjonen. Ønsker deg god bedring, og ser frem til neste innlegg fra deg. Selv har jeg litt bloggsperre for tiden, men koser meg med alle de flotte bloggene jeg følger, klem:)

RosMari sa...

God bedring og ryggplager skal man slette ikke bagatellisere. Jeg har selv hatt vond rygg og vet hvilket smertehelvete det er...
Når det gjelder den gamle posthyllen som du skal pusse opp, tror jeg kanskje at den skal på kjøkkenet? Kanskje bli en fancy krydderhylle... Ha en fortsatt fin kveld!

MissMette sa...

Hei Sissel
Kjempeflotte skilt og spennende med posthylla.. Jeg har ingen andelse hva du skal gjøre men gleder meg til å se :) Kjenner godt til ryggproblemer ja, huff stakkars deg... Håper du får en fin helg uansett ღ og ikke bry deg om hva folk sier, de vet ikke hva det gjelder før det sitter på nesa deres, hihi... Ønsker deg en fin, fin kveld og helg, stor klem fra Mette

Daisys home sa...

Nå kom da omsider dette innlegget som hadde blitt borte og det kom FORAN mitt siste, forstå det den som kan:)

Linda sa...

Skiltet var flott!
Posthyllen blir sikkert veldig fin. Jeg liker så godt hyller, både praktisk og dekorativ. Hva du skal bruke den til? Hmmm..kanskje til CD'er?
God bedring med ryggen, vet alt om det! Ikke bry deg om hva andre måtte mene...ingen vet hvordan det er å ha vondt før de prøver det selv!
Håper helgen din blir bra.
Klem fra Linda :)

Anonym sa...

Hei

Kanskje det blir ei skohylle:)
Det ha no vørri knaill :)

Tove Ragna.

Anonym sa...

Hei,ska no bli artig å sjå ka du finn på med posthylla.......masse muligheter,en settekasse te kjøkken eller bad kanskje?? fine skilt....god helg te dæ. Klem Lillian:))

Villa Minde sa...

Wow for en herlig blogg du har! Toppers at du fant meg, så jeg kunne finne deg ;0) Skiltet er bare nydelig! Ser for meg posthyllen som vinhylle jeg... Blir spennende å se hva du skal bruke den til! Gleder meg til å følge deg videre! Klem fra meg

alexxis sa...

blir spennede å se:)) klem