tirsdag 19. juli 2011

KULT MED KITCHEN AID ...


Heisann folkens :)
Idag har vi hatt en utrolig varm og skjønn sommerdag her hos oss.
Prøver å nyte de få dagene man får, maks.
Så  min nye  blender har fått kjørt seg i løpet av dagen også, for hva er vel bedre en å få kjølt seg med  en iskald smothie i sommmervarmen...


 Likte denne utførelsen i sort / sølv aller best og denne har stått på ønskelisten ...lenge.
Da det er greit å ha nettbutikkene for hånden :) Denne er ifra Pixmania og snakk om rask levering og god service.Kun der jeg fant denne fargekombinasjonen som jeg var på utkikk etter.
Så skal det sies at en blender er et must på alles kjøkken, hadde heller ingen før nå . Så ser hvor ok det er å omsider  ha fått en.

Kjekt å ha en sånn på kjøkkenbenken også da, slettes ingen bakdel at den i tillegg er flott å se på  :)
Dette er Type 5KSB555 kitchen Aid - den er bare super :) Med flere forskjellige funksjoner.
Kom vel også best ut i test på TV 2 hjelper deg..for en tid tilbake.
Så langt har den iallefall  svart til forventningene....

Litt maling på utendørs prosjektet ble det også i løpet av dagen...Men med meg går ikke ting så alt for fort  om dagen ...Så tar tiden til hjelp :)

Ha en flotters tirsdagskveld.

6 kommentarer:

Kari sa...

Heisan:-)) tusen takk for veldig koselig hilsen inne på bloggen min:-)) så artig at du vil stemme på hjemmet mitt i konkurransen på Boligpluss. Det setter jeg veldig stor pris på. Ønsker deg en fortsatt herlig sommer:-) Klem Kari Ann

mona.z sa...

Slitan, som vi sier i Bergen;) Den passet godt hos deg, og er nok av god kvalitet. Jeg Kjøpte en ganske dyr en for noen år siden, men ungdommene herjer jo i heimen, så nå vet jeg ikke hvor god den virker lenger. Lager ganske rar lyd når den brukes;) Snart må jeg begynne å gjemme vekk nye dyre kjøkkenhjelpere, slik som jeg har gjort med dyr sminke ol. opp gjennom årene med 2 jenter;) Fortsatt god tirsdag til deg:)

Mamsens hus sa...

Herlig liten sak. :)
Min er ikke like lekker så den kommer ut og inn av skapet. ;)
Ønsker deg en fin kveld videre. :)

Eli's lille rede sa...

Grattis! Både smart og fint design og farve! Jeg får nok slite litt til på den jeg har, men en dag....;) Kos deg i varmen. Her er det høst-stemning med vind, regn og litt sol innimellom. Klem fra Eli;)

alexxis sa...

blir å lage litt Smoothie når jeg kommer hjem da:)))

Kari sa...

Hei igjen:-) Saueskinnene kjøpte jeg hos Princess. Jeg klipte dem i to deler. Det passer akkurat til stolene. Lykke til:-)))