lørdag 30. juli 2011

SJOKKERT over hetsende kommentarer på BLOGGEN !

Ikke mye medmenneskelig " kjærlighet " å spore i denne kommentaren som vedkommende " syke " medmenneske " blogger " har lagt igjen under mitt forrige innlegg, da selvsagt som ANONYM.....

" Har du hatt et udyr fra outer space som har blitt drept på stuen din ? De blør vel sølvgørr, det ser slik ut. Hadde slike vegger for 20 år siden. Og jeg trodde jeg hadde dårlig smak. For all del, den veggen din er ikke kjedelig, bare . Vel finner ikke ord."

Har i en periode mottatt  helt uforståelige og mildt sagt stygge kommentarer.

Har selvsagt slettet og ikke brydd meg om å tenke noe mere over disse. Er man blogger, så har jeg etter 3 år her inne  forstått at dette faktisk kan være en del av dette " bloggelivet "

Men med tanke på senere tids hendelser, så må jeg si at jeg skjønner ikke hva det er enkelte mennesker har i hodet sitt...

Når de kan få seg til å skrive og atpåtil legge igjen en så " stygg " kommentar som den jeg viser kopi av idag.Bare grøsser ved tanken på at de kan få seg til å bruke ordet " drepe " i en uskyldig interiørblogg....


Dette er en av de mange .....

Denne gangen har vedkommende gått langt over hva som er tilrådelig. Dette er tross alt en interiørblogg som også  er min kjære hobby...Selv har jeg aldri kunne tenkt at noen kunne være så ondskapsfull som denne personen tydeligvis er...

Ja , for det er samme person som driver med denne,  om jeg skal kalle det hetsingen.... imot meg !

Vedkommende har  Ktv.no som sin bredbåndleverandør som står for Trønder Energi lokal bredbånd STJØRDAL. 
109.108.199.14 pc199-14.ktv.no

I dagens dataverden så kan vel ingen være så " blåøyd " at de ikke forstår at de kan spores !

Var ærlig talt i tvil om jeg skulle gjøre noe som helst med denne, men etter å ha vurdert frem og tilbake så mener jeg at dette er langt over hva som kan aksepteres. NOK er nok....

Er på sin plass at andre her inne også får se hvilke " sykt " menneske dette virkelig er, som kan få seg til å skrive noe sånt.
Plager tydeligvis vedkommende noe sinnsykt at  andre Interiørbloggere tar oppmerksomheten i perioder.

Og  vi må RESPEKTERE at vi alle har forskjellig smak. Det er vel noe av det gjeveste med det og  få lov til  å være INTERIØRBLOGGER.HVOR kjedelig hadde ikke det vært, om alle hadde vist frem det samme og hatt samme smak ?

Nei, her må vi bli respektert for det vi står for og alle er vi vel åpne for ulike tilbakemeldinger på innleggene vi legger ut. Men visse grenser setter man, som i dette tilfellet !

Og at DU har hatt det som NÅ vi andre her inne publiserer av ideer, for både 10- 20 år siden...Vel så UNIK er ikke du en gang ....LER like godt for hver gang du kommer med disse påstandene dine...

SKRULLE i hodet ditt det er det du er :)

Og vet DU, nå gjorde jeg det som du nok  setter aller høyest...nemelig at det blir gjort publisitet om noe du har skrevet ANONYMT HOS MEG....


 Men dette blir siste gang..regner med du har lært din lekse etter dette innlegget....


Sånt gjør du bare ikke til et medmenneske....
Her inne skal det være kun avkobling ifra hverdagen og dette skal være bare gøy !
Tenk også  på den sure stemningen du skaper her inne. Håper dette ble en tankevekker for deg, for den trenger du  så absolutt å ta med deg videre !
Som her kan du " kose" deg og se enda et GLIMT av veggen som du følte et sånt HAT til ....
SKREMMENDE spør du meg!

30 kommentarer:

alexxis sa...

syke syke menneske spør du meg..at det går ann..

Havfruen sa...

Hæ?? Jeg får hakaslepp.....Fysj!! hvis vedkommende misliker veggen din, burde det være enkelt og lukke bloggen din å gå videre.....
Håper du klarer å heve deg over det og blogge videre på din måte.
Klemmer til deg Sissel:)

Bente sa...

Jeg er sjokkert. Hva i alle dager slags glede har noen av å skrive noe sånt.

Ha ei flott helg og kos deg.

Klem Bente

Precious Home sa...

Sjokkert!...Trenger man si mer?

Ha en fin helg!

Siv Marie sa...

Det er helt utrolig hva enkelte mennesker kan klare å få seg selv til å skrive.Hvis de ikke liker bloggen eller smaken din er det vell bare å gå videre. Men det virker som om enkelte MÅ bare si noe stygt.Bare fortsett du med den fine bloggen din og vær stolt av din egen smak.Jeg er ofte inne og ser hos deg.

Torilpia sa...

Huff - og jeg som trodde vi hadde lært noe av det som skjedde forrige fredag .. :o(

Dette er smålig og fylt av misunnelse - det var en som skrev "Vår oppgave er å hjelpe de som hater til å forstå hva kjærlighet er, slik at de ikke blir overlatt til hat." Her er det tydeligvis noen som trenger hjelp.

Stå på Sissel - i motsetning til mange andre "store" bloggere så har du beholdt din personlige integritet og medmenneskelighet - du tar vare på alle som kommer innom her og får oss til å føle oss spesielle :o) Andre vet ikke engang hvilken blogg man har eller om en i det hele tatt har en blogg. Ikke driver de med gjenbesøk og langt mindre kommenterer hos andre (positive kommentarer er i alle fall mangelvare).

Stor klem til deg :o)

To Ju Mama sa...

Hva er det med enkelte mennesker?? man skriver da ikke sånt, men vet om flere som har fått dumme kommentarer på interiørblogg.. Kan ikke de bare slutte å lese/skrive nå de kommer med slikt dumhetskap?? Og ikke tenker de på at man lett kan finne ip adr... ynes du har et flott hjem:)))) Klm Henriette

mona.z sa...

Bra du klarer å heve deg over denne åpenbart syke personen. Er så enig i kommentaren fra "Torilpia", at en så stor blogger som deg svarer tilbake på kommentarer, er langt fra vanlig her inne. Tror nok mange STORE bloggere vil tape lesere pga det. God klem fra meg:)

Irja sa...

oj..trodde vitsen med blogging var at man skulle bli inspirert, ikke kopiering..altså, jeg ble inspirert av veggen din og kanskje en dag gjør jeg min verson av den..
vi har jo forskjellig smak og det er jo bra, jeg er følger hos deg av 3 grunder..1 du gjør mye, 2 du gir meg ideer jeg kan gjøre til min stil og 3 vi bruker masse av de samme tingene på forskjellige måter :) du får kanskje litt dritt her og der, men du får utrolig masse hyggelige kommentarer av flotte folk og vi respekterer og liker deg..vær så snill og husk det og glem sånt ;)
kanskje ikke så snilt å si, men nå har jeg lest 3 sinna innlegg hos deg i den tiden jeg har følgt deg og jeg synes du er veldig søt sinna og at du har hatt veldig god grunn de gangene!! irja.

Irja sa...

takk, stempel-puter kjøpt på panduro..alt for barna :)
oki, det var kanskje litt feil..men søt er du :D

Anonym sa...

HEI.
synes veggen var tøff jeg.Det er bra ikke alle har likedan smak,da hadde interiør blogg verdenen vært utrolig kjedelig.Ha en fin helg.Hilsen Hilde

Torilpia sa...

Ja - jeg tror nok jeg vet .. og jeg føler også for å "synge ut" - men av det jeg har lest her og der er det liten eller ingen vits. Mennesket er nok ikke ved sine fulle fem.

KLEM!!!

Trollmora sa...

for å si det kort:
jeg håper det finns gode psykologer i stjørdal! Du snakke meg om vanvidd!

Violetta sa...

Huff og huff, aldri koselig med slike kommentarer. Jeg trodde ærlig talt vi var voksne nok her inne til å behandle hverandre med respekt!
Tror du likevel det er så klokt å gå ut med denne infoen? Å slette meldinger og ignorere gjør at "anonym" til slutt går lei, men å gå ut med stedsnavn etc. gjør at vi snart mistenker både den ene og den andre, og det er vel ikke riktig det heller?
Ikke ment som kritikk av din frustrasjon, bare tanker om hvordan vi løser slike situasjoner best :)

Daisys home sa...

Svar til Violetta:
Det er jo netopp det jeg har gjort hittil å slette alle de stygge kommentarene jeg har fått og bare gått videre.
Og da uten at det har skjedd noe forandring til det bedre.
Trenger ikke mistenke noen andre enn den det GJELDER ...
har vedkommendes Ip adr, den samme som er brukt hver gang.
Må da vel si fra når det blir såpass ille som dette ?

Janne sa...

HVA!!!! Nå fikk jeg frysninger her...finnes det virkelig så ondskapsfulle mennesker som leser blogger ??
Ikke lett å bare la det "suse" videre..ta vare på IP adressen, og anmeld vedkommende om det skjer igjen. Jeg hadde ikke vært i tvil...
Ellers vil jeg si at jeg stoooor koser meg her på bloggen din, og stadig nye idèer å finne:)
Du er til stor inspirasjon Sissel!!
Stueveggen var knall tøff!!!
Ønsker deg en fin helg!
Klemmer fra Janne

Åpent hus sa...

isj
skjønner ikke hvorfor noen føler trangen til å spre slik ugge
Hvis man ikke liker seg, så hvorfor gidder man å bruke tid på å gå inn, og å legge igjen kommentar??

det har jeg aldri skjønt
syns mest synd på sånne smålige som finner på sånt.

ikke bry deg om det!

Åpent hus sa...

isj
skjønner ikke hvorfor noen føler trangen til å spre slik ugge
Hvis man ikke liker seg, så hvorfor gidder man å bruke tid på å gå inn, og å legge igjen kommentar??

det har jeg aldri skjønt
syns mest synd på sånne smålige som finner på sånt.

ikke bry deg om det!

Happy Lia`s...Two people and a guard dog sa...

Det er helt forkastelig!!! Det er bra du tar tak i dette, slike folk som dette vil vi ikke ha her i blogglandia. De får "spy" ut sin møkk andre steder. klem Eileen

From not to hot sa...

Ja, av og til går det for langt. Stort sett er jo interiørbloggeverdenen bare cupcakes og love, og kommentarer av slik karakter synes jeg er fryktelig upassende. Dessuten vitner det om total mangel på respekt for andre mennesker. Det er også leit at man ikke kan ha disse hyggelige pausene fra hverdagen uten å risikere kommentarer som den du har gjengitt. Håper det ikke fratar deg lysten til å blogge!

Violetta sa...

Jeg trodde ikke IP-adressen var den samme hele tiden, men om så...kan man ikke da blokkere vedkommende? Mener jeg har lest om det.
Jeg er selvfølgelig ikke uenig med deg i at mobbing, enten det er her eller der er ok, men blir det virkelig bedre av å henge hverandre ut? Det gir vel ingen god følelse å kalle andre syk og skrulle heller skulle jeg tro. Se om du finner ut noe om blokkering så slipper du lese det som gjør deg opprørt.

Nå er det stranden! :)

Maria - Lykkelig tobarnsmor sa...

Åååh det er så FEIGT det stinker!! Må bare le av slike tullinger altså.. Er det mulig?? Forresten er det lett å finne ut IP adresse osv.

Anne Torill sa...

Uff så ubehøvelig det er å slenge dritt om bloggen din..
Du må ikke bry deg om slike onde mennesker!
Jeg syns bloggen din er herlig!
Og du har et svært vakkert hjem:)))
Jeg får masse av inspirasjon hver gang jeg titter innom bloggen din!
ønsker deg en flott søndag:)
*Smil & klem*

Anonym sa...

Hei :)
Akkurat nå ble d sånn passe flaut å bo på Shørdal kjenner jeg...men d finnes da vel "skruller" overalt;)
Jeg synes du gjør helt rett i å si fra, en skal ikke gå å holde på ting som gjør en trist. Litt av poenget med blogging er vel få ytret sine meninger på eget nettsted. Kanskje "skrulla" burde få seg sin egen blogg istede for å misbruke din?!
Du får trøste deg med at det er hun som sliter mest, som bruker så mye tid og energi på dette. I den store sammenhengen så er det vel noe annet enn bloggen din som utløser disse tåpelige handlingene(håper jeg).
Fortsett å kos deg med bloggen din, jeg synes den er flott! :)
Hilsen Line Maria

Eli's lille rede sa...

Enig med deg, Sissel! Åpenhet og ærlighet for alle penga! Da slipper vi mistenkeliggjøring og spekulasjoner. Det går også an å spore IP-adresser. Hvis det rett og slett er hets fra en og samme person, ville jeg anmeldt det. Det er jo litt rart at en person skal gidde å holde på sånn mot deg. Må rett og slett ligge misunnelse bak. Nå er det jo en kjent sak at misunnelsen er sterkere enn kjønnsdrifta i enkelt miljøer.....Stå på, vennen! Dette har du absolutt IKKE fortjent! Stor klem fra Eli:)

Anonym sa...

Jeg synes du skal anmelde dette. Jeg tror vi alle nå må bli flinkere til å melde fra om alle syke mennesker der ute som på en eller annen måte skriftlig meddeler seg via nettet med hatefulle og truende meldinger. Vi må alle bli MYE flnkere til å si i fra!

Tovepia sa...

Jeg sitter mållaus og leser; men har funnet ut at det dessverre fins mange syke mennesker i denne verden...trist hver gang man ser det!
Stå på, bloggen er din!
Klem fra meg;)

Jeanette sa...

Dette må jo være en person med STORE fritidsproblemer.. som kun er ute etter å provosere og få en reaksjon. Ikke bry deg, og blokker den IP adressen!Ikke la de få den gleden...Ser det er mange som meg, som finner mye fin inspirasjon i bloggen din:)

Ha en fortsatt fin søndag:)

Klem Jeanette

Anonym sa...

Dette er jo helt syk lesning. Er det virkelig mulig at "VOKSNE" folk kan lire av seg noe sånt? Og attpå til i disse tider,det er bare trist. Personen har det nok ikke godt med seg selv. Minner om en som mener at alt hun har å bidra med er nyskapende og helt "riktig". Jeg har mine tanker om hvem det er. Ha en fin sommerkveld og stå på videre.

Maleriet fargehandel sa...

det er en gal gal verden... :/ Som jeg sa til deg, ikke alle som er like trygge i topplokket. KOKO, godt du klarer å heve deg over det, selv synes jeg det var ganske kjipt å få slike "trusler" på egen mail...men sto nå for mitt syn uansett. Håper det blir lebge til du får en ny runde med tullball for din del. Vil tro hun som brukte bildet ditt også har fått sin del. Ikke morro for noen.

Heidi